Kada urade neku zlochinachku akciju u Izraelu, neka od palestinskih (ili drugih) organizacija preuzme za to odgovornost.
Oni nece da SVI stradaju zbog onoga shto su ONI uchinili!
Oni misle da se na taj nachin bore poshteno i da njihova akcija ima moralno opravdanje.
Oni se ne BOJE, vec se isprse pred celim svetom ! .................................................................................................
A nashi "heroji" iz rata u Bosni?
Zashto se oni kriju, ako smatraju da njihove akcije koje su chinili imaju moralno opravdanje?
Da li se kriju od Haga ili se kriju od samih sebe?
Ta ako su zaista istinski heroji, njih NIKO ne moze osuditi! Ako ih osude, postace muchenici svog naroda! Nerod je mudar, nikad nece pogreshiti u proceni!
Ali, ako se kriju u mishijoj rupi, tada posredno okrivljuju sami sebe, ali i chitav narod za sve uchinjeno u poslednjem, nepotrebnom i tragichnom ratu....
Trebalo je naslov da bude *cega se plase "heroji"* "Heroji" koji se k`o picke kriju po manastirima?! Najezim se kad vidim na ulici da neko nosi majcu sa Karadzicem ili Mladicem, satro, heroji! Stvarno mi je zao tih ljudi (mislim na one koji nose te majce), pretpostavljam da su izgubili svoju kucu i negde iz Bosne ili Hrvatske proterani od balija ili ustasa, ali zao mi je i sto su tako podlozni manipulisanju pa smatraju gore navedene HEROJIMA. Zalosno, zalosno...