Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 20:28:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 587594 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
Sinclar

Scott Sinclair, mladi napadač?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 865
Zastava Republika Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC K700i
pa hocete li nam reci sta je bilo....gledao sam samo do 80 minuta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
dulle86  nisam gledao to sam se ja nasalio sa DuKiM57,ja sam bio danas na fudbalu sa momcima odavde sa foruma,neka kaze neko ko je gledao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Bila je na kraju "dirljiva scena" kada je Murinjo otisao do navijaca i rukom pokazivao na tim asocirajuci da su oni zasluzni za sve  uspehe Celzija, verovatno je mislio na prethodne dve sezone. I pozdravljao se sa Lamparom i Terijem kao da odlazi iz kluba sto ce verovatno i uraditi.

Evo ima snimak pa pogledajte. Jos 20 minuta do kraja sa sve nadoknadom
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 02:01:05 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Procitao sam i sad cekam da me dirne... ne ide...

Uh sto mi zao Smile Smile

Mozda pi ponekad mogli da razmislite kako je to voditi klub kada te maltene svi mrze jer si uspesan i imas gomilu nadrkanih spansko - engleskih kvazinovinara na grbaci...  Smile

ovo je 100% tačno i slažem se sa tim...

dodao bih još...da je čelzi imao suđenje kao mančester ove sezone (pre svega mislim na dosuđene penale junajtedu) još se ne bi znao šampion...

ne želim da umanjim uspeh i titulu mančestera, jer je čelzi sam kriv, prvenstveno milsim na utakmice oko nove godine, gde je dozvolio da na svom terenu 2 puta za redom odigra 2:2 sa klubovima koji su duplo slabiji od njega
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ovaj sto ceka sve od novinara da bi ukapirao ja to neprihvatam i briga me za njihove novinare.Ali znam zasto nevoli onog majmuna murinja i to sam vec napisao i to je fakat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo ja cu detaljno da prenesem (mozda bude i na sutra):

Meč na Emirejtsu bio je prepun emocija, a u prvih 45 minuta inicijativa na tribinama i terenu bila je na strani domaće ekipe. Arsenal je atraktivnom igrom stvorio nekoliko prilika, ali je najupečatljiviji utisak iz prvog poluvremena bio je ekstremno neprijateljski odnos Arsenalovih navijača prema igračima Čelsija.

Ključni detalj utakmice dogodio se u 44. minutu, kada se Žulio Baptista izborio za loptu pored Kaleda Bulahruza. Holandski reprezentativac je reagovao panično, udarivši Brazilca sleđa najpre rukom, a zatim i nogom. Alan Vajli nije imao izbora – penal i crveni karton, a siguran sa bele tačke bio je Žilberto.

U nastavku meča Čelsi je uprkos neravnopravnom odnosu snaga vršio pritisak i prisilio Arsenal na odbranu. U 70. minutu Esjen se posle centaršuta sa desne strane snašao pored Vilijama Galasa i doneo izjednačenje, a to je samo pokrenulo žešću ofanzivu "plavih".

Usledilo je nekoliko odličnih prilika, a Džo Kol je čak pogodio mrežu, ali posle očiglednog ofsajda. U nadoknadi vremena Arsenal je imao napad 3 na 2, ali ga nije iskoristio, a u kontri Salomon Kalu je propustio priliku da izbori pobedu za Čelsi i nastavak dramatične trke.

Žoze Murinjo je na kraju meča, očigledno utučen, otišao do svojih navijača i pokazao ka igračima, simbolizujući da zasluge za uspehe kluba pripadaju njima. Emotivnim momentom okončana je teška nedelja Čelsija, u kojoj je klub ispao iz trke za dva najvrednija trofeja.

Titula je posle četiri godine ponovo na Old Trafordu, a Ser Aleks je ipak prekršio najavu i odgledao završnih četvrt sata utakmice.

"Proveo sam popodne na utakmici svog unuka, i njegov tim je osvojio ligu ovog popodneva. Došao sam kući 15 minuta pred kraj i odgledao dramatični kraj. Stvarno je bilo jako uzbudljivo i moram da uputim čestitke Čelsiju za trud koji su uložili sa igračem manje", rekao je menadžer novog šampiona.

Murinjo: "Ponosan sam na igrače"

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo izjavio je da je ponosan na svoje igrače, uprkos tome što su posle remija sa Arsenalom izgubili sve šanse da treći put uzastopno osvoje Premijer ligu. "Prvenstvo je gotovo. Mančester je prvi, Čelsi je drugi i to je jedino bitno. Ipak, moram da istaknem da sam ponosan na svoje igrače, ponosniji nego kada smo bili šampioni. Moji fudbaleri su heroji. Cele sezone su se borili protiv svega i bili su fenomenalni“, izjavio je portuglaski stručnjak.

Murinjo je čestitao Junajtedu na osvojenoj tituli, ali nije mogao sebe da natera da kaže da je najbolji tim pobedio.

"Tim sa više osvojenih bodova je šampion, sve ostalo je nevažno. Moram da čestitam fudbalerima i stručnom štabu Mančestera, kao i njihovim navijačima i svima ostalima koji su im pomogli na putu do uspeha", rekao je 44-godišnji menadžer.

Bivši trener Porta nastavio je sa pohvalama na račun svojih igrača, a osvrnuo se i na spekulacije da sledeće sezone neće biti na čelu ’Plavaca’.

"Meč sa Arsenalom je za pamćenje, pokazao je koliko je Čelsi veliki klub. Momci su se borili do kraja, nije došlo do psihološkog pada, kao što to obično biva u tako teškim trenucima. Što se tiče moje budućnosti u klubu, biću tu 9. jula da počnem sezonu. To je sve“.

Izvor: B92 Sport

Evo i sa goal.com:

The result left Chelsea seven points behind Manchester United with two games left to play and Mourinho must now rally his troops ahead of a match with United at Stamford Bridge on Wednesday.

"I have to say that maybe I'm prouder today than when I was champion. My players are heroes. All season, against absolutely everything, they did brilliantly.

"The season was magnificent and I think today is a game to remember. It showed how big Chelsea players are and I couldn't be happier with the way it finished for us."

Mourinho also graciously praised Manchester United, saying: "I have to congratulate the champions, the players, the manager, the fans, the board; all the people that help them be champions."

Ima i na zvanicnom sajtu veliki intervju pod nazivom "I Love My Team More Than Ever" ali me mrzi da ga prebacujem, a i jedino je bitno da je rekao da on ostaje menadzer i u sledecoj sezoni...
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 02:48:53 od dulle86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
svaka im cast, dostojno su se borili, bice vise srece sledece sezone, napred Chelsea, samo da za utehu uzmu FA cup
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ova druga slika u duletovom postu ja za pamcenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@ insideman  Ta slika je sa sajta, ali posto nije mogla da se sacuva jer je sajt u flashu, uradio sam screen capture + crop i uploadovao...  Smile

Nasao sam i na YT-u:

Evo i nova vest:

Murinjo obećao počasti Mančesteru
Ponedeljak, 7. maj 2007. 12:39

Umesto da odluči novog prvaka Engleske, utakmica izmedju Čelsija i Mančester Junajteda, zakazana za sredu na Stamford Bridžu, predstavljaće nešto više od prijateljskog duela, kao i uvertiru za finale FA kupa, 19. maja.

Menadžer sada već bivšeg šampiona Žoze Murinjo obećao je da će "crvenim djavolima" uoči predstojećeg prvenstvenog okršaja biti ukazane šampionske počasti.

"Pre dve sezone oni su aplaudirali nama, sada ćemo mi isto to učiniti za njih. Nije vreme za izgovore. Trka je završena i Mančester Junajted je prvak", rekao je portugalski stručnjak.

Izabranici Aleksa Fergusona dva kola pre kraja imaju nedostižnu prednost od sedam bodova. Oni su u subotu dobili gradski derbi protiv Mančester Sitija (1:0), dok je Čelsi sa desetoricom igrača izvukao remi protiv Arsenala (1:1) na Emiratima, medjutim, to nije bilo dovoljno da odluku o novom šampionu prolongira makar za tri dana.

"Osećao sam da još uvek nije sve izgubljeno. Da smo pobedili Arsenal, a onda i Mančester, smanjili bismo razliku na samo dva boda i ušli u poslednje kolo, u kojem ništa ne bi bilo nemoguće. Ali moji momci su svejedno bili fantastični. Sada sam možda i ponosniji na njih nego u prethodne dve sezone, kada smo bili prvaci", naglasio je Murinjo.

Kontroverzni Portugalac izrazio je oduševljenje naporom koji su uložili njegovi fudbaleri, ili barem većina njih.

"Ponekad, kada mnogo pobedjujete, možete doći do tačke u kojoj više ne pružate maksimum, niste više toliko 'gladni' i polako počinjete da gubite takmičarske kvalitete. Onda možete da krivite sebe. Ali kod nas je bilo potpuno suprotno. Igrači su dali više nego proletos i godinu pre toga, kada nije bilo povreda i problema i kada je sve bilo lepo i lako. Svi koji žele da u budućnosti igraju za Čelsi, trebalo bi da pogledaju poslednji meč sa Arsenalom. Moći će da shvate zašto su neki igrači uspeli u ovom klubu, a neki nisu", završio je Murinjo.

Menadžer londonskih "tobdžija" Arsen Venger pridružio se čestitkama koje je Murinjo uputio Fergusonu i "djavolima".

"Tabela ne laže. Mančester Junajted je postigao ubedljivo najviše golova i svakako zaslužio titulu. Bili su najkonzistentniji, a imali su i pojedince sposobne da naprave razliku. Čelsi je takodje jak, ali tokom sezone je bilo nekoliko prelomnih tačaka, u kojima Junajted nije pokazao slabosti. Imali su ofanzivni kvalitet koji konkurenti nisu imali", smatra Venger.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 20:28:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.