Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrti rajh? ~ Desnica na vlasti u većini država EU  (Pročitano 22718 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
shkorpion solo contro tutti

јесте, да, ево сам ти поверовао....
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
shkorpion solo contro tutti

јесте, да, ево сам ти поверовао....
A sto mi ne bi poverovao, kad smatram Hitlera za najpametnijeg coveka svih vremena.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 00:12:01 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
kad smatram Hitlera za najpametnijeg coveka svih vremena.

Е сад си ме разочарао, а ја сам увеђен да је то др. Зоран Ђинђић... Од како сам чуо његов говор о 30.000 сперматозоида другачије гледам на свет Smile

Citat
Ja sam sam protiv svih.

Царе Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 08:18:33 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Јебо црнце. Најчешће се не слажем са Шкорпом, али овде је скроз у праву. Нек поцркају, јер и нису за боље.

Пола становништва им је заражено сидом, а они се као пси јебу где стигну. Јебу се са 13 година, јебу се међусобно у фамилији, не би ме зачудило да то упражњавају и са животињама.

Ропство је посебна прича, само што се сад у духу неке толеранције и пребацивања одговорности на једну групу народа не спомиње много занимљивих стварчица. Па зар мислите да су Шпанци, Французи, Енглези и Португалци стварно јурцали по саванима и џунглама, да би похватали кафене? Наравно да нису, већ су их куповали од других црнаца, који их узгред нису хватали искључиво за белце, већ и за себе саме. Код њих је росптво било давно распрострањено пре доласка белаца.

То је прошлост. Ајде да се вратимо данашњици. Да ли је ишта другачије? Чини ми се да није. Горе сам поменуо за сиду. Даље имамо ратове. Јесу ли Амери платили онима у Руанди да побију милион људи?

У Лесоту чини ми се (ил' је нека друга државица у питању) њихов краљ има буљук жена, авионе, камионе, док му народ цркава од глади.

Пустите ме више тих комунистичких, срцепарујућих прича о јадним црнцима, којима зли капиталисти не дају шансу да пристојно живе.

Стоци је једини циљ у животу да се угура у неки чамац са још девста људи и да се нада мирном мору и неопаженом искрцавању у Европу. А шта ту онда раде и кад их држава прихвати? Да ли онда нечему доприносе? Ту их неће мрски капиталисти јебати и гурати у међусобне ратове због крвавих дијаманата и сл. срања. Шта онда раде? Па ништа друго, осим јебања те државе која их је прихватила. Јебања у оба смисла те речи. За силовања су углавном они одговорни. Ту су и пљачке, продаја дроге, проституција.

Дивни су ти црнци, заиста.

Не знам што си ме тако разумео...
И мене боли куац за њих. Већ сам рекао, ако нису способни да организују једно племе које ће да ради за њихове интересе онда и не заслужују да живе...
Мене нервира мешање запада у њихове ствари јер то раде по целом свету... Отимају туђе и богате се на дебилима а све под паролом помоћи...
Тако су и нама "помогли" да се растанемо... Уништили ми земљу под паролом да су они позванији од мене да сређују Србију...

Надам се да смо се разумели...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Мрзим и ја било какво мешање у унутрашње ствари других земаља, али будимо реални то се радило, ради се и радиће се увек.

Мета ће бити мали, слаби и неспособни.

Ми се сами морамо побринути, да нас други тако не гледају.

И због њих и због нас самих и наше будућности.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
У принципу је Шкорпион у праву са својим резоновањем. Ко их шљиви, што се нису организовали као Кинези, па видимо сада и Индуси. Значи шта, карај стоку... Уосталом, сада се Африком шири кинеска економска сфера, Индија се такође укључује у причу. Глад за сировинама је велика.

Оно што ми смета, а надовезује се на те приче, је неко "вечно" фиксирање "бољих" и "горих"... То апсолутно није тачно и контрадикторно је са Дарвиновом теоријом, а такве приче воде порекло одатле. Једино што може објаснити такво резоновање американофила и еврофила је у суштини рационалан резон коцкара да се извуче из партије кад је доста зарадио. Али реалан живот је партија из које се не можеш лако извући (осим на један начин). Дакле, ко је био горе, биће сутра доле. Ко је уклопљен једним условима средине, другим условима неће бити. Еволутивно гледано сада Европљани и Американци заостају за Азијатима јер су, у једној речи речено - размажени. Навикли су да исувише добро живе, и то више не могу да финансирају. Више не помажу ни ратови, јер се и они окрећу против њих - огромним буџетским трошковима и поскупљењима сировина које иду на руку само извозницима сировина (а Норвешка је ту једина у "западном демократском корпусу") и домаћим шпекулантима.

Оно што би била еволутивна стратегија Европе је држање једне економске нише, а то могу бити висококвалитетни производи. Одустајање од било каквих скупих империјалних подухвата. Пуштање осталих да живе свој живот. Погледајмо зашто је Немачка много стабилнија економски и политички од Француске. Два су разлога
1) Немачки технички произбоди су јачи бренд, зато им је извоз други на свету
2) Немачка није дуго слала нигде своје трупе, одавно је ослобођена колонија и неоколинајилизма, а ни сада нису по том питању много ентузијастични.
Ако поредимо понашање Меркеле (раније Шредера) и Саркозија (раније Ширака), поређење трендова ових земаља ће се наставити. Ипак Француска има једну предност - већи фертилитет. Само је право питање ко се ту заправо рађа Smile

Наравно, ја да делим неки идентитет са Јенкијем или Енглезом који су ме и данас зајебавају, сада да се загрлим са њима па заједно да угњетавамо неке треће, само зато што су ми ови изгледом слични - но веј Хозе. Радије ћу уз фанту гледати њихово пропадање. Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Еволутивно гледано сада Европљани и Американци заостају за Азијатима јер су, у једној речи речено - размажени. Навикли су да исувише добро живе, и то више не могу да финансирају.

То и причам...

Мали пример: Долазе руски студенти у посету Београду и КиМ...Аутобусом наравно, без климе наравно... Мај месец, температуре до 30 степени, они путују 70 сати без одмора, стижу и лик излази у папучама из буса као да је путовао пола сата... Једноставно не осећају то као нешто страшно...

Ја прво себе не могу да замислим у тој ситуацији а камоли неког западног европљанина...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 09:46:14 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 to shto su evropljani postali suvishe "meki" nije sluchajno ni urodjeno . ako pogledamo istoriju vidimo da to pre par stotina godina (pa i posle toga) nije bilo tako - naprotiv evropu su izgradili snazni i odluchni ljudi koji su bili spremni da podnose svakakve fizichke teshkoce.

medjutim , u poslednjih 50-100 godina se forsira taj hedonistichko-mekushni nacin zivota , a sve u sklopu cilja da se bela rasa oslabi i degenerishe . predstojeci sukob koji je neminovan u evropi ce svakako biti prekretnica u evolucijskom smislu - odnosno sav taj degenerisani sloj ce biti ili izmenjen ili unishten.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти стварно тераш једно те исто... Никако не схваташ да цивилизација "квари"... Заправо, процес старења је нешто нормално и неминовно. Па нећеш рећи некоме чичи од 70 година да је његова старост нешто генетски условљено (иако заправо јесте, јер постоје и ту генетски окидачи). Или да је старост последица неке идеологије. Значи, то се свакоме догађа, па нема потребе да се то посебно истиче.
Ништа се не форсира што се не може објаснити природним факторима, где "природу" можемо посматрати у терминима системског приступа - односно ентропије. Време побеђује простор, односно у неком смислу тај неки "женски" принцип побеђује "мушки". Све што је човек изградио разлаже се, ма колико се трудили да не буде тако. Макар и тај труд може бити племенит. То је говорио Шпенглер, истина завршио је Пропаст Запада речима да се човек неће питати шта ће учинити, већ да ли ће учинити. На ту конкретну дилему ћу се вратити.

Него да се ми кладимо у живот - за 20 година ћеш и даље причати о болести Европе, и за тебе ће бити још болеснија него сада... Наравно, биће старија - старија као цивилизација, а богами и биолошки старија, као демографска статистика...

Да се вратимо Шпенглеровој дилеми. Човеку који је потекао из срца романо-германске културе наравно да је природно да се бори за њу до краја. Макар борба била безнадежна. Мени који сам њихова жртва (ово говорим више у смислу идентитета), припаднику народа кога су они "посећивали" 1914, 1941. и 1999. не пада напамет да за тим гмазовима пролијем и једну сузу...
Уосталом, ни твој Фирер није пролио ни сузу за Немцима кад су губили рат. Тако је бар причао... Зашто онда бити сентименталан према губитницима?!

Citat
predstojeci sukob koji je neminovan u evropi ce svakako biti prekretnica u evolucijskom smislu - odnosno sav taj degenerisani sloj ce biti ili izmenjen ili unishten.

Чекај, ти стварно верујеш у грађански рат у Европи на идеолошким основама?! Smile
Па ти си луђи него што сам мислио... А ја ти кажем за 20 година ћеш причати исто, ако наравно останеш "националсоцијалиста"... И за 20 година ће неки "националсоцијалиста" прижељкивати избављење Европе, расну чистоту, рај који је ту одмах иза угла (у суштини наивна вера која произилази из рационализма)...
А ништа од тога се неће догодити Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 12:58:00 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.26
 za 20 godina ,ako se stvari ne promene , demografija ce uchiniti svoje - belci ce u mnogim evropskim zemljama da budu manjina . ako je pre 2 godine u francuskoj vec bilo 12 % muslimana - jasno je shta ce biti za 20 godina  Smile .

poshto islam i sadashnji oblik drushtva ne idu ruku pod ruku - jasno je da ce sukoba svakako biti (u stvari sukob je vec i pocheo ali se nije josh rasplamsao ) . prema tome , svakako se nece zadrzati nikakav status quo , nego ce biti ili dza ili bu .  Smile

shto se triche srbije , poshto smo nasrecu ili nazalost u evropi - procesi nas nece mimoici . uostalom , i bez evrope srbi polako gube demografsku trku sa romima i albancima. prema tome - opet isti zakljuchak : ili mi ili oni .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.