Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 16:19:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 934 935 937 938 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 529346 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Čelsi se "otvara" za Luku Modrića

Luka Modrić kaže da je srećan u Totenhemu, ali ogromne ponude za njega stižu sa svih strana.

"Dajemo 30 miliona funti za Luku Modrića", glasi ponuda Čelsija gradskom rivalu Totenhemu.

Hrvatski reprezentativac, krilni napadač čileanske reprezentacije i Udinezea Aleksis Sančes, napadač Anderlehta Romel Lukaku i nova brazilska nada, Neimar glavne su mete "plavaca" ove sezone, a klub sa Stamford bridža spreman je da za sve te igrače izdvoji 90 miliona funti (oko 120 miliona evra).

Prema pisanu engleskih medija, Totenhem se već pomirio sa sudbinom da će ostati bez Modrića (za koga je ozbiljno zainteresovan i Mančester junajted), pa je već krenuo u potragu za njegovom zamenom.

Pominju se Milan Badelj iz Dinama, vezista Vest Hema Skot Parker, kao i vezni fudbaler Blekpula Čarli Adam.

'Sve zanima šta će se dogoditi, ali ja pokušavam da ostanem smiren. Moj status u Totenhemu je isti kao i pre i ne zamaram se oko mogućeg odlaska. Srećan sam na Vajt hart lejnu, moj status je odličan, navijači me vole i ovde imam sve što mi treba. Naravno ukoliko u klub dođe ponuda koja bi zadovoljila vodstvo 'spursa' i mene transfer je uvek moguć", izjavio je Modrić koji je pre nekoliko dana dobio nagradu navijača Totenhema za igrača godine.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple iPhone
Citat
Prema pisanu engleskih medija, Totenhem se već pomirio sa sudbinom da će ostati bez Modrića (za koga je ozbiljno zainteresovan i Mančester junajted), pa je već krenuo u potragu za njegovom zamenom.

Pre 2 dana Modric daje izjavu da je srecan u Totenhemu i ne razmislja o odlasku, a Rednap se smeje Mancesterovoj ponudi od 20 miliona. Bas ce ga pustiti za 30.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Motorola Fire X311
ENGLAND/ CHELSEA, Really interested in Sneijder

According to La Gazzetta dello Sport, rumors about Chelsea interest in Wesley Sneijder are always more real. Inter seem to be disposed to let leave the Dutch winger, at least for an offer about 35-40 million euros. Now remain to understand if the English club is ready to make a such expensive offer and if the player is disposed to leave. For this reason Marco Braca will meet "tomorrow" the agent of the Dutch player, Soren Lerby.

Rekao bih da je ovo vjerovatnija,a i pozeljnija varijanta po meni Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia krntija

nije mi jasan ovaj detalj u tekstu

Citat
Čelsi je prilično finansijski opterećen, pošto na ime jednostranog raskida saradnje mora da isplati ukupno 35,7 miliona funti Murinju, Grantu, Skolariju, Anćelotiju i njihovim stručnim štabovima!

Dakle, kada klub, na primer jednostrano raskine četvorogodišnji ugovor sa trenerom posle 2 godine, on je u obavezi da mu isplati zaradu za one dve godine koliko mu je preostalo da odradi. Zato se i svi oni trude da dobiju višegodišnje ugovore, da bi se obezbedili u slučaju da dobiju otkaz.

Međutim to sve pada u vodu ako taj trener pronađe novi angažman, a svi ovi pobrojani, sem Anćelotija sada, su pronašli novi angažman.

I kako sad Čelsi duguje 36 miliona evra?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
Мислим да то нема везе са тим да ли су они касније пронашли ангажман или не. Ако добијеш отказ, а имао си вишегодишњи уговор, нормално је да морају да ти исплате онолико колико би зарадио и да си остао до краја уговора. Једино можда имају неке форе да умање ту цифру.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia krntija
Ja mislim da oni stave klauzulu u takve ugovore da ako trener, igrač nađe novi angažman ne moraju da mu isplate.

Baš je to pričao Dule Vujošević čini mi se i to je jedan zašto ne traži novi angažman. Zato što je imao dobar ugovor u CSKA i oće da im uzme pare.

Bilo bi dobro ako neko zna da to pojasni.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 17:29:06 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Први пут чујем за то.

Иначе се више иде на то да се споразумно раскине уговор - тренер добије мање пара ал и прилику да сам оде достојанствено и тако неке муње.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
Ja mislim da oni stave klauzulu u takve ugovore da ako trener, igrač nađe novi angažman ne moraju da mu isplate.

Baš je to pričao Dule Vujošević čini mi se i to je jedan zašto ne traži novi angažman. Zato što je imao dobar ugovor u CSKA i oće da im uzme pare.

Bilo bi dobro ako neko zna da to pojasni.

Не верујем да је то тако у фудбалу. Па онда нико од тренера не би радио, пошто 80% попије отказ. То вероватно зависи од много фактора. Пример, ако се тренер обавеже да ће да освоји титулу, а то не уради, вероватно онда клуб има право да му да отказ без да му плаћа икакве надокнаде, мада је ретко који тренер глуп да пристане на тако нешто. Причао је Буторовић о томе, да сви хоће да раде за фиксну годишњу плату, значи нико неће да се везује за резултат, нико неће да ризикује. У тим уговорима има мали милион клаузула и ставки, и то се прави тако да се и једна и друга страна заштите, али сам сигуран да исплата обештећења нема никакве везе са налажењем новог ангажмана.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia krntija
Ja mislim da ima. Pa šta sad na primer, Čelsi otpustio Anćelotija i evo pominje se da bi mogao da preuzme Vilu.

I šta, treba da ga plaća i Čelsi i Vila? Čisto sumnjam.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 18:17:16 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 934 935 937 938 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 16:19:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.