Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 00:24:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 587329 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
mlinko uvek sam tu,ali gubim volju vise za raspravu tipa: moj tata je jaci ,ja imam ujku pa cu da ga dovedem,rekao sam sto sam imao za engleze, italijane i spance.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia E65
mlinko uvek sam tu,ali gubim volju vise za raspravu tipa: moj tata je jaci ,ja imam ujku pa cu da ga dovedem,rekao sam sto sam imao za engleze, italijane i spance.

Takodje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia n73
Lepo je rekao.Nije ni cudo sto se Sheva nije snasao u robotskoj ekipi kada je navika na nesto sasvim drugo.A gde su sada oni obozavaoci Engleskoh fudbala koji ubija pojam fudbala(lepe igre,sa lepim potezima,kreativnom igrom,lucidnim potezima i kao sto kaze Valdano"Kratak pas. Ne. Finta. Ne. Promena brzine. Ne. Dupli pas, peta")

Evo nas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Čelsi bez Karvalja i Balaka u finalu FA kupa

LONDON, 10. maja 2007. (Beta-Rojters) - Fudbaleri Čelsija Mihael Balak i Rikardo Karvaljko skoro sigurno će 19. maja propustiti utakmicu svog tima sa Mančester junajtedom u finalu engleskog FA kupa.

"Šanse Karvalja su jedan odsto, a za Balaka nula odsto", rekao je u četvrtak trener Čelsija Žoze Morinjo za klupski sajt.

Karvaljo je 28. aprila povredio koleno na prvenstvenoj utakmici Čelsija sa Boltonom, koja je završena rezultatom 2:2.

Nemački fudbaler sredine terena Balak nedavno je operisao članak.

Morinja bi mogao da obraduje verovatni povratak napadača Didijea Drogbe i Arjena Robena.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6681-7710
Jose's Swing At Sheva link
« Poslednja izmena: 11. Maj 2007, 04:28:07 od thelock »
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Čelsi: Balak nije ugrozio karijeru
Reuters

Engleski fudbalski klub Čelsi demantovao je danas navode nekih medija da je Mihael Balak ugrozio svoju karijeru u klubu odlaskom na operaciju članka. Balak se operisao 27. aprila u Minhenu, a posle toga su se pojavile glasine da je Čelsi želeo da on tu operaciju odloži.

Nemački reprezentativac se vratio u London i nastavio je da trenira, ali se najverovatnije neće oporaviti na vreme za finale FA Kupa sa Mančester junajtedom, 19. maja.

"Kao odgovor na nedavne spekulacije u vezi sa povredom Mihalela Balaka, ničija budućnost u fudbalskom klubu Čelsi nikada nije bila pod sumnjom zbog operacije", saopšteno je na sajtu kluba.

"Takodje, nema sumnje da je Mihael interese Čelsija stavio na prvo mesto", dodaje se u saopštenju.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ševčenko: Biću hit Premijer lige

11. maj 2007. (Sportservis) - Napadač Čelsija i fudbalske reprezentacije Ukrajine Andrej Ševčenko izrazio je nadu da će tokom svoje druge sezoni u dresu tog londonskog kluba postati hit Premijer lige, prenose ostrvski mediji.

Ševčenko je ponovo demantovao da će se tokom leta vratiti u Milan, rekavši da mu je samo potrebno vreme da se "aklimatizuje na novi tim i novu ligu".

"Želim samo da me ljudi puste da se aklimatizujem i onda ćete videti. Nisam se pokajao zbog odluke da napustim Milan. Sve je zavisilo od mene i pažljivo sam razmislio o tome. Znao sam da će biti teško adaptirati se na novi klub, posle toliko godina provedenih u Milanu. Nisam prvi čovek koji ima problema sa adaptacijom", rekao je Ševčenko.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Teriju teško zbog izgubljene titule

11. maj 2007. (Sportservis) - Kapiten Čelsija i engleske fudbalske reprezentacije Džon Teri kaže da se njegov tim oseća "izgubljeno" nakon što je titulu prvaka Premijer lige prepustio igračima Mančester junajteda.

Teri kaže da je lično teško podneo to što je titula prvaka Engleske posle dve godine prešla na "Old traford" i da ne može da dočeka sledeću sezonu kako bi se revanširao Mančesteru.

"Titula prvaka Premijer lige mnogo nam znači. Ne osećamo se dobro zbog toga što smo je izgubili. Drugo mesto nije neka uteha", rekao je Teri i dodao:

"Sledeće sezone vratićemo se još jači. Vršili smo pritisak na Junajted skoro do samog kraja i možemo da budemo ponosni na ono što smo postigli. Neću tražiti izgovore, titula je Junajtedova i mi im čestitamo. Sad ćemo biti još motivisaniji da je vratimo sledeće sezone u London".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Pa i treba da mu bude tesko...decko se ipak mnogo ponadao ove sezone  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mene licno zabole za ligu, sto ne osvoje vise CL!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 00:24:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.