Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:54:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 587630 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Murinjo: Bilo je problema sa šefom

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo priznao je da nije u najboljim odnosima sa vlasnikom londonskog kluba Romanom Abramovičem. Murinjo je istakao da su problemi nastali tokom zimskog prelaznog roka, kada rukovodstvo engleskog šampiona nije podržalo njegove planove za dovođenje pojačanja.

“Tim je bio na granici izdržljivosti. Postojali su određeni problemi, i ukoliko pogledate koliko novca ima vlasnik kluba, očekujete da se ti problemi reše. Međutim, to se nije desilo.”, rekao je Murinjo za jedan portugalski list.

“Priznajem da je period od kraja decembra, pa do kraja januara stvorio određenu napetost u odnosima.”, dodao je Portugalac.

Murinjo bi prema izveštajima britanskih medija mogao da napusti Čelsi već na kraju sezone, a interesovanje je pokazalo više vrhunskih evropskih klubova.

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Who the fuck is Man.unietd?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson k608
Romna Abramovich prodaje CHELSEa da bi vratio dug za razvod od 8 milijardi$.........kako se riba napunila!!!
IP sačuvana
social share
Who the fuck is MAN.UNITED?
Edit by cg_ac: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
nece taj prodati Chelsea, a i ako ga proda prodace ga nekom bogatom ameru, Juventus trazi Lamparda, ja mislim da Lampard ne treba nigde da ide jer mu je najbolje u Chelseau
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Electronic mind & soul .

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name   
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
jos jedna pobeda Chelsea, samo napred Chelsea   proradio Shevchenko

svaka im cast

Chelsea : Shefield United      3 : 0

golovi za Chelsea:

4 minut  Shevchenko

17 minut Kalu

58 minut Ballack
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Abramovic se razveo u Rusiji tako da je fino sjebo zeni i nece dobiti onaj iznos koji je gospodja planirala...Samo cu reci da se razveo u Engleskoj da bi ona bila najbogatija zena na svijetu....Nisam 100% siguran u sve....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Lampard do penzije u Čelsiju?
AFP

Frenk Lampard je odbacio sve spekulacije o svojoj budućnosti izjavom kako želi da ostane u Čelsiju. Vezni igrač rekao je da nije zabrinut oko potpisivanja novog ugovora i da želi da završi karijeru na Stamford Bridžu.

Strahovalo se da će Lampard otići u Primeru dve godine pre isteka ugovora.

Ipak, 28-godišnjak je rekao kako isključivo razmišlja o završetku sezone sa ’plavcima’.

„Nisam se bavio pitanjem svog ugovora pošto smo sada u vrlo bitnom delu sezone za Čelsi“.

„Ali, puno toga je izgovoreno i napisano o meni i osetio sam da je potrebno da raščistim šta se dešava, zbog Čelsijevih navijača, a i zbog sebe samog“.

„Želim da ostanem u Čelsiju. Nikada nisam nameravao da napustim klub, niti ću. Sve što želim u životu imam tu gde sam sada“.

„Proteklih šest godina moj život su činili moja porodica i fudbalski klub Čelsi. Kada se tako nešto izgovori, može da zvuči kao neistina ili kliše“.

„Ja to mogu da kažem zato što je to apsolutna istina. Vrlo sam ponosan što igram za Čelsi i zbog onoga što sam postigao kao deo tima“.

„Veoma sam blizak mojoj porodici koja igra veliku ulogu u mom životu i moja verenica Elen i ja očekujemo drugo dete ovog leta“.

„Volimo da živimo ovde i želimo da tu podižemo našu porodoicu. Ljudi misle da bih želeo da odem, ali zašto bih?“.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Dijara: "Mislio sam da se šale"

Francuski fudbaler Lasana Dijara nalazi se na spisku fudbalera koje je selektor Rejmon Domenek pozvao za predstojeći duel sa Litvanijom u kvalifikacijama za EP 2008. godine. Igrač Čelsija u početku nije verovao da je pozvan u državni tim, iako su ga posle treninga ’Plavaca’ u to uveravali menadžer Žose Murinjo i saigrač Klod Makelele.

Defanzivni vezni pozvan je u nacionalni tim, uprkos tome što je bio u startnoj postavi Čelsija samo 16 puta od kada je stigao na Stamford Bridž.

„Bio sam na treningu. Murinjo i Makelele su došli da me obaveste da sam pozvan u reprezentaciju. Mislio sam da se samo šale, pa sam se smejao zajedno sa njima. Kada su i ostali saigrači u svlačionici započeli istu temu, shvatio sam da sam zaista na spisku. Veoma sam ponosan“, izjavio je 22-godišnji fudbaler.

Postoji mogućnost da, usled brojnih povreda u redovima ’Galskih petlova’, Dijara debituje na meču protiv Litvanije, a on kaže da bi voleo da zaigra zajedno sa Klodom Makeleleom.

„Klod je moj uzor, mnogo mi je pomogao. Želim da opravdam poverenje selektora Domeneka, da pokažem da je bio u pravu kada me je pozvao. Biće mi velika čast da navučem dres državnog tima“, oduševljen je Dijara.

Mladi fudbaler kaže da je imao opciju da ode negde na pozajmicu u januaru, ali da ne žali za svojom odlukom.

„Nikada u životu nije mi bilo lako. Nisam uspeo na fudbalskim akademijama Nanta i Le Mana, imao sam teške momente i u Čelsiju, ali nikada nisam zažalio što sam došao. U mojim godinama je normalno da se prolazi kroz tako nešto, pogotovo kada ste u velikom klubu“, kaže bivši fudbaler Avra.

Lasana Dijara je u Čelsi stigao 2005. godine iz Avra za sumu od 4 miliona evra. Igra na poziciji zadnjeg veznog, mada ga je Žoze Murinjo koristio i na poziciji desnog beka. Za mladu reprezentaciju Francuske zabeležio je osam nastupa.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i treba da igra on je dobar igrac.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
jeste, veoma dobar, a mlad, veliki potencijal
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Maj 2026, 23:54:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.