Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:26:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ЦГ: Попис становништва  (Pročitano 12627 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
niko ko je sumadinac ne kaze da je sumadinac nego kaze da je Srbin.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
ja znam za nekoliko ljudi koji su se izjasnili kao Srbi a uvek govore da su Crnogorci i bas su po tom pitanju iskljucivi. Cisto iz inata.

ja sam u vrijeme popisa bila u Crnoj Gori i upisala sam sebe i sina koji nema drzavljanstvo Crne Gore i sa ovakvom plitikom nece ni imati dugo.

intimno osjecanje i moje vaspitanje je takvo da nikada nisam pravila sustinsku razliku izmedju Srbijanaca i Crnogoraca.

a posto sam udata za Srbina i rodila sam Srbina pocinje da mi jako smeta stav koji izrazavaju moji zemljaci prema toj cinjenici kada dodjem u zemlju koju osjecam svojom ( jer jeste moja) i na koju imam prava jednako koliko i oni koji ne priznaju nista sto ima prizvuk icega srpskog u sebi.

vecina mojih prijatelja u Crnoj Gori su ili raseljena lica ili lica iz okolnih drzava koji su dosli ovdje ne zbog ratnih sukoba, i zive , rade, stvaraju porodice...i tu su minimum 20 godina...a neki i mnogo vise.

i nemaju drzavljanstvo.
i imaju zesce probleme zbog toga.
a nemaju drzavljanstvo jer se izjasnjavaju kao Srbi, dok ostali drugih nacionalnih odredjenja i vjeroispovjesti dobijaju drzavljanstvo bez problema.
ako to nije diskriminacija, ja ne znam sta je?

razocarana sam politikom svoje zemlje i ja to ne krijem.
meni je drzava Srbija bez problema dala dvojno drzavljanstvo poslije godinu dana zivota u istoj i bez uslova da se odricem drzavljanstva Crne Gore.
u Srbiji gdje se izjasnjavam kao Crnogorka nikada nisam ni na sekund osjetila problem sa druge strane zbog toga i ja zbog toga javno i glasno uvijek kazem da je moja lojalnost drzavi Srbiji apsolutna.

jer Srbija se mnogo bolje odnosi prema mom " mjesovitom" braku, nego li Crna Gora.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa kad bi pustili dvojna drzavljanstva onda bi imali veliki problem jer bi Srba onda bilo preko 50%  Smile A i druga je cinjenica da u Srbiji ima mnogo ljudi koji su poreklom iz Crne Gore ako ne i veci broj nego onaj koji zivi u Crnoj Gori, dosta veliki broj tih ljudi je na polozajima i ne vidim kako bi neko mogao da ti pravi problem oko toga a da sam posle toga ne dozivi problem od tvoji zemljaka Smile Znaci cak i da hoce taj neko ne bi bas smeo tako lako da se upusti u to jer mu je u vecini slucajeva ''crnogorac'' sef Smile

PS: Ima mnogo ljudi koji zive u crnoj gori i koji nemaju drzavljanstvo, nemaju licne karte... 20 godina i vise zive tamo a nece da im daju papire... Znam za slucaj zene koja tamo zivi vec 30 godina koja je tamo rodila decu i koja nema drzavljanstvo. Cak nema ni drzavljanstvo Srbije. Uopste ne postoji.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 12:03:10 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
nisi bas u pravu...mada to jeste uslo u vic Smile

ne zanima me, kao obicnog gradjanina, sta je razlog sto toliki broj ljudi koji je po svim medjunarodnim zakonima civilizovanih zemalja ostvario prava na drzavljanstvo jedne zemlje, a ne moze da ga dobije.

mozes li da predpostavis koliko to komplikuje zivot...da zivis negdje 20 i 30 godina....da si , recimo, ozenjen ili udata za pripadnika tog naroda, radjas i podizes klince tu...a nemas drzavljanstvo?

sta vise treba da uradis!?

a onda te ucjenjuju da se odrices drzavljanstva neke druge zemlje, ukoliko ga imas ...da bi tvoj slucaj uzeli na razmatranje?

pa na sta to lici?

edit:

e, iznenadio bi se koliko je slucajeva kao taj sto si naveo u svom postu.
i mogu da budem i Crnogorka i Srpkinja i Dzedaj i kurac- palac...ali ne pristajem na to ludilo.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 12:18:43 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Crnogorci su na jednom popisu Srbi, a na drugom Crnogorci sve zavisi kako im odgovara. Posto sad nije bas zgodno biti Srbin svi pokusavaju da se operu od svega sto ima veze sa Srbima i Srbijom tako da danas imamo veliki broj "Crnogoraca". Naravno samo je pitanje vremena kad ce opet njih 95 % da preko noci postanu Srbi, verovatno kad kad budu dobili njihovu OVK onda ce biti Srbijo pomozi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Sva ta zajebancija oko državljanstva je posledica straha od birača iz Srbije.
Inače sve što CG radi u smislu anti srpske kampanje, problema oko državljanstva, crkvi, jezika, prepravljanja istorije i sl. je sasvim normalno i očekivano od mlade države koja želi da raskine sa prošlošću, kako bi osigurala programiranu budućnost. To nije moguće dokle god je srpski uticaj jak. Zato se radi na njegovom suzbijanju.
U takvim situacija postoji mogućnost da držtava pretera sa raznim pritiscima i stvori kontra efekat, rezultati popisa biće dobar pokazatelj da li se to desilo.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
pa na sta to lici?
lici na sve drzave ex yu koje hoce da se operu svog srpskog porekla Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Ma, odnos CG - RS je odnos u braku\vezi gde partneri prvo ulete u brak, pa se svadjaju, zatim se razvode i na kraju jedno drugom ponovo trce u susret ne zeleci da priznaju da jedno drugom nedostaju...

Mislim.. sve je to prelivanje para...
Prvo Srbi potegnu u CG od maja do septembra, ostave tamo pare... a zatim studenti iz CG te pare vracaju od oktobra do juna u Srbiju...

Cist primer kruzenja kapitala... Smile

U ostalom... koliko se mrzimo govori i cinjenica da CG ocekuju da ce ove godine biti vise turista iz Srbije i apel ministra da se pojaca kampanja, kako Srbi ne bi otisli u Hrvatsku i Grcku... sve pod parolom "ipak ste vi nasi"

Inace, dajem nam 15 godina da se ponovo ujedinimo... Smile

« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 12:25:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa gledaj to ovako anea, ja bih voleo da crna gora udje u sastav Srbije i da bude autonomna pokrajna u drzavi Srbiji Smile Mislim da je to stav 90% Srba Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Pa, pogledaj ti to ovako Orfaneline... crnogorska kraljevska loza je jedina srpska kraljevska loza...
Tako da... Wink

Ispadose Crnogorci veci Srbi od Srba Sumadinaca...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2011, 12:29:17 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 14:26:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.