Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 05:36:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 588462 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e moram jos da kazem da mi je bas drago sto je Milan prosao Bajern pa da ostanu konacno 4 najbolja tima trenutno na svetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
@trstra, mlinko        thx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
nije nezasluzeno, ali kada neko konstantno dobija meceve u 90+ minuti, onda tu nesto nije u redu...

Mozda je Murinho prodao dusu djavolu za pobede u 90.  Smile

Ali ce mu na kraju crveni djavoli doci glave

Slusaj ko kaze! Samo kad se setim tekme na Enfildu poludim... A sto se plavaca tice, pa da je na golu bio recimo Doni ili Van der Sar verovatno bi rezultat bio 1:5!

Mogu da se kladim da ljudi navijaju za Mancester danas samo zbog Nemanje... Pa jbt i ja sam Zvezdas alii nema sanse da navijam za "djavole" samo zbog Vidica! Nekad su oni bili kul, zvali su ih "bebe" jednom davno, rusili su nemacke bunkere, ali u ovom trenutku su gomila pozera (cast Giggsu i Skolsu, ali ne moze zbog dva igraca da se voli tim)... Van der Sar (da li njega iko voli?), Heinze, Brown, Ferdinand, Rooney (njega ce i u tridesetoj da zovu wonderboy), Saha, Ronaldo (da li treba na njega da trosim reci), a klupu tek da ne navodim - pa pogledajte za koga vi tu navijate! Samo cu Zvezdu da volim uvek, pa makar na Marakani igrali i jos gori igraci od ovih sada! A jedini razlog zbog koga cu da navijam za neki strani klub je pre svega njihov tim i veliko srce nekih igraca, a ne par finti nalozenog luzera koji samo misli na to da postigne gol i da obezbedi jos para od snimanja reklama za Nike!

O cemu ti uopste pricas? Meni je totalno nenormalno da se navija za neki inostrani klub, bez obzira da li su igraci srcani ili ne. Mnogo me zabole za Engleze ili zabare, ja navijam samo za Zvezdu a Mancester mi je simpatican zbog Vidica i to ne krijem. Isto kao i Lazio i Inter zbog Dekija i Mihe, Milan zbog Deja (sad ne mogu da ih smislim), Sacramento. Po meni je strasno nezrelo voleti neki strani klub, a ti ako navijas za Chelsea seti se one stare grobarske:

Ko voli Partizan
ko voli Celsi
nek jebe mater
Crvenoj Zvezdi

Bili su mi odvratni i u vreme Zole, Desaia, Vialija, a sada jos desetak puta vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Meni je totalno nenormalno da se navija za neki inostrani klub, bez obzira da li su igraci srcani ili ne. Mnogo me zabole za Engleze ili zabare, ja navijam samo za Zvezdu a Mancester mi je simpatican zbog Vidica i to ne krijem.

Pre bih rekao da navijas, jer se previse lozis po temama za nekog ko samo simpatise (a i gore nisi rekao Vidic nego crveni djavoli)... Mozda u stvari koristis Vidica da opravda tvoj stav da ne treba navijati za strane klubove...  Smile  I jos jedno: zasto bi neko ko nije navijac Mancestera i "zabole ga za Engleze" isao na sajt redcafe.net (Mancesterov forum) i koristio njihove smajlije ovde!? (mislim na ove djavolcice sto si ih postovao)

Citat
Isto kao i Lazio i Inter zbog Dekija i Mihe, Milan zbog Deja (sad ne mogu da ih smislim)

Lazio sam gotivio samo onda, inace me nerviraju jer me oni njihovi navijaci podsecaju na radovce... Inter mi je u najmanju ruku cudan klub, imaju dobre igrace, navijace, pesme a ne mogu nista da osvoje (ali ta prica ima svoju temu), Milan je, slozicemo se, ipak fudbalska velicina (iako mi nije bilo drago kada su izbacili Zvezdu). A i Dejo i Miha nisu cvece ako gledamo skorije godine i njihove odnose prema repki tada (doduse Dejo kao selektor), ali i to je druga prica.

Sto se pesmice tice, znam je, ali to objasnjavam time da Patlidzan ima previse klubova sa kojima su satro bratski (evo ti slicica dole...)  Smile

A sta kazes ti na ovu pesmicu Delija:

We hate Notthingham Forest
we hate Everton, too
We hate Manchester United
but, Red Star, we love you!

Mada mene stvarno mnogi pitaju kako to da navijam za Zvezdu, a u Engleskoj mi je gotivan Celsi (jer je i Kezman igrao tamo bla, bla...). Ajde da probam da objasnim... Ja u principu se nikad nisam vezivao za strane klubove previse ali sam jednostavno ovih godina na to primoran. Moram da priznam da mi je Celsi postao bas simpatican tek kada su zveknuli Barselonu ono 4:2, pa su posle svi pevali Kaljinku... Fudbal sam tada slabo pratio (samo nasu ligu i LS), i jednostavno su mi se dopali kao nesto novo na sceni... A to je mozda i delom zbog toga sto ne podnosim Barselonu od kada su izbacili Zvezdu ono davno (jbga tada sam bio klinac koji ne prasta, pa mi ostalo  Smile ). Slede titule u Engleskoj, ponovo Barsa i prozivanje sa ortacima koji za nju navijaju... Ali dolazak Andreja Sevcenka (ej bre poslednja slovenska zvezda) me je totalno pridobio... Roman je maltene dovodio igrace kao sto ih ja dovodim u pes-u, covek jednostavno zivi san...
         Naravno sa velikim uspehom ide i velika mrznja i zavist (u Srbiji cest fenomen), i time se lako objasnjava kako imaju toliko hatera... Ali novinari (a i vi "obicni" navijaci) u tome preterujete... Lazi koje se o njima svakodnevno sire jednostavno su nepodnosljive, pa samo se seti sta su radili Shevi kada nije dao gol dva meseca, ja mislim da ja to ne bih izdrzao. Ali zato je Shevchenko imao muda da sve to izdrzi (iako mu je i sama promena kluba bila vec teska) i izvuce se iz krize...

Citat
Bili su mi odvratni i u vreme Zole, Desaia, Vialija, a sada jos desetak puta vise.

Obicno svi pricaju suprotno, tvrde da je Vialli smeker koji je skidao menadzerski sako i ulazio u igru... Za Zolu vec preterujes, on je legenda...

A price da taj klub cine pare ne stoje uopste, sta mislis koliko je tesko da motivises igrace koji su preplaceni - pogledaj samo Real kako igra. A Murinjo to uspeva i zato ga hvale sve njegove kolege iz Premijer lige, i svako ko se bavio sportom ovo sigurno zna... A i sama cinjenica da nikad nisu osvojili LS dodatno im otezava, pa samo uporedi njih i Romu kao jedine dve ekipe koje nisu uspele cak ni finale LS da odigraju, a igrale su cetvrtfinale sada. Jedni uspevaju da dva puta preokrenu rezultat a drugi igraju ko deca i primaju 7 komada... I to je za bar neko postovanje...

Evo raspisah se, a nisam ni hteo to... Poenta je da ja uopste nisam hteo da se svadjam (pogotovo ne sa Zvezdasima), dakle izvinjavam se ako je neka moja recenica uvredljivo zvucala...

Samo trazim malo postovanja makar za igrace kao sto su Andrej, Drogba, Lampard, Makelele, Esjen, Teri, Ceh (a i za ceo Chelsea FC jer bez njih sadasnji Premiership ne bi bio to sto jeste), mrzite ih ako hocete, ali bez teskih reci i lazi, molim vas, ja ne vredjam druge klubove (osim ako to nije Rad ili Patlidzan ali to se ne racuna  Smile ).

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 12. Apr 2007, 20:45:31 od dulle86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
OK, jesi ga rasirio a ja nisam raspolozen za replike.

Reci cu ti samo da ne navijam ni za jedan strani klub i to je fakat. Na redcafe idem upravo zbog Vidica, jer me interesuju reakcije navijaca na njegove igre. Chelsea mi je antipatican strasno i ja tu ne mogu nista, a ono za Zolu i Vialija se nije odnosilo na njih licno (i meni su izuzetno gotivni obojica) vec na Celsi u tom periodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Celzi u tom periodu je bio strasna ekipa,kombinacija Zole carobnjaka,Dzimija razbijaca i nekoliko drvoseca (Desai zivotinja i Le So psihopata u prvom planu). Sad ih gotivim zbog tog vremena,s jednom razlikom sto danas i osvajaju ponesto Smiley

Kad malo razmislim,volim svaki klub koji je guzio Mancestera Smile

IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Rafa: "Žoze mrzi one od kojih gubi"

Nakon plasmana u polufinale Lige Šampiona, menadžer Liverpula Rafa Benitez započeo je psihološki rat komentarom na račun svog kolege iz Čelsija Žozea Murinja, rekavši da je on čovek koji "mrzi one koji ga pobeđuju".

"Bili smo odlični prijatelji sve dok Liverpul nije počeo da pobeđuje Čelsi u svim ključnim utakmicama. Tada su stvari počele da se menjaju. Murinjo ima veoma dobre odnose sa trenerima timova koje Čelsi redovno pobeđuje, ali čim mu neko postane konkurent, stvari se menjaju", rekao je Benitez.

Na pres konferenciji novinare nije previse interesovala utakmica protiv PSV Ajndhovena, budući da je pobednik bio rešen još u prvom susretu u Holandiji, pa su se sva pitanja odnosila na predstojeći polufinalni duel protiv Čelsija.

"Murinjo je veoma teško podneo poraz u polufinalu Lige šampiona 2005. godine i od tada su naši odnosi zahladneli, a pošto smo se i posle toga često sastajali, sada su još više pogoršani", rekao je Benitez.

Govoreći o šansama Liverpula da se drugi put u poslednje tri godine plasira u finale, španski stručnjak je izbegao direktan odgovor.

"Kao menadžer Liverpula, moram biti samouveren i verovati u pobedu, ali Čelsi je veoma dobar tim i to neće biti lako. Dobro je što će se revanš igrati na Enfildu i ukoliko uradimo nešto na Stamford Bridžu bićemo u prednosti. Ipak, u toj situaciji je bila i Valensija i videli ste koliko je Čelsi bio opasan iz kontri", rekao je Benitez.

Izvor:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

*#06#

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
Uf..Oni ko da su dobili Chelsea iljadu puta pa ga sad Murinjo zamrzeo zbog toga?! Dobili ih tad i ja ne znam da su posle toga
IP sačuvana
social share
Hteo bih da budem gospodin, da izbegnem reakcije besne
Al reci cu ko pravi primitivac...Ko te kara nek ti pise pesme
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Uf..Oni ko da su dobili Chelsea iljadu puta pa ga sad Murinjo zamrzeo zbog toga?! Dobili ih tad i ja ne znam da su posle toga

Smile

Poslednja tekma u januaru

Liverpool 2-0 Chelsea
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Murinjo je veoma teško podneo poraz u polufinalu Lige šampiona 2005. godine i od tada su naši odnosi zahladneli, a pošto smo se i posle toga često sastajali, sada su još više pogoršani, rekao je Benitez.

Murinjo i Benitez su se na pocetku ove sezone konacno pomirili i rukovali na obe tekme (gledao sam obe) tako da i ta prica ne stoji... Osecam da je ovo pusteno na net u trenutku kada je Liverpul zvanicno prosao PSV...

U januaru su pobedili ubedljivom dominacijom na terenu, ali treba napomenuti da su tada stoperi bili Esjen i Fereira (jer su Teri, Karvaljo i Bularuz bili povredjeni...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 05:36:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.