Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:30:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Chelsea F.C.  (Pročitano 396501 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Немци су страдали бре, они као да изигравају неко поштење у ово лудо време. Има и код њих понеки нереалан трансфер, али много добрих играча је отишло из Швабије за 'мали новац' у тренутној ситуацији. Иначе се слажем са Букијем да су то нормалне цене уствари.

Сахин на врхунцу, појебо у Дортмунду много - 10 милиона
Папис Сисе, који је пишао по тој лиги много у константи, задњих годину и по дана и који је за Керола Марадона - 12 милиона
Мертезакер је кретен, али му је опет цена на тржишту већа од - 11 милиона
Кедира је идиот, ал је имао одлично СП иза себе и опет му је цена већа од -  14 милиона
Сви знамо колико је свет причао о Озилу и како је он играо у тренутку кад је прелазио у Реал - 18 милиона
Ван Дер Варт велики јебач - 15 милиона
Копмани, чоек капитано Ситија - 8 милиона
Стева Пиенар - 2.5 милиона

Сад, имали су и они пар драња пунишића(Сити, Рубин Казан, Галата), али углавном врхунски играчи одлазе из швабије за нормалне 'ре
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ne znam sta ce Marin Celziju. On je imao par solidnih sezona u Nemackoj , a ove je prso skroz. Jedva da je i igrao , decko bio na klupi ne u prvom planu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
Zastava tamo gde su sampioni!
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
marina bi otreso i rnic u duelu.. dzabe mu i svapski pasos i njihova skola fudbala, ostao je krzljav i malen..  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by jaa: evo ti ga na, zbog uvredljivog sadrzaja Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Modric je jos manji od njega pa se pola evropskih velikana slomi da ga dovede
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
vidi jbte nisam znao da i modric igra fudbal..  Smile nije stvar u visini i kilazi samo, ima veze i sa pozicijama na kojim igraju.. fora je u tome da uporedjujes 2 sasvim razlicita tipa igraca.. modric resava stvar u sekundi, dok ovaj drugi trci po krilu dok ga neko ne otrese.. marin je tipicni izdanak srpskog fudbala (znam gde je ucio fudbal - hvala), dok je u omladincima bio maradona i obilazio krzljave igrace kao sto je to bio on, mislili su da je ekstra talenat.. sad kada se valja rvati sa camugama u bundes ligi i evrokupovima nema ga skoro nigde.. da, znam da je imao i bolje sezone u verderu, ali to ne menja cinjenicu.. tako da mi je tek smesno sto ga kupuje celzi, tamo su svi nabildani.. ali nije prvi put da bacaju pare, moze im se..  Smile

kad bi adem ljajic igrao krilnog igraca, i za njega bi ovo isto vazilo.. on jos i moze da se izvuce, ma da je i on dosta stagnirao.. nije se ni tosic bolje proveo u engleskoj, ali je sebi makar nabacio koji kilogram misicne mase.. genijalcima kao sto je modric koji igraju na poziciji plejmejkera i ne treba neka velika misicna masa, kad su jednostavno uvek korak brzi u razmisljanju od ostalih.. ma da je i on dosta stamen i izdrzljiv.. to mu je svakako plus i pored "visine"..  Smile ali ovom na krilu treba malo vise od driblanja lopte i sebe, u to spada svakako brzina, ali i izdrzljivost i kondicija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia N73
Pa dobro ima dosta primjera igraca koji su kao Marin uspjevali na razlicitim pozicijama,on samo ove sezone nije igrao puno u Verderu a prethodnih cini mi se da i nije imao toliko problema prilikom "gurkanja".
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
SonyEricsson 
naravno da ima, samo hocu da kazem da plejmejkeri i krilni igraci imaju razlicite karateristike, i da se on ne moze porediti s modricem ni u cemu.. mozda i on dobije koji kilogram misica kao i tosic.. ma da mislim da je on takav tip igraca koji je fizicki jednostavno inferioran sta god da uradili s njim.. (vidi pod djekic u kkp)..  Smile ali da ne lupam i ja vise.. da nebi neko rekao kako poredim kosarkase i fudbalere.. marinu fali jos koja karakteristika da bi uspeo da se probije medju zvezde, u tome je sve..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia krntija
Ne znam sta ce Marin Celziju. On je imao par solidnih sezona u Nemackoj , a ove je prso skroz. Jedva da je i igrao , decko bio na klupi ne u prvom planu.

Због повреде. Притом није баш да је "једва играо"

http://www.soccerway.com/players/marko-marin/16899/

21 утакмица у првенству.

Генерално јако добар играч. Офанзивни везни, а игра добро и на оба крила. Може лепо да им користи. Сад наравно остаје питање како ће се снаћи у Енглеској...

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Торес задњих 100 минута - 4 гола  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Тоето. Пегави се враћа.

Него... Марин је бре стандардни репстативац... не може да не ваља. На свецкоом био бре стартер.

П.С. Навијам за Немце на европском... после нас наравно Smile
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 20:20:36 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 203
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:30:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.