Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 00:39:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 588893 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Istorija, trofeji, pa na kraju krajeva i broj navijaca.

Chelsea je u rangu sa Totenhemom, Evertonom, Aston Vilom, ne mogu oni na osnovu poslednje tri godine da udju u velikane svetskog fudbala. Hoces da kazes i da je Obilic veliki tim, tri godine je bio u vrhu nase lige.

Arkan = Roman  Smile

Ti bas ne odustajes...           -"Kolega, pali, mrsh iz moje avlije!"  Smile

A ova poredjenja su ti bas na nivou, svaka cast, ne zna se koje je smesnije...  I kad vec toliko navijas za Mancester, i trubis na sva zvona koliko su trofejni, samo bih te podsetio da ih L'pool sije za deset duzina u svemu... A i ne bi skodilo da pogledas ko je sve bio prvak Engleske izmedju '67-e i '93-e... Dakle pre Alexa Fergusona i Man U je bio u rangu sa T'hamom... A i razlika izmedju Romana i Glejzera nije velika, osim sto je drugi mnogo vise platio prilikom preuzimanja kluba...  Smile

I da se ne lazemo sto puta bi vise voleo da zivim u zapadnom Londonu i idem na Stamford, nego da u Mancesteru onanisem na Ronaldove driblinge, i nosim transparente "Runi wonderboy"...

I da zavrsim West Ham - Chelsea  1:4 (SWP, Tevez, SWP, Kalou, Drogba)
Tevez bi trebalo da je dao neki extra gol, bar tako pise na chelseafc.com, jbga najboljem golmanu na svetu samo tako mozes da das gol...  Smile

OK, sad sam dosao kuci i pijan sma ko cep i imam odgovore na ove tvoje gluposti samo me mrzi da pisem. Sutra je novi daN.

P. S. Liverpool je zakon, nista za njih nisam rekao, samo zsa ovu "tvorevinu" od ekipe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Vala bas tvorevina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
ima nade za Chelsea, samo da nastave ovako sa pobedama i moze da dodje do preokreta, ali ce ipak na kraju biti presudna ona utakmica sa Manchesterom
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Lampard:"Lepo bi bilo u Barseloni"

Vezni fudbaler Čelsija Frenk Lampard izjavio je da je njegov bivši saigrač, sada fudbaler Barselone, Ejdur Gudjonsen prezadovoljan životom u glavnom gradu Katalonije. Od izjave Lampardove žene da bi volela da živi u Španiji i sve češćih poseta tog igrača Barseloni, počele su spekulacije da bi Englez uskoro mogao da pojača vezni red aktuelnog šampiona Evrope.

„Ejdur priča sjajne stvari o Barseloni, razgovarao sam sa njim i on je prezadovoljan životom u Španiji“, rekao je Lampard.

„Objasnio mi je da je u svakom trenutku u kontaktu sa navijačima i novinarima, i mislim da bi bilo sjajno iskustvo za svakog fudbalera da igra u takvom klubu“.

„Rekao mi je da je velika razlika u treninzima. U Čelsiju se više pažnje posvećuje psihičkim stvarima, dok u Barseloni treninzi bazirani na tehnici i Gudjonsen uživa u tome zato što je kvalitetan fudbaler“, rekao je Frenk Lampard.

Prema pisanju engleske štampe, pregovori Lamparda i Čelsija oko produženja ugovora su stali, tako da se sve češće pominje Barselona kao novi klub tog fudbalera.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Bajern želi Robena

20. april 2007. (Sportservis) - Čelnici Bajerna iz Minhena žele da u letnjem prelaznom roku angažuju fudbalera Čelsija, Arjena Robena.

Roben nije srećan u Čelsiju, jer uglavnom sedi na klupi za rezervne igrače.

Prema rečima njegovog oca, Hansa Robena, Bajern je jedan od klubova, koji žele da angažuju fudbalera Čelsija.

"Bajern je samo jedna mogućnost. Mislim da je Arjen igrač za Bajern i mislim da bi imao dosta šansi da se dokaže u nemačkom fudbalu. Postoji šest ili sedam klubova, koji dolaze u obzir, a Bajern je jedan od njih", rekao je Hans Roben i dodao:

"Arjen još ne razmišlja da ode iz Čelsija, ali u fudbalu se nikada ne zna. Međutim, to je isključivo njegova odluka".

Hans Roben je postao poznat 2004. godine kada je izjavio da njegov sin nikada neće da igra za Čelsi, već samo za PSV iz Ajndhovena ili Mančester junajted. Tada je Arjen trebalo da potpiše ugovor sa klubom sa "Old traforda", ali su pregovori propali, a mlađi Roben je otišao u Čelsi.

izvor: nadlanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e nedamo ni jednog ni drugog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Lunar XZ130
e nedamo ni jednog ni drugog

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma naravno da sam cuo, ali su ravni inex.hr-u po istinitosti sportskih vesti... za ovu temu slobodno ubacuj vesti sa www.chelseafc.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 00:39:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.