Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:34:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Champions League 15-16  (Pročitano 42855 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
Oni i najmanje imaju sanse. Kakvi su i kako igraju sve mislim da ce i Volfsburg da ih bije.

Ja pre mislim da Atletiko ima najvise sanse na dva meca sa Barsom. Oni su ih i izbacili one godine kada su igrali u finalu i Simeone zna da igra sa njima na rezultat. Mada eto, prelako se otpisuju tu Bajern, Real pa i PSZ koji je dosta ozbiljan tim ove godine.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Gvardiola je jedna teska trenerska prevara... Vodio je Barsu i Bajern, prenapucane timove. Sa prvima osvojio sve zivo sve dok mu nije prestala da vazi ona budjava igra, a onda je ispao od Bajerna 6:0 ukupno. Doso u Bajern, jos vise nabudzio ekipu, izdominirao u Nemackoj a prosle godine se Barsa ispisala po njima u LS. Teska usercina i prevara, i nece moci tako jos dugo, kad tad ce im Barsa opet doci i opet ih poniziti. A sta je uradio Hajnkes pre njega? Ispisao se protiv Barse sa Gvardiolom, imao 2 finala LS, od toga jedno osvojio. Ali o njemu se ne prica toliko kao o filozofu u dzempericu Gvardioli...

Usercina teska rodjena pod srecnom zvezdom. Neverovatno da neko ima toliko srece da u karijeri vodi samo najjace klubove... Ne kazem, treba i sa zvezdama postici i to sto je on postigao, ali sve to mu je dok je prolazila tika-taka, od onda nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation
Eh,pa dobro nije bas da mislim skroz suprotno i naravno da bi bilo do jaja da uzme Hetafe pa da vidimo dokle ce da dogura sa njima da bi videli kakav je trener,al ono,bas  da je prevara i nije jebiga. Tom logikom je i Enrike slepac verovatno...a Di Mateo trenerski Bog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Gvardiola je jedna teska trenerska prevara... Vodio je Barsu i Bajern, prenapucane timove. Sa prvima osvojio sve zivo sve dok mu nije prestala da vazi ona budjava igra, a onda je ispao od Bajerna 6:0 ukupno.

Tacnije 7:0 za Bajern ali nije tad Gvardiola bio u Barsi nego pokojni Viljanova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ups, moja greska. Ali sad vidim da ga je Real naguzio 4:0 u sred Minhena  Smile

Eh,pa dobro nije bas da mislim skroz suprotno i naravno da bi bilo do jaja da uzme Hetafe pa da vidimo dokle ce da dogura sa njima da bi videli kakav je trener,al ono,bas  da je prevara i nije jebiga. Tom logikom je i Enrike slepac verovatno...a Di Mateo trenerski Bog?

Pa dobro ajde mozda je prevara teska rec, kazem uspeh je i to postici sa zvezdama, ali on forsira non stop jedno te isto i nece se vise ja mislim nauzimati trofeja. I Enrikea i Di Matea vise cenim nego njega, iako mozda Di Mateo nije bolji ali jbg kao Celzijev navijac zahvalan sam mu na evropskoj tituli  Smile a Enrike je bar vodio Seltu i Romu, i vise mi se svidja ova Barsa i njena igra od one Gvardioline Barse. Ali zato o Enrikeu ne govore da je filozof, doktor nauka i ne znam ni ja vec sta, i ne samo o Enrikeu vec i o drugim dokazano boljim trenerima od Gvardiole. Ali dobro, videcemo ga u Sitiju. Iskreno se nadam da ce seici plakati za Pelegrinijem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Gvardiola je vrhunski trener, tu nema spora. Da je previše tvrdoglav, to isto stoji. Forsira čovek nešto za šta prosto nema igrače, a mog'o bi da igra ludilo fudbal kad bi se on malo prilagodio njima, a ne terao ih da se oni prilagode njegovom sistemu. Ćavi i Inijesta ne rastu na drveću.

Veličati Enrikea isto ne ide i porediti ovu Barselonu sa Gvardiolinom, jer je vrlo moguće da ova sad Barselona ima najbolju trojicu napadača ikad skupljenih u jednoj ekipi. Jedan od njih je slučajno najbolji igrač u istoriji fudbala koji konačno ne mora da se vraća po loptu na pola terena. To što je bio najbolji i kad je mor'o to da radi samo pokazuje kol'ko nije realan generalno. Niko nije im'o tri vanserijska igrača koji mogu da te jebu kako oćeš. Menjaju strane, sva trojica mogu u sredinu, driblinzi i dupli pasovi na milimetarskom prostoru, o kontrama da ne tupim.

I Gvardiola je im'o Mesija, al ne ovakvog. I na kraju krajeva, usavršio je stil fudbala koji je dugo bio rebus celoj Evropi i terao je ekipe da koriste svoje igrače onako kako ti igrači ni u ludilu ne bi trebali da se koriste, samo da bi probali da zaustave njegovu mašinu i da prime što manje golova.

Sad malo skrećem s početne teme, al slušam danas neki mini intervju sa Murinjom, i pitaju ga šta misli da je razlog što se engleski klubovi muče u ligi šampiona. I između ostalog je pomen'o Mesija i rek'o da je on osvojio LŠ sa tri različita trenera i da je mnogo lakše igrati s njim nego protiv njega. Na kraju zaključak da se nekad mnogo daje važnosti trenerima (da, Murinjo je to izjavio), a često prosto postoje igrači koji naprave razliku bez obzira kakav si ti taktički mag. Barselona ih sad ima trojicu, što je više nego što je ijedna ekipa ikad imala na ovakvom nivou.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
HTC Sensation
Ne znam zasto imam osecaj da je on tom izjavom opet malo sebi hteo da da na znacaju jer je bas on sa Interom istog tog Mesija zakljucao i takticki nadmudrio i nadigrao Barselonu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
Ne verujem, to je jedini put da je izbacio Barselonu. I u Čelziju, a posebno u Realu ga je Mesi silov'o.

Eto ga Čolo na Barsu. Mislim da bi daleko više šansi imali u jednom meču nego ovako, ali ako će neko da ih namuči da daju gol, onda je to Atletiko. Bajern i Real će rutinski da odrade Benfiku i Volfzburg, a PSŽ - Siti je zajeban dvomeč iako trenutno Siti ne zna gde je levo.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Izbacio ih je Murinjo jedanput sa Celzijem, u onoj prvoj eri kad nije ni igro Mesi.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2016, 22:07:11 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Gledo neko ls?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 00:34:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Champions League
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.