Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:45:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586811 puta)
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Ma ne mislim ja na to nego na to da ce otici Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
ne verujem, ali je sve moguce  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
kako tracevi kad je posle jedne utakmice izjavio da je srecan u Chelseau i da nece otici

svojevremeno je i sloba govorio da se srbija saginjati neće, a naravno da je lagao... uostalom madrid je bliži portugaliji od londona
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Murinjo: Klub mi ne da pare za pojačanja

Trener šampiona engleske Čelsija, Žoze Murinjo izjavio je da čelnici kluba ne žele da ga podrže u dovodjenju pojačanja u zimskom prelaznom roku.

"Pronašao sam igrače koji su mi potrebni, ali oni neće biti dovedeni u Čelsi. Nije moja krivica, jer sam tražio podršku Upravnog odbora za transfere, ali je nisam dobio", rekao je Murinjo za BBC.

Kako su engleski mediji preneli, želja portugalskog trenera bila je da ekipu u aktuelnom prelaznom roku pojača jednim defanzivcem i jednim napadačem.

"Pošto niko neće doći u januara, to znači da nema ni odlazaka iz kluba u ovom prelaznom roku", istakao je Murinjo.

On nije želeo da priča o tome da li ostaje na Stamford Bridžu, budući da se u ostrvskim medijima sve češće navodi da će na kraju sezone napustiti klub zbog sukoba sa vlasnikom Romanom Abramovičem.

"Moja pozicija u klub je potpuno nebitna. Najvažniji je Čelsi", kratko je rekao Murinjo.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

De ste bili Srbi mili

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 582
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Ševčenko:"Ne napuštam Čelzi!"

Ukrajinski reprezentativac i napadać Čelzija Andrej Ševčenko izjavio je da ne namerava da napusti londonski klub.

Ševčenko je ljutito demantovao glasine o njegovom odlasku sa Stamford Bridža.

"Transfera neće biti. Ja sam igrač Čelzija i mnogo sam uložio u ovaj klub. Nisam zainteresovan da odem u Real Madrid ili neki drugi tim."

Ukrajinac je optužio pojedine medije zbog špekulacija o njegovoj nameri da pojača neki drugi tim.

"To je jednostavno izmišljanje. Oni su ti koji bi mogli da odu u Real."

Ševčenko nije igrao na meču Čelzija sa Vajkomb Vonderersima odigranim u sredu, međutim odlučan je da vrati staru slavu.

"Nameravam da u bliskoj budućnosti povratim svoju poziciju u prvom timu, kao i da ostvarim nivo igre kakav se od mene očekuje.“

Nekadašnji igrač Milana, pojačao je ekipu Žoze Murinja i u Ligi Šampiona u dresu engleskog tima postigao je jedan gol na utakmici sa Levskim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
tako je Shevchenko ostaje u Chelseau  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Neeeeeeeeee Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Čelzi do leta bez novih fubalera

Roman zaključao kasu za pojačanja

Bledoplavo. Čelsi polako gubi šampionski sjaj, virus remija u prvenstvu proširio se i na kup takmičenje pošto je tim sa „Stamford bridža“ neočekivano igrao nerešeno kao gost protiv Vikomba (1:1), a bio je to povod da menadžer „plavaca“, Žoze Murinjo obelodani da u klubu čiji je trener nije sve tako idealno kao što mnogi misle.

Šestoplasirani tim Druge Divizije namučio je Čelsi, koji je od 36. minuta vodio golom Vejna Bridža, koji je prilikom postizanja gola zaradio veliku posekotinu na glavi. Trinaest minuta pre kraja Džermejn Ister je 19. golom u sezoni izborio ponovljeni meč za Vikomb, a nepunih pola časa kasnije, Žoze Murinjo je novinarima otvorio dušu.

- Definisao sam koji su nam igrači potrebni i koga treba kupiti, ali oni neće doći u naš klub. To su klupski razlozi i nisam dužan da vam kažem o čemu se radi - rekao je Murinjo.

Roman Abramovič, vlasnik Čelsija, nedavno je u intervjuu „Obzerveru“ izjavio da klub ubuduće neće besomučno kupovati sve što stigne na transfer pijaci, već da će se osloniti pre svega na igrače iz sopstvene akademije, te da će Murinjo morati da opravda svaki peni za eventualna pojačanja. To je pokrenulo lavinu priča o tome kako će portugalski stručnjak u junu najverovatnije napustiti klupu šampiona Engleske.

- Tražio sam igrače i nije moj izbor to da ne dođe niko ove zime. Klub nije moj! Ja sam samo menadžer. Očekujem da na kraju sezone završimo sa istim timom sa kojim smo počeli. Nema dolazaka i odlazaka. To je naša realnost. Ako mi kažu da niko ne dolazi, onda neću dozvoliti ni prodaju nekog od igrača. Ne mogu to dopustiti, jer imamo malo opcija. Uostalom, nije važna moja budućnost, već sudbina Čelsija - poručio je Portugalac.

Nema sumnje da će se posle ovih izjava jaz između Abramoviča i Murinja produbiti. Ponašanjem trenera, nije tajna, nisu zadovoljni u upravnom bordu londonskog kluba i čini se da je ovo jedan od načina da ga nateraju da u junu potraži drugi klub. A Real, Inter i još neki klubovi pomno prate šta se kuva u londonskom loncu...

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 20:45:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.