Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 01:44:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 604632 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Matić za MONDO: Karlo mi je rekao: Igraj!
Subota, 21. novembar 2009. 19:02

Kada je Karlo Anćeloti prišao Nemanji Matiću u 69. minutu utakmice Čelsi - Vulverhempton, mlađani srpski reprezentativac se ozario.

Italijanski stručnjak dao je priliku 21-godišnjem Srbinu da pokaže šta ume u poslednjih dvadesetak minuta meča 13. kola Premijer lige, a Nemanja mu je vratio na najbolji način. Bio je to debi Nemanje Matića za Čelsi u koji je došao u avgustu ove godine.

"Utisci su mi super! Srećan sam što sam igrao i naravno srećan sam zbog pobede. Moram da budem i malo neskroman, mislim da sam odigrao sasvim dobro. Ovo je za mene velika nagrada za sav trud koji sam uložio u dosadašnjoj karijeri", rekao je Matić za MONDO.

Njegov saigrač iz reprezentacije (mada se Nemanja seli iz A u mladu selekciju Srbije i obratno), Bane Ivanović nije igrao protiv Vulverhemptona, ali je bio na utakmici i bodrio je svog klupskog druga.

"Svi igrači su mi čestitali na igri, govorili su mi super, svaka čast, ali mi je najviše prijala Banetova čestitka, videlo se damu je baš drago zbog mene", ispričao je Nemanja.

Matić je u igru ušao umesto Florana Malude u trenutku kada je pobednik odavno bio poznat (Čelsi je do tog trenutka već vodio 4:0, što je i bio krajnji rezultat), ali to ne može da umanji debi srpskog fudbalera u dresu londonskog kluba.

Da stvar bude još bolja pobedom nad Vulverhemptonom Čelsi je oborio rekord iz 2006. godine. Naime, ovo je bila 12. uzastopna "plavaca" na svom terenu, a dosadašnji rekord od pre tri godine bio je 11.

Upitan šta mu je Anćeloti rekao pre nego što je ušao u igru, Matić je odgovorio: "Ništa, uobičajeno. Uđi, dečko i igraj. Srećno!".

Matić je jedan od trojice mladića koji su dobili priliku da zaigraju za Čelsi u meču protiv Vulvsa. Teren Stamford bridža osetili su i Francuz Gael Kakuta, kao i Italijan Fabio Borini.

Izveštači sa meča pohvalili su svu trojicu a za Nemanju Matića na jednom fudbalskom sajtu je napisano: "Trebalo mu je vreme da 'oslobodi noge', ali je posle toga izgledao samouvereno u posedu lopte".

Upitan da li će posebno da proslavi debi za Čelsi, Matić je rekao da ne može, jer je već u nedelju rano ujutru trening, ali večeru za Baneta ne može da izbegne.

"Verovatno ćemo u nedelju uveče Bane i ja na večeru. Već mi je nabacio kako moram da ga častim", nasmejao se Nemanja Matić.

MONDO je bio treći koji je kontaktirao Nemanju posle debija za Čelsi. Naravno, prvo su ga zvali roditelji, a potom i devojka. Ostao je, kaže, pri odluci da želi da je venča.

"Naravno, ja sam i pre tri meseca bio uveren u tu odluku i nemam razloga da je menjam", dodao je 21-godišnji Nemanja Matić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Добро је играо за ових 10. минута у игри  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6120c
...jedan ili 2 losa pasa ali ostalo sasvim OK. Imao je 2 ukradene lopte Smiley takoreci i par lepih cuvanja lopte. Dosta za pocetak.

Ali...kakuta ili kako se vec zove...racepuje  Smile Smile Smile . Sad ce da skontaju da im aguero ne treba Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Ancelotti: Puni smo samopouzdanja

- Sretan sam kada pobijedimo. Sretan sam i kada igramo dobro. Danas smo uspjeli i u jednom i drugome - izjavio Carlo Ancelotti...

Menadžer Chelseajeve nogometne momčadi pritom je aludirao na 4-0 pobjedu svojeg sastava protiv Wolverhamptona u 13. kolu engleske Premier lige.

Ujedno, bila je ovo deseta uzastopna domaća utakmica (kroz sva natjecanja) lidera engleskog prvenstva u kojoj suparnici nisu znali pronaći put do njihove mreže.

- Dobro igramo i puni smo samopouzdanja - zaključio je strateg koji je ove sezone klupu Milana zamijenio Chelseajevom.

Kroz sedam ovosezonskih utakmica na Stamford Bridgeu Chelsea je bio maksimalan: uzeo je 21 bod uz gol razliku 20-1.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Motorola Fire X311
Citat
Ali...kakuta ili kako se vec zove...racepuje

mali je pokazao da zbog njega vrijedi prekrsiti zakon Smile
IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
http://videos.sapo.pt/wk37wj2EDqnsaRhj8Yqt

golovi protiv wolves

KAKUTA sjajan treba vise igrati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S 7
Selektor Rusije blizu povratka u London

Hidink neće pomagati "kengurima", vraća se u Čelsi

Fudbalska federacija Australije saopštila je da neće angažovati aktuelnog selektora Rusije Gusa Hidinka na mesto pomoćnika vođe njihovog nacionalnog tima Pima Ferbeka tokom Mondijala u Južnoj Africi.

Iako je veoma cenjen u Australiji budući da je posle 32 godine suše, “kengure” 2006. godine doveo na SP u Nemačku, Hidink i sam nije planirao povratak u njihov tabor već među “plavce” sa Stamford Bridža.
Prema pisanju britanskih medija, Holanđanina “vreba” vlasnik Čelsija Roman Abramovič za mesto tehničkog direktora tima, i sva je prilika da će Hidink taj posao i prihvatiti. Sa reprezentacijom Rusije doduše još ima ugovor do leta 2010. godine ali teško je verovati da će posle neuspeha u baražu protiv Slovenije ponovo prihvatiti vođenje nacionalnog tima, ako već može da se ponovo preseli u London, piše ESPN.
Izvor:Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Čelzi nudio 65 miliona i Bosingvu za Riberija

Generalni menadžer Bajerna, Uli Henes, priznao je da je Čelzi ponudio za Franka Riberija 65 miliona evra i Žozea Bosingvu.

Čelnici minhenskog kluba su ranije saopštili da će svako ko bude hteo da angažuje francuskog reprezentativca morati da plati 100 miliona evra, a Henes je u izjavi za list “Bild” rekao da je Čelzijeva ponuda odbijena, iako je "najbolja do sada".

"Nikada nam nije stigla ponuda od 100 miliona evra. Najbolju smo dobili od Čelzija - 65 miliona i Žozea Bosingvu. Takođe, stigle su i ponude od 76 i 80 miliona evra, ali sve smo odbacili", izjavio je Henes.

"Riberi nam nije rekao da želi da ode po svaku cenu. Rekao je da želi da zaigra u Real Madridu, ali da neće praviti problem ako mu to ne dozvolimo. Nikada nismo ozbiljno razmatrali mogućnost da ga prodamo. Želimo da mu omogućimo sve uslove da postane uspešan u našem klubu. Ako on smatra da nema potencijala u Bajernu, onda će otići", dodao je Henes.

Bajern je tek na sedmom mestu na tabeli sa 21 bodom, ima šest manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena i suočava se sa eliminacijom iz Lige šampiona.

"Ako Bajern ne dozvoli transfer, Frank ostaje u klubu", zaključio je Henes.

Izvor: MTS Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Samsung S8
Ovaj Kokuta je fenomenalan igrac.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Ovaj Kokuta je fenomenalan igrac.

To je onaj malac iz Avra zbog koga imaju zabranu kupovine novih igraca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 669 670 672 673 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 01:44:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.