Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Maj 2026, 00:18:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Najbolji igrač Čelzija?
Lampard
19.7%  (65)
Drogba
31.2%  (103)
Terry
16.1%  (53)
Shevchenko
5.5%  (18)
Kalou
1.2%  (4)
Joe Cole
2.1%  (7)
Essien
10.9%  (36)
Carvalho
0.6%  (2)
Ballack
5.5%  (18)
Alex
1.2%  (4)
Malouda
0.9%  (3)
Cech
5.2%  (17)
Ukupno glasova: 330
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea  (Pročitano 580152 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Drogba: Kanouteu je poklonjen moj trofej

Didier Drogba više ne želi sudjelovati u izboru za najboljeg igrača godine, a razlog je što je njegova nagrada otišla u ruke Frederica Kanoutea.
Napadač Seville prošlog tjedna je proglašen najboljim igračem crnog kontinenta, a Drogba je otkrio kako je ta nagrada zapravo trebala završiti u njegovim rukama.

Napadač Chelsea je zbog zauzetosti na Afričkom Kupu Naroda već ranije najavio kako ne može doputovati u Togo na ceremoniju dodjele zbog čega je nagrada pripala Kanouteu, napadaču Malija koji je mogao doći tamo.

Primio sam telefonski poziv od visokog dužnosnika CAF-a koji mi je rekao da ukoliko se ne pojavim na završnoj ceremoniji nagrada odlazi u ruke drugoplasiranog Kanoutea.

Drogba je kritizirao odluku CAF-a da se ceremonija održi u Togu kada su svi najbolji igrači Afrike u Gani na Afričkom Kupu Naroda.

Svi se borimo za afrički kontinent, a interes medija za natjecanje koje je prije deset godina osporavano je ogroman.

Smatram da ovakvo ponašanje krovne nogometne organizacije Afrike nije u interesu afričkog nogometa i zbog toga više ne želim sudjelovati u izborima za najboljeg igrača. - rekao je.

U mojim očima ova nagrada je izgubila svoju vrijednost. Ja sam samo nogometaš, moja odluka ne bi trebala pogoditi ljude.

Nisam mogao putovati u Togo ako ništa onda zbog svojih suigrača s kojima sam se pripremao za važnu četvrtfinalnu utakmicu protiv Gvineje. Nisam otišao i zbog toga što je preminuo sin Ulricha Stiliekea. CAF nije mogao odabrati gori termin za dodjelu nagrade. - rekao je razočarani Drogba.

Sportin.ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Филипс је продоран играч и по мени се најбоље сналази на крилу, ал` лик је неспособан, нешто типа Пенанта. Лоше центрира, нема неки радиус кретања, слаб у дуелу... И по мени није за позицију офанзивног везног или полушпица.
Nisi ga gledao . . Ima bruuuka centarsut. . .

Сад сам ја луд па незнам кога сам глед`о?  Smile

Не, момак нема некакав центаршут, има просјечан, иначе да нема никакав неби играо на тој позицији. Сваки центаршут њему изблокирају, или ако неким случајем прође он препуца на другу страну.

У успоредби са Џо Колом, Филипс незаслужује мјесто. И надам се за добро Челзија да га неће ни имати.

Што се тиче Џо Кола, има проблема са тим дриблинзима, и стварно некад зна усрати, ал` зна их и наредати пар, јер стварно има одличну технику. Друго, има добар преглед игре, луцидан је, брз, окетан, ма супер играч стварно и за њега дефинитивно мора бити мјеста у екипи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
много се уобразио овај Дрогба  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple 
много се уобразио овај Дрогба  Smile
Placko Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Па ништа, од сад фино, прије организовања те додјеле обавезно морају назвати Дрогбу да се он изјасни гдје ће се одржати, када и колико смије трајати...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Drogbi mogu samo da ga duvaju.

Drogba kralj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Нешто се чудно догађа са тобом данас. Говориш оно што мени одговара  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Chelsea dovodi novog reprezentativca Gane

Chelsea i dortmundska Borussija u lovu su na reprezentativca Gane Anthonyja Annana, jednog od igrača kojeg se posebno prati na afričkom Kupu nacija...

Njegov stariji kolega Michael Essien, inače igrač Chelsea, preporučio je Annana londonskim čelnicima koji nisu ostali imuni na riječi svog Ganca.

- Ako me je Essien preporučio to je velika čast za mene. Zahvalan sam mu i nevjerojatna mi je čast da ovako veliki klub pokazuje interes za mene - rekao je Annan.

Za trenutačno igrača norveškog Starta londonski klub je spreman platiti 1.7 milijuna eura, a u lov na ovog igrača još ranije je krenula dortmundska Borussija.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Macedonia

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Lampard se vraca u ekipi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1043
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Lampard se vraca u ekipi
Napokon.Zbog toga ce da razvalimo L'pool
« Poslednja izmena: 09. Feb 2008, 22:57:00 od pedja_F.L.8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 941
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Maj 2026, 00:18:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.