Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:54:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 588860 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Aboar kakav je ovaj benitez kreten,zenden covek je igrac za podunavac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung X 680
Najjaci je Solomon Kalou. Uzeo covek dres Wright-Philips-a i posao da udje. Da ga sudija ne podseti kako se preziva premiju za pobedu dobi W-Ph. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile za Drogbu! Kako covek igra svaka mu cast! A i sve pohvale tandemu Teri - Karvaljo, kao dva Bekenbauera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Murinjo: "Nedostajao drugi gol"
AP

Nakon završene prve utakmice polufinala Lige šampiona i pobede Čelsija nad Liverpulom 1:0, trener "plavaca" Žoze Murinjo rekao je da je zadovoljan pobedom, ali i da je njegov tim zaslužio ubedljiviju pobedu na ovoj utakmici. Njegov kolega na klupi gostujuće ekipe Rafa Benites smatra da su utakmicu odlučile greške igrača Liverpula, posebno tokom prvih 45 minuta.

"Zadovoljan sam. Stekli smo prednost, postigli smo gol, i kada za šest dana počne revanš na Enfildu, mi ćemo voditi. Imali smo dovoljno prilika da postignemo 3 ili 4 gola. Da smo iskoristili bar jednu od tih prilika, i postigli još jedan gol, to bi bio pravi rezultat i ja bih bio potpuno zadovoljan, ali u fudbalu se ne dešava uvek ono što želite", rekao je Murinjo.

Portugalac se osvrnuo i na igranje rukom Arbeloe u kaznenom prostoru Liverpula.

"Oštećeni smo za čist jedanaesterac, Arbeloa je igrao rukom. Sudija Merk je bio sjajan, pokazao je da ima iskustva i autoriteta da kontroliše utakmicu. Svi mi grešimo, grešim ja, greše igrači, pa je, eto, i on pogrešio", rekao je Murinjo.

Konačno, Portugalac je najavio i revanš na Enfildu.

„Revanš će sigurno biti težak. Ako postignemo gol na Enfildu, imamo velike šanse da se plasiramo u finale, a mi obično postižemo golove. Mislim da oni veruju da mogu da nas prestignu, ali ne zaboravite, imamo 1:0 i tim koji ume da se brani. Oni imaju prednost jer su kroz istoriju igrali dosta ovakvih utakmica. Mi u međuvremenu igramo sa Portsmutom, tako da ima vremena za revanš. I dalje sanjam o trofeju Lige šampiona sa Čelsijem, tako da ćemo u revanšu dati sve da se plasiramo u finale", završio je Murinjo.
Reuters

Trener Liverpula Rafa Benites rekao je da su greške njegove ekipe iz prvog dela odlučile pobednika.

"Nisam zadovoljan kako smo odigrali prvo poluvreme. Prečesto smo gubili loptu na svojoj polovini. Drugo poluvreme smo odigrali čvršće i ozbiljnije, imali smo Krauča kao sidraša, pokušavali smo da igramo na njega i bilo je dosta lakše.

Veoma je važno što igramo revanš na Enfildu, svi znaju koliko nam znače naši navijači, tako da ćemo u revanšu biti mnogo opasniji. Mislim da su šanse 50-50, bez obzira što imamo gol minusa i što nas čeka težak posao. S obzirom na rezultat, jasno je da ćemo morati da napadamo od početka, a u goste nam dolazi ekipa koja igra odlično kontranapade", rekao je Benites.

Benites je pohvalio i napadača Čelsija Drogbu.

"Drogba je odigrao odlično, vrlo je jak, odlično se kreće i večeras je bio zaista raspoložen za igru, ali mislim da imamo rešenje za njega. Mi ćemo u revanšu igrati za finale, pa ćemo videti ko će biti bolji", završio je Benites.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sjajna igra ali bas tako falio im je drugi gol.liverpool je lose igrao i imao samo jednu dobru sansu kada je gerrard solidno sutirao.chelsea 3-4 dobre prilike za gol verovatno chelsea ide dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Za Chelsea je bolje da ne prodje u finale jer ih tamo ceka Manchester...mislim bolje za njih da ne bi prosli kao Roma  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Мислим да су се већ усрали у гаће од саме помисли на ту утакмицу. Мора да том страху доприноси први меч који су одиграли ове сезоне у Манчестеру, кад су их Руни, Фег и друштво разбили 1-1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
stvarno ljudi zašto toliko tog mančestera predstavljate kao nekakvog bauka...

mančester možda igra lepše za oko od čelzija, ali to nema nikakve veze u današnjem fudbalu

ček' prvo da prođu milan, pa tek onda komentarišite koga šta čeka u finalu...

realno mančester ove godine u ligi šampiona nije ni imao dostojnog protivnika, a gubili su čak i od klubova kakvi su kopenhagen i seltik...

u engleskoj su jedino liverpula oba puta pobedili, dok čelzija na svom terenu nisu, a pritom su i oba puta izgubili od arsenala...ostale klubove ne računam u ozbiljne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Citat
ostale klubove ne računam u ozbiljne

Neki od tih ostalih klubova spadaju, neću da kažem u sam vrh evropskog fudbala, ali u veoma kvalitetne ekipe - svakako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Meni je mnogo izvesniji prolaz Manchestera protiv kluba penzionera nego Celsija protiv Liverpula.
Mislim da ce finale biti Man Utd - Liverpool.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:54:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.