Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:53:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea F.C.  (Pročitano 397092 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Ako i sledece ne osovji tituku iil barem ne bude u trci za istom, moze slobodno da radi u Africi li Aziji ili da preuzme neki drugoligaski klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Ne brini se ti za Murinja .
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Bole me usi.  Smile On prima masnu lovetinu za svoje (ne)uspehe koliko ja i ceo forum nece da ima za tri reinkarnacije zivota.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 

Пола европских клубова игра аутобус...ал јебига само вам ... Мурињонв смета  Smile    

kao sto neo rece,nije celzi braunšveig.

a drugo,koliko se murinjo puta zalio na ekipe koje protiv celzija igraju antifudbal tj.taj uautobus?

licimur jajar i peder

ako hoce da cuva rezultat,neka mu abamovič kupi 11 likova koji imaju po 2.5 metra i neka se svi poredaju na gol.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Smorili ste vise sa tih 6 odbrambenih, ko je to mogo od dobrih igraca osim Surlea da bude u timu kad je vise od pola tima suspendovano/povredjeno? Ionako David Luiz moze da igra zadnjeg veznog i nije mu prvi put bilo da igra tu poziciju, dakle to mu skoro dodje kao da nije odbrambeni. Od ovih sto su na klupi bili jedino ne razumem sto nije igrao Surle, verovatno bi se vise vracao u odbranu od Vilijana.

I nije vam smetao Murinjo kad je na slican nacin vodio Real ili Inter, a sada kada sa desetkovanom ekipom to radi to je zlocin? Da je ruzno jeste, ali Bajern po meni igra jos ruznije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 
meni licno ne bi smtalo da on nije pljuvao kipe koje su igrala kako celzi igra sad...licimur

a za period u realu,e pa ona 2 poraza u prvoj sezoni reala od barce mu ne halalim  Smile Smile nit mu halalim ideju da boga ostavi na klupi tokom cijele sezone...tvrdoglavi licimur
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Serbian Empire

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 18830
Zastava Суботица - Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6288
Ма опуштено...то се буне ови што добијају ... 3 комада за 10 мин.               

Зна се ко је...Краљ                                

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Naravno da je i to deo price,njegovo licemerje kad se autobus igra protiv njega.kad mu je Big Sem sa Vest Hemom parkirao autobus i uzeo bod,posle meca Murinjo je rekao"Zasto nismo pobedili?Pa zato sto moji igraci nisu imali black & decker"(aludirajuci da nisu imali hilti busilice kojim se ruse zidovi),ludi Sem mu je na to odgovorio smejuci se:"Znao sam da nece moci da podnese to sto sam ga nadmudrio,znao sam i dodao I don't give a shit what he is talking about"i spustio ga na zemlju.Da zakljucim niti sa Realom niti sa Interom nije isao na varijantu da oba meca igra bunker,vec bi na svom stadionu napao,a u gostima se branio.Sto se mene tice neka igra i sa 11 golmana,ali to meni nema nekog smisla,pogotovo ako ta nazadnost ne da cak ni rezultat.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Sad nek si jede lakat od muke sto nije dobio Noric, imao bi sansu za titulu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
HTC ONE
Ма опуштено...то се буне ови што добијају ... 3 комада за 10 мин.               

Зна се ко је...Краљ                                

Like!  Smile
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:53:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.