Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 19:21:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 585987 puta)
Poznata licnost

***Црвена Звезда***

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2637
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Chocolate BL20
Citat
Hehe,pa Chelsea je najaci to se zna,zato i navijam za njih! Smile

Smile

Zar se zato navija za neki klub , zato sto je trenutno najbolji Smile

Ne nije tacno, ja ne navijam za njih zato sto mislim da su trenutno najbolji.
Ja sam navijala za Chelsea oduvek, i kad su bili najgori...
tako da  Smile
IP sačuvana
social share
Само Слога Србина Спашава

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6710
Jasmina bese zena za srecu,Jasmina bese zena za sve.Iako vise kraj mene nije ja jos uvek volim je... :mrgreen

Samo ti je ok...sto navijas za Zvezdu...a Celzi.... Smile Smile

Hehe,pa Chelsea je najaci to se zna,zato i navijam za njih! Smile
A samo mi nemoj reci da navijas za Manchester,to stvarno nevalja Smile

Ne,ja navijam i volim samo Crvenu Zvezdu...A simpaticni su mi timovi poput Barce,Atl.Madrid,Fiorentina,Totenhem,iskreno voleo sam nekad i Celzi...sve dok nije dosao na celo kluba Abramovic,a trener postao Murinjo.............

Imaš primer stotina hiljada navijača Zvezde Smile

Pa to da nas ima toliko...ima nas.....I molim te kad smo mi to bili slabi....??? Zar razliku od vasih vitrinica....nase su veoma popunjene...I bice jos vise....Bice zanimljivo,ali ne i tesko boriti se za titulu sa Vosom,OFK-om,Bezanijom.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Abramovič "zavrnuo slavinu" u Čelsiju?
Ponedeljak, 28. maj 2007. 14:07

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič ne želi više da ulaže enormne sume novca u tim, objavio je britanski tabloid "San"! Ruski milijarder smatra da je došlo vreme da klub sa Stamford Bridža opet počne da funkcioniše po tržišnim principima, odnosno po sistemu "ne troši više nego što zaradjuješ".

To bi kao direktnu posledicu moglo da ima skori odlazak engleskih reprezentativaca Frenka Lamparda i Džona Terija, koji u poslednjih nekoliko sezona predstavljaju zaštitne znake Čelsija.

Obojica se već nekoliko nedelja nalaze u pregovorima o produženju vernosti, medjutim, pošto je Abramovič "zavrnuo slavinu", Lampard i Teri verovatno neće hteti da potpišu za manje novca nego što misle da zaslužuju i što bi mogli da dobiju negde drugde.

Ozbiljno zanimanje za Lamparda već je pokazao povratnik u italijansku Seriju A, Juventus, a Čelsi će praktično biti primoran da proda dvojicu asova, pošto imaju važeće ugovore samo do leta 2009. Onda je bolje za njih uzeti barem neko obeštećenje umesto ih izgubiti besplatno.

Kao što je najavljeno više puta, na Stamford Bridž će ovog leta stići trojica-četvorica igrača, koji bi trebalo da pojačaju konkurenciju i osnaže linije tima u kojima je ove sezone "škripalo", pre svega centralnu odbranu.

Stiv Sidvel iz Redinga već je potpisao kao slobodan agent, isto će učiniti Bajernov Peruanac Klaudio Pizaro, dok će defanzivac PSV Ajndhovena Aleks biti plaćen simbolično - jedan dolar.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ševčenko u Milan, Kaka u Čelsi

28. maj 2007. (Sportservis) - Fudbalski klub Čelsi spreman je da pusti ukrajinskog napadača Andreja Ševčenka nazad u Milan, pod uslovom da u suprotnom pravcu, u London, stigne brazilski fudbaler Kaka.

Milan već neko vreme pokušava da vrati Ševčenka na "San Siro", a poslednji se oglasio trener Karlo Anćeloti koji je priznao da će sve, ipak, zavisiti od Čelsija.

Italijanski mediji objavili su da je Čelsi već saopštio svoju odluku čelnicima Milana, koji ne žele ni da čuju za bilo koju varijantu u kojoj Kaka odlazi sa "San Sira".

Englezi su, čak, spremni na to da uz Ševčenka u Milan pošalju i Brazilca Aleksa, koga "roso-neri" žele već neko vreme.

"Niko neće da napusti Milan, a posebno ne Kaka. Zašto bi neko želeo da napusti klub koji je postao šampion Evroope. Milan je pronašao pobedničku formulu i sada svi žele deo toga", rekao je potpredsednik italijanskog kluba Adrijano Galijani.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Bolje da ne ide Kaka u Chelsea...decko ce upropastiti svoju karijeru kao sto je to ucinio doticni Shevchenko!
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Црвена Звезда***

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2637
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Chocolate BL20
Haha jbg Boki,samo sto nece u MU Smile

Ja se bas nadam da ce doci u Chelsea, ima onda da razvaljiva sviju Smile Extra je igrach!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Jasminice, koristis userbar koji sam ja napravio  Smile Smile, ali nikako mi se ne svidja u kombinaciji sa tim trecim. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***Црвена Звезда***

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 2637
Zastava Engleska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Chocolate BL20
Hehe a jel,a ti si napravio ovaj Zvezdin jel? Smiley A inace sta mu fali  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Gde ste propaliteti  Smile
Verujem da se ne nervirate mnogo posto ste ispod nas tj. vicesampioni!Ako se nervirate preporucio bih vam da to ipak ne cinite jer se polako morate navikavati posto vas narednih godina ocekuju jos veci padovi (mozda budete malo bolji ako vam ode ovaj majmuncic Murinjo)   Smile 
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mourinho: Više nisam najbolji

"Ne mislim da sam najbolji trener ove generacije, no svakako pripadam elitnoj grupi mladih trenera koji su postigli važan uspjeh i ostvarili ogroman utjecaj. U toj su skupini još Rafa Benitez, Frank Rijkaard i Carlo Ancelotti i upravo mi osvajamo najznačajnije trofeje. Ima tu i drugih, ali ne želim ih spominjati. Nisam najbolji, ali želim ostati u toj elitnoj grupi, pri samom vrhu", rekao je Portugalac.

Mourinho svakako ima vrlo skupu momčad, no iako su neke investicije bile vrijedne svakog novčića, poput Michaela Essiena za kojeg je Chelsea iskeširao 24 milijuna funti, nisu svi ispunili očekivanja. Prvenstveno, 30 milijuna funti za Andrija Ševčenka. No, Mourinho ne smatra da je pogriješio.

"Kada izaberem igrača, ne razmišljam o novcu kojeg treba potrošiti da bih dobio njegov potpis na ugovoru. Razmišljam o doprinosu tog igrača momčadi. Biram one koji pokazuju kvalitetu i ambiciju. Svejedno mi je je li to igrač za 10 funti ili za 10 milijuna", tvrdi Mourinho. Portugalca će sigurno onda obradovati vijest da je Roman Abramovič najavio da neće štedjeti na Chelseu kao što se danima spekuliralo u Britanskim medijima. "To je besmislica. Moj odnos prema Chelseaju
nije se promijenio i nemam ga namjeru ni mijenjati", izjavio je
Abramovič za moskovski radio.

Ipak, The Sun piše da Rus neće investirati u Chelsea dok je na trenerskom mjestu Jose Mourinho što znači da ovog ljeta neće biti velikih transfera. "Kada gradite kuću, većina investicija ide na konstrukciju. Nakon toga puno vas manje stoji samo dodavati stvari. U Chelsea su prošlog ljeta stigla dva igrača svjetskog glasa - Michael Ballack i Andrij Ševčenko i Roman smatra da nema potrebe puno ulagati. No vjerojatno bi bilo kojem novom treneru ipak dao nešto novaca za transfere", rekao je izvor blizak Rusu koji je londonski klub kupio 2003., a do sada je na pojačanja potrošio oko 500 milijuna dolara.

izvor: dnevnik.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 19:21:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.