Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:42:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 589173 puta)
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
LG L9
Anćeloti: Pogodiće Tores, nije problem...

Pet utakmica, odnosno 406 minuta je prošlo otkako je Fernando Tores debitovao za Čelsi, a Španac još uvek čeka na "prvenac" u novom klubu. Ni činjenica da su "plavci" u ponedeljak igrali protiv Blekpula (pobedili 3:1), ekipe sa najslabijom odbranom u ligi, nije bila olakšavajuća okolnost za bivšeg golgetera Liverpula, koji je protiv tima sa Irskog mora igrao u paru sa Drogbom. Ipak, menadžer "plavaca" Karlo Anćeloti ne brine...

- Tores se dobro kretao i odlično je sarađivao sa Drogbom, pogotovo u prvom poluvremenu. Mislim da su obojica pružili dobru partiju, ispostavilo se da su prava kombinacija. Nisam od njih tražio da budu što bliže protivničkom golu, već da rašire odbranu Blekpula, to im je bio glavni zadatak. Za Toresa je važno da igra za tim i to dobro radi, iz utakmice u utakmicu sve bolje. Golovi će već doći, jer on je vrhunski igrač, sjajan golgeter i njegova neefikasnost nije problem - rekao je Anćeloti, koji očigledno ima puno poverenje u Toresa.

Čelsi se pobedom nad Blekpulom približio vodećem Mančesteru na devet bodova, a ima i meč manje u odnosu na lidera. Trka za šampiosnku titulu ponovo postaje vrlo zanimljiva.

- Cilj nam je da ostanemo među prve četiri ekipe. Istina, smanjili smo razliku u odnosu na Mančester, ali je još uvek rano konstatovati da smo se vratili u trku za titulu - rekao je Anćeloti.

Aktuelni šampion taj zaostali meč igra protiv Birmingema.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Čelsi želi vezistu Reala

Nedavno je obelodanjeno u medijima da madridski Real planira tokom leta da se reši čak sedmorice fudbalera. Među igračima koji će napustiti "Santijago Bernabeu" se nalaze: Jirži Dudek, Ezekiel Garaj, Pedro Leon, Serhio Kanales, Fernando Gago, Lasana Diara i Brazilac Kaka. Dudeku i Garaju ističe ugovor, pa će Madrid napustiti bez odštete. Leon i Kanales će otići na pozajmicu, dok će Gago, Diara i Kaka u junu biti na prodaju.

Prema pisanju Itasportpress, londonski Čelsi je zainteresovan da u junu dovede mladog ofanziovnog vezistu Reala, Serhija Kanalesa. "Kraljevski klub" će 20-godišnjem igraču dozvoliti da napusti klub samo u slučaju veoma dobre ponude, ali nije isključeno da Kanales ode na pozajmicu u neki od brojnih interesenata. Kanales je za Madriđane do sada upisao šest nastupa za prvi tim.

http://sportal.rs/news.php?id=46811
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Otac se odriče Esijena

Sukob fudbalera Čelsija i njegovog oca koji živi u bedi dobiće i sudski epilog. Ovoga puta, umesto vudu magije, Džejms Esijen posegnuo za advokatima.
Pisali smo već o ocu Majkla Esijena koji u najvećoj bedi živi u jednom selu u unutrašnjosti Gane. Slavni fudbaler nema kontakta sa porodicom, i postoje razne verzije zbog čega je to tako.

Pre nego što osudite vezistu Čelsija, on je poznat kao vrlo pristojna osoba posvećena veri, pa su razlozi verovatno drugačiji od one priče o nezahvalnom sinu koji je zaboravio odakle je potekao.

Pričalo se da je vudu magija uzrokovala povredu zbog koje je Esijen propustio Mondijal, ali je sada umesto okultnih stvari, njegov otac pribegao sudu.

"Želim da Majklu zabranim da nosi porodično prezime. Od njega mi ne treba ništa, samo ne može da se preziva Esijen jer to donosi sreću koju on nije zaslužio. Imam advokata koji me uverava da je to moguće. Ne treba mi novac mog biološkog sina, ali prezime mu ne dam. To će biti i moje definitivno odricanje od Majkla", rekao je Džejms Esijen.

-sportske-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Свашта  Smile Smile Smile  А не ма од тога ништа да Реал прода каналеса, или су стварно морони па да то ураде  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.133
Ivanović otkrio ko mu je heroj, sa kime se druži...

Srpski reprezentativac iz redova londonskog Čelsija Branislav Ivanović otkrio je u intervjuu interesantne detalje iz svog privatnog života. Srpski defanzivac izjavio je za zvanični sajt kluba da mu je najveći heroj van fudbala proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević. Naš internacionalac istakao je da bez obzira gde god bude igrao i čije god boje branio, njegov dom je u Srbiji! Ivanović je cimer sa Jurijem Žirkovim, koji je veoma tih i gotovo ga nikada nema u svlačionici. Kako kaže, voli da pušta srpsku muziku u svlačionici "plavaca", a da je među poznatim njegovim prijateljima Novak Đoković kao i da se poznaje sa Anom Ivanović, Jelenom Janković, Predragom Stojakovićem...

Kako provodite vreme u Čelzijevom trening kampu kada ne trenirate?

- Volim da slušam muziku u svlačionici, ali uglavnom samo onda kada je ja puštam! Znate, preferiram srpsku muziku, po čemu se razlikujem od svojih saigrača. Međutim, često moram da slušam ono što drugi vole.   

Da li vam navijači odvraćaju pažnju sa terena?

- Ponekad ih čujem, ponekad ne, ali sam uglavnom fokusiran na igru i dešavanja na terenu. Kada izvodim aut i neko mi iz publike vrati loptu, čujem kako mi svi pružaju podršku i bodre tim da igra još bolje, što je nama veoma važno. U ponašanju navijača ništa se ne menja ni kada igramo nešto lošije, kada rezultati nisu na nivou, zbog čega smo mi igrači vrlo srećni.

Gde je za vas „dom"?

- Kada razmišljam o kući i svom domu, onda uvek mislim na Srbiju, na moju porodicu, na prijatelje koje imam tamo. Mislim da je to sasvim normalna stvar.

Koje sportove volite da pratite?

- Volim košarku, tenis, odbojku, mada volim da pratim i sve ostale sportove.

Nedavno ste viđeni i u „O2 areni"?

- Tako je. Gledao sam teniski meč Novaka Đokovića, a proteklog vikenda sam uživao i u duelu NBA timova koji su igrali u Evropi. Novaka u stvari gledam kad god mogu, odnosno kad god nastupa u Londonu. I nije da volim samo NBA ligu, pratim i ostale evropske košarkaške lige.

Da li imate heroje van fudbala?

- Imam mnogo heroja, uglavnom su igrali za nacionalni tim, ali je za mene Aleksandar Đorđević najveći! On i njegova generacija osvojili su sve što se u košarci osvojiti može. Košarka mi je u detinjstvu donela mnogo sreće i radosti, pre svega naša reprezentacija.

Da li imate neke slavne prijatelje?

- Sa Novakom Đokovićem sam prijatelj, a poznajem još i Anu Ivanović i Jelenu Janković. Što se košarke tiče, znam Predraga Stojakovića, koji sada igra za Dalas Maverikse, tako da se može reći da imam nekoliko poznatih prijatelja.

Kako se opuštate, gde volite da pobegnete od svega?

- Kada sam pod stresom volim da odem na pecanje, mada samo kada sam u Srbiji. Ne može se reći da sam dobar pecaroš, ja samo volim da se odmaram na taj način, da odem na reku i da uživam - zaključio je Ivanović.

http://sportal.rs/news.php?id=47070
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Piazon u Čelsiju, neće u Torino

''Plavci'' završili posao i dovode velikog talenta brazilskog fudbala. Ipak, moraće da pričekaju da ''omatori''.

Čelsi je na pragu da u svoje redove dovede još jedno ''veliko'' pojačanje.

Radi se o mladom reprezentativcu Brazila, Lukasu Piazonu, koji igra za Sao Paolo i već je na ulaznim vratima mnogih evropskih klubova.

Piazon se trenutno nalazi na šampionatu Južne Amerike za igrače do 17 godina, a Čelsi planira da sa njim potpiše pred-ugovor, kako bi on prešao u London kada napuni 18 godina.

Naime, Piazon je bio na probi u Juventusu, a pre dva meseca je čak nedelju dana trenirao sa ekipom iz Torina. Bilo je izvesno da će on da pređe u redove ''bjankonera'', ali izgleda da je Roman Abramovič bio brži.

Cena mladog Piazona je 7,5 miliona evra, jer je on proglašen za jednog od najvećih talenata Brazila.

Prilično visoko za tinejdžera?

http://www.sportske.net/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Piazon u Čelsiju, neće u Torino

''Plavci'' završili posao i dovode velikog talenta brazilskog fudbala. Ipak, moraće da pričekaju da ''omatori''.

Čelsi je na pragu da u svoje redove dovede još jedno ''veliko'' pojačanje.

Radi se o mladom reprezentativcu Brazila, Lukasu Piazonu, koji igra za Sao Paolo i već je na ulaznim vratima mnogih evropskih klubova.

Piazon se trenutno nalazi na šampionatu Južne Amerike za igrače do 17 godina, a Čelsi planira da sa njim potpiše pred-ugovor, kako bi on prešao u London kada napuni 18 godina.

Naime, Piazon je bio na probi u Juventusu, a pre dva meseca je čak nedelju dana trenirao sa ekipom iz Torina. Bilo je izvesno da će on da pređe u redove ''bjankonera'', ali izgleda da je Roman Abramovič bio brži.

Cena mladog Piazona je 7,5 miliona evra, jer je on proglašen za jednog od najvećih talenata Brazila.

Prilično visoko za tinejdžera?

http://www.sportske.net/

Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.133
Трле какав је осјећај, јел Торес даје гол ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Juve ga dudla na svim poljima.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Apple iPhone 4
Ма даће га Торес, сад или догодине  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 871 872 874 875 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 23:42:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.