Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:37:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 586724 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Ševčenko ipak odlazi iz Čelsija?

Napadač Čelsija Andrej Ševčenko šokirao je britanku javnost priznavši da postoji mogućnost da napusti taj klub, jer se nije uspeo da se uklopi u sistem igre koji forsira trener Žoze Murinjo.

Reprezentativac Ukrajine letos je stigao na "Stamford bridž" iz Milana za sumu od 30 miliona funti, ali u dosadašnjem toku sezone nije uspeo da ispuni očekivanja.

"U Čelsiju se osećam kao kod kuće, saigrači su odlični, ali postoji mogućnost da napustim klub, pošto moj stil igre, očigledno, ne odgovara treneru. Poslednjih dana mnogo se priča o tome da ću biti pozajmljen Milanu, ali ja o tome još nisam pričao sa čelnicima Čelsija", rekao je Ševčenko.

Ševčenko, koji je pre tri dana dao prvi gol u pobedi Čelsija nad Levskim (2:0) u LŠ, naveo je da će, ukoliko klub iz Londona želi da se odrekne njegovih usluga, mirno prihvatiti tu odluku.

"Spreman sam da odem iz Čelsija ukoliko me ovde više ne žele. Imam dovoljno samopouzdanja i ako se ne uklapam u koncepciju igre, vratiću se u Italiju. Nisam još rekao sve u fudbalu i spreman sam da ponovo dokažem svoj kvalitet", poručio je Ukrajinac.

Ševčenko je dodao da razume trenera Murinja, koji je nezadovoljan činjenicom da je Ukrajinac do sada postigao samo četiri pogotka za Čelsi.

"Jasno mi je da Žoze ne može da bude zadovoljan. Doveden sam u Čelsi da bi davao golove, a to se u proteklom periodu veoma retko dogadjalo. Naravno da će mi biti žao ako odem iz Londona, pre svega zbog porodice, koja se potpuno navikla na život u glavnom gradu Engleske", priznao je Ševčenko.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Roman i Murinjo prave velike greske u kupovini igraca. . .npr. Shawn-wright philips. . .
]

Ne bih rekao.
Pre bih to rekao za Real Madrid.

P.S. drago mi je za Shevu sto ce da se Vrati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Ja mislim da je Shaun Wright-Philips odlican igrac bas zato kazem da je glupo dati 27 miliona za nekog ko im ne3 igra. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Da pa videli ste kakav je gol dao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Kakav je bio gol?Nisam video
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson w700
Vise nego dobar sta da ti kazem misim na wright-philips-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Valjda ce vise dobijati sansu,odlican igrac. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.0
mob
Nokia E65
Gde je bese igrao pre Chelsea.
Gledao sam ga igrao je kao zmaj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Manchester City.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Izjava Murinja pred derbi sa Arsenalom

Ševčenko nije nedodirljiv!

Samo dan pošto je Andrej Ševčenko izjavio da je spreman da spakuje kofere i vrati se u Italiju, jer je očigledno da njegov stil igre ne odgovara Murinju, menadžer Čelsija je bez dlake na jeziku, dva dana uoči okršaja sa Arsenalom, poručio da Ukrajinac „nije nedodirljiv“.

Murinjo je upitan da li je ikad bilo direktiva od strane Romana Abramoviča da Ševčenko ili bilo koji drugi igrač mora da igra odgovorio:

- Da li se vi to šalite? Roman to nikada ne bi uradio. Da jeste, to bi značilo da ne veruje menadžeru. Ako mi ne veruje, ima dovoljno novca da me otpusti, isplati kompenzaciju, pošalje kući i dovede drugog trenera!

Potom se Portugalac, koji je promovisao otvaranje fondacije za decu obolelu od raka, vratio na temu Ševčenka.

- Kod mene uvek igraju samo najbolji. Makelele, Esjen i Frank Lampard su nedodirljivi, zbog toga kako igraju, a ne što ih ja volim. Mihael Balak je nedodirljiv zbog svoje igre. Džon Teri, Rikardo Karvaljo i Ešli Kol takođe. Ali Ševčenko nije nedodirljiv, zbog načina na koji igra. Fudbal u Engleskoj i Italiji se mnogo razlikuje. A deveti „nedodirljivi“ je Petr Čeh, međutim on je sada povređen - objasnio je Murinjo.

Uoči nedeljnog okršaja Londona, velikog derbija sa Arsenalom na „Stamford bridžu“, Murinjo kao primer razlike između ostrvskog i italijanskog fudbala izdvaja Tjerija Anrija.

- Anri je najbolji primer koliko je teška ta promena kada iz Italije dođete u London. On je postigao svega jedan gol u 12 mečeva u Premijer ligi te godine kada je došao iz Juventusa. Zato je Ševčenku potrebno dati vremena, ja to i činim. Dobro je to što ni on nije srećan svojim igrama, jer da jeste, imali bismo problem - smatra Murinjo.

Za razliku od narednog protivnika, „plavci“ su u ozbiljnoj trci za novom šampionskom titulom. Murinjo kaže da veoma ceni kolegu sa klupe Arsenala.

- Venger je fantastičan menadžer, jedan od najboljih na svetu. Imam izuzetan respekt prema onom što je uradio ovde.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 18:37:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.