Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:53:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 589212 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Повреде Алекса и Карваља. А на овој задњој се изгледа повредио и Тери тако да  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Terry: Bosingwa jedno od najvećih pojačanja sezone

Kapetan Chelseaja John Terry vjeruje da je njegov suigrač, 26-godišnji portugalski desni branič Jose Bosingwa, jedno od najvećih pojačanja ove sezone na Otoku...

Iako ovoljetni transfer Bosingwe iz Porta ima jaku konkurenciju u transferima Amra Zakija, Samira Nasrija, Shauna Wright-Phillipsa i Robinha, Terry vjeruje da je upravo Chelsea kupio najbolje.

- On je sigurno jedno od najvećih pojačanja ove sezone. Puno doprinosi našoj momčadi i u napadu, a u obrani je čvrst. Ima izvrsnu i lijevu i desnu nogu i zna zabiti gol, dok ga u obrani protivnički igrači teško prolaze- rekao je Terry, koji se također osvrnuo na napise engleskih medija koji su već Arsenal isključili iz borbe za naslov ove sezone nakon samo trinaest kola.

- Arsenal je i dalje konkurent za naslov iako zaostaje trenutno devet bodova za nama. Tako velike momčadi nikad ne treba otpisivati. Arsenal ima kvalitetne igrače koji mogu zaredati s pobjedama i još protiv njih moramo igrati dvije utakmice.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia E71
Bosingva brani gol, asistira, postize golove. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5171
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Samsung Galaxy S 7
Ma on je pun pogodak znaci takav jedan bi trebao svakom timu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Drogba pred suspenzijom

Napadač Čelsija Didje Drogba priznao je da se nasilno ponašao na meču sa Barnlijem u okviru Karling kupa.

Reprezentativac Obale Slonovače bi zbog bacanja predmeta u publiku mogao da dobije tri meča suspenzije. Sudija na meču Kit Straud je napisao u izveštaju disciplinskoj komisiji da nije video da je Drogba bacio išta u publiku, ali da ga je kaznio žutim kartonom zbog provociranja protivničkih navijača.

Međutim, fudbalska asocijacija Engleske i Metopoliten policija su narednog dana ispitali slučaj, pre nego što je zvanično telo izdalo saopštenje.

"Napadač Čelsija Didje Drogba je priznao da je kriv za nasilno ponašanje. Komisija će doneti odluku na osnovu snimka i pisanih izveštaja", piše u saopštenju fudbalske asocijacije.

Čelsi je eliminisan na penale 5:4, a Drogba se odmah posle meča izvinio zbog svojih postupaka.

"Želim da nešto razjasnim. Pokušao sam da proslavim gol, a oni su bacali predmete ka meni. Pogrešio sam što sam uzvratio i ukoliko je neko povređen, ja se izvinjavam. To nije ono što treba da se radi na fudbalskoj utakmici. Sve se desilo u momentu i ja žalim zbog toga", rekao je on.

Uobičajena kazna za takvo ponašanje je tri meča suspenzije.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Wave II
Drogba dobio tri meča suspenzije.

Napadač Čelsija Didje Drogba kažnjen je sa tri meča suspenzije, zato što je na utakmici Liga kupa novčićem gađao navijače Burnlija.

Klub iz Lankašira, četvrtoplasirana ekipa Čempionšipa, napravio je najveće iznenađenje u Karling kupu izbacivši Čelsi boljim izvođenjem penala, a meč je obeležio incident kada je napadač iz Obale Slonovače gostujuće navijače gađao novčićem i pokazivao im srednji prst.

Suspenzija 30-godišnjeg centarfora stupa na snagu odmah, što znači da neće da moći da igra protiv Njukasla, Arsenala i Boltona u Premijer ligi.

U saopštenju FA navodi se da je Drogba priznao da je bacio novčić u publiku kada je postigao gol.

Drogba se izvinio i rekao je da su ga gostujući navijači sve vreme gađali.

"Mnogo sam pogrešio kada sam bacio novčić nazad, tako da se izvinjavam ako se neko povredio. Bio je to incident u žaru borbe i žao mi je zbog toga", rekao je tada Drogba.

Afrički fudbaler je ove sezone zbog povrede kolena odigrao samo pet utakmica, a osim sportske suspenzije očekuje ga i istraga londonske policije.

Fudbalska asocijacija sprovela je istragu zbog predmeta bačenih iz sektora u kojem je bilo smešteno oko 6000 Burnlijevih navijača.

U sličnoj situaciji pre šest godina Džejmi Karager je dobio istovetnu kaznu. Karager je na meču kažnjen crvenim kartonom, dok je Drogba dobio samo žuti zbog zaletanja ka protivničkoj tribini, jer sudija Kit Straud nije video da je bacio novčić.

Na celu situaciju reagovao je Frenk Lampard.

"Bio sam blizu Didjea i nisam mogao da prebrojim novčiće. Često izvodim kornere i znam odlično koliko često navijači gađaju i vređaju protivničkog igrača. Mislim da smo došli do tačke u kojoj to mora prestati", rekao je zamenik kapitena Čelsija.

U Engleskoj i Evropi kazne za takve incidente daju se od slučaja do slučaja, a klubovi vrlo često izbegnu bilo kakvu kaznu. Zanimljivo je da je UEFA u dva slična slučaja oštro kaznila beogradske klubove – Partizan je još pre dve decenije zbog incidenta protiv Rome sledeća dva meča igrao u Mostaru i Podgorici, dok je Zvezda pre tri godine zbog utakmice sa interom iz Zaprešića dočekala Bazel pred praznim tribinama.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Jel se oporavio Ashley Cole, 'oce li igrati protiv Njukastla? Smile
« Poslednja izmena: 20. Nov 2008, 19:59:05 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Вероватно не.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6260 Slide
Ok. Hvala. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1950
Zastava Gornja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
sta je sa cehom
IP sačuvana
social share
dr. SM
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 501 502 504 505 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 00:53:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.