Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:48:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 588026 puta)
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Moraju obojica, samo je za Balaka zavrsena sezona, bar tako mislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Čeh: Muči me nesanica

4. maj 2007. (Sportservis) - Golman Čelsija, Petr Čeh, priznao je da ga muči nesanica otkako je njegov tim eliminisan u polufinalu Lige šampiona od Liverpula, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, prenose engleski mediji.

Čelsi je imao prednost od 1:0 iz prvog meča, ali je u revanšu na "Enfildu" Liverpul prvo stigao tu prednost pobedom od 1:0 u 90. minuta, a onda i posle boljeg izvođenja penala (4:1) obezbedio plasman u finale.

Čeh kaže da mu najviše smeta to što, prvi put u karijeri, nije uspeo da odbrani nijedan udarac sa bele tačke.

"Ovo je jedno od najvećih razočaranja u mojoj karijeri. U tih 120 minuta proživeli smo ogromnu količinu emocija i stresa. Od tada, nikako ne mogu da spavam. Umoran sam i neverovatno razočaran. Naravno da se posle takvog poraza uvek brinete", rekao je Čeh za češke medije i dodao:

"Tokom cele karijere, u proseku sam branio dva penala na takvim mečevima. U najgorem mogućem trenutku dogodilo se da sam imao loš dan i zbog toga mi je neizmerno žao jer je finale bilo tako blizu. Posle svega što smo prošli, zaslužili smo plasman u finale. Ali moramo to da prebolimo. Život ide dalje".

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Kako mi ga je zao...  Smile   Sta ga je sve snaslo sve ove sezone, i kako je branio, zasluzio je finale...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Balak kritikovao lekare Čelsija

06. maj 2007. (Sportservis) - Fudbaler Čelsija i nemačke reprezentacije Mihael Balak kritikovao je lekarsku službu londonskog kluba, jer su davali pogrešne procene o njegovoj povredi, prenosi DSF.

Balak (30) je povredio članak u utakmici sa Njukaslom, koja je odigrana pre 15 dana u okviru 35. kola Premijer lige. On se zbog toga odlučio na operaciju uprkos protivljenju čelnika i stručnog štaba Čelsija.

"Nisam mogao da stanem na levo stopalo od bolova, a lekari Čelsija su mi rekli da ću brzo moći da igram. Nikada se ne bih odlučio za operaciju da ona nije bila jedino rešenje mog problema", rekao je Balak, koji je zbog svoje odluke dobio podršku Fudbalskog saveza Nemačke.

Balaka je operisao doktor Hans Vilhelm Muler Volfart, koji je jedan od najpoznatijih lekara specijalizovanih za sportske povrede.

IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Ševčenko odlazi u Barselonu u zamenu za Etoa?

06. maj 2007. (Sportservis) - Vlasnik engleskog fudbalskog premijerligaša Čelsija, Roman Abramovič spreman je da Barseloni ponudi ukrajinskog napadača Andreja Ševčenka u zamenu za Kamerunca, Samjuela Etoa, prenosi "Dejli mejl".

Kako tvrdi ovaj list, Abramovič je nezadovoljan igrama Ševčenka u ovoj sezoni i odlučio je da ga proda. Za Ukrajinca je zainteresovan trener Barselone Frank Rajkard, koji je prošle sezone želeo da angažuje Ševčenka.

Čelnici Barselone spremni su da ponude Čelsiju 15 miliona evra za Ševčenka, a postoji i mogućnost da u zamenu za ukrajinskog reprezentativca u London ode Eto.

Abramovič je još prošle sezone želeo da angažuje Kamerunca, ali uprave dva kluba nisu uspele da se dogovore u vezi obeštećenja. Eto nije imao dobru sezonu u Barseloni, a nekoliko puta dolazio je u sukob sa trenerom Rajkardom.

Engleski list podseća da bi Ševčenku odgovaralo mesto centralnog napadača u Barseloni ispred Ronaldinja i Mesija, dok bi se Eto odlično uklopio u igru Čelsija.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zao mi je Ceha sjajno je branio ako je iko zasluzio da ode u finale onda je to on Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Nema sanse...Barsa nikad nece pustiti Etoa,pogotovo ne Celziju...
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ja pre neki dan sam sa sobom pomislih mogao bi ovaj sevcenko da dodje u barsu,mada ja ga nebi dao za eto-a nikad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Ševčenko vredi 15 miliona više od Etoa? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
ma nema veze,to neznaci da je bolji,roni je najskupli pa opet nije toliko bolji da recimo duplo visekosta od kake recimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:48:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.