Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrti rajh? ~ Desnica na vlasti u većini država EU  (Pročitano 22660 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne izlupavaj se molim te ... Smile

naravno da su i rusi i kinezi chiste rase , samo shto su rusi bela ,a kinezi zhuta rasa . i naravno da meshanci nisu sposobni ni da proizvedu loptu , a kamoli sve drugo shto je potrebno da se napravi svetsko prvenstvo (transport , televizija ,finansije ... )

ovde se ne postavlja pitanje superiornosti , nego jednostavno opstanka Smile . ako srbi kao beli narod ne uspeju da sachuvaju chistotu krvi , naravno da nece postignuti nishta , odnosno bice roblje za zabavu poput brazilaca (neki dodushe skuplje roblje ,ali vecina poput onih koji prodaju svoje telo za 10 $ na sat na plazama kopokabane Smile)

Ја се не излупавам, већ твоје претпоставке доводим до неког логичког закључка. Нешто си причао о баруту и аутоматском оружју, па изводио закључке о чистоти расе. Зато сам те питао (што ће рећи никако није моја теза) то да ли су Кинези "чиста раса" или "мешанци". Могао си видети и пар пригодних смајлија Smile

Што се тиче Руса, то да су нижа раса је теза многих нациста, пардон националсоцијалиста. Ево у Mein Kampf баш пише "нижа раса", мада нема других епитета како је све частио Јевреје:
For the organization of a Russian state formation was not the result of the political abilities of the Slavs in Russia, but only a wonderful example of the state-forming efficacity of the German element in an inferior race. Numerous mighty empires on earth have been created in this way. Lower nations led by Germanic organizers and overlords have more than once grown to be mighty state formations and have endured as long as the racial nudeus of the creative state race maintained itself. For centuries Russia drew nourishment from this Germanic nucleus of its upper leading strata.
Е сад, реци да Хитлер није био у праву Smile
Узгред, како је то само слично тезама чедоида како ми овде нисмо способни да сами водимо државу. Smile
Такође, још узгредније, пошто су Немци водили те руске државе, значи да су живели међу Русима, што је опет неки облик мешања Smile

Што се тиче Срба, овде је народ већ измешан да измешанији не може бити. Не знам о каквој се "чистоти" расе може уопште говорити кад овде постоје људи тамнијег и светлијег тена, плави и црномањасти, различитих типова, као што је динарски или моравски... Беба Поповић би био у праву у вези "генетске депоније" да је испуњен само један "мали" услов - да је генетско мешање уопште лоше. Међутим, истраживања говоре да је добро мешање у оквиру исте врсте (а мешање различитих врста није ни могуће - не оставља потомство). Мешањем се избегава укрштање људи са истим прецима, што доводи до деформитета.
То да су гени најбитнији је неопевана глупост, и то се овде види. Па најгоре усташе и балије су пореклом били чисти Срби. Ево ја лично имам немачке крви, веровао ти или не. Мој чукундеда је дошао из Минхена у Ваљево... Па ипак не мислим због тога да Немци треба да владају светом. Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Ја се не излупавам, већ твоје претпоставке доводим до неког логичког закључка. Нешто си причао о баруту и аутоматском оружју, па изводио закључке о чистоти расе. Зато сам те питао (што ће рећи никако није моја теза) то да ли су Кинези "чиста раса" или "мешанци". Могао си видети и пар пригодних смајлија Smile

pa debelo se izlupavash - ja nikad nisam tvrdio da kinezi nisu chista rasa (zhuta naravno ) . sasvim je izvesno da jedan manji deo epohalnih otkrica chovechanstvo duguje i zhutoj rasi . medjutim , kad sam od tebe trazio da navedesh civilizacijske tekovine meshanaca - spetljao si se  Smile .

Citat
Што се тиче Руса, то да су нижа раса је теза многих нациста, пардон националсоцијалиста. Ево у Mein Kampf баш пише "нижа раса", мада нема других епитета како је све частио Јевреје:

to je sasvim poznata greshka koju je hitler napravio i za koju je platio . nacional-socijalizam je davno odustao od takvog pogleda (josh za vreme rata ) tako da nemam potrebe da se pravdam .

Citat
Што се тиче Срба, овде је народ већ измешан да измешанији не може бити.

pa to bi tako hteo da bude - a sve vishe sam uveren  da je to zbog toga shto si i sam izmeshan i osecash da si inferioran  Smile . na tvoju zalost , genetska istrazivanja pokazuju drugachije rezultate  - oko 70 % stanovnika srbije su chisto bele rase . preostaje nam jedino da izdvojimo vas pseudo-srbe iz politichkog i drushtvenog zivota zemlje , pa da se tako oslobodimo uticaja pogubnih ideologija judeo-liberalizma , anti-globalizma ,komunizma i ko zna chega sve ne ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ти баш не одустајеш зар не... Нема друге до да наставим са вербалним шамарањем

Citat
sasvim je izvesno da jedan manji deo epohalnih otkrica chovechanstvo duguje i zhutoj rasi

Да, да, наравно само мањи.... зна се ко је супериоран Smile

Citat
kad sam od tebe trazio da navedesh civilizacijske tekovine meshanaca - spetljao si se

Ко се спетљао?! Smile Само ми није јасно шта су уопште "мешанци", а шта "чиста раса", што ћемо у наставку видети. Заправо, у савременој науци, антропологији, и не постоји јасна дефиниција расе.
Definition: The American Anthropological Association’s statement on race states: “physical variations in the human species have no meaning except the social ones that humans put on them.”
Race - Definitions of Key Race Relations Terms

Већ сам навео савршенство бразилског фудбала и капуеру. А Бразилци су фудбал усавршили на сличан начин као Европљани кинески изум барут.
Хоћеш да ти наведем достигнућа Јевреја? Рецимо теорију релативитета. Спинозин пантеизам. Филмове Вуди Алена. Лингвистичку анализу и антиглобализам Ноама Чомског. Пословну империју Романа Абрамовича. успешно вођење Гаспрома од стране Алексеја Милера... Најзад и саму државу Израел која још увек опстаје тамо где многи "чисти" не би успели...
Но, можда сам се опет спетљао. Можда су и Јевреји чиста раса Smile

Citat
to je sasvim poznata greshka koju je hitler napravio i za koju je platio

Ма је ли могуће да признајеш да је Хитлер направио неку грешку.
Е видиш, та грешка је коштала живота милион Срба (пошто је Хитлер имао своје савезнике у окружењу) и преко 20 милиона Руса, више милиона Пољака... Према томе, нисам нешто ту толерантан.
Да и не говорим да је Хитлер од почетка инструментализован од стране страних сила и капитала (а ни Јевреји нису онда можда далеко) да заустави комунизам и последично ширење народа Истока, и њихове улоге. После се мало отео контроли...

Citat
sve vishe sam uveren  da je to zbog toga shto si i sam izmeshan i osecash da si inferioran

Ма ја можда се стидим својих немачких предака, и нечисте немачке расе Smile

Citat
genetska istrazivanja pokazuju drugachije rezultate  - oko 70 % stanovnika srbije su chisto bele rase

А која су то генетска истраживања?! Ко је истраживао?
Ја сам чуо за генетска истраживања рађена у време Трећег Рајха по којима мање од 10% Немаца има све карактеристике нордијско-аријевског стереотипа, а скоро 50% тешко да уопште могу бити аријевци Smile
Да, можда сам ја зато нечист, због немачких предака Smile
Само, чудно да онда расна теорија долази баш из Немачке... Можда је то све механизам пројекције, који је лепо описао Јеврејин Сигмунд Фројд Smile
Шта га знам... За Химлера су многи говорили да уопште не изгледа аријевски, онако сувоњав и са наочарима... А младом Хитлеру неко рече да личи на Јеврејина Smile

Citat
preostaje nam jedino da izdvojimo vas pseudo-srbe iz politichkog i drushtvenog zivota zemlje , pa da se tako oslobodimo uticaja pogubnih ideologija judeo-liberalizma , anti-globalizma ,komunizma i ko zna chega sve ne ...

И да су за све остало у праву, ово те дисквалификује.
Имаш ли одоговор на само једно питање: Што би издвајао (искључивао ваљда?) из политичког живота земље некога за кога мислиш да је инфериоран???
Ево, ја мислим да си ти инфериоран (интелектуално, нема то везе с расом) па те не бих искључивао. Ако, баш си забаван. Не бих искључивао ни чедисте, од кад их нема на форуму много бре досадно Smile
Једино што не бих злоупотребљавао вас 50-ак да то представљам као националну политику Србије и кривим Србију за фашизам. А то раде чедисти. Дају вам превелики значај, да би и сами дошли до неког значаја као "антифашисти" Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Нећу се превише укључивати у ову расправу и цитирати све делове.

Углавном, заиста је смешно поредити целокупан допринос белаца напретку човечанства, с било којом другом. Уопште неко не мора бити расиста да би био свестан тога. Трагедија је кад неко и поред свих доказа који га и непосредно окружују, тврди супротно. Smile Није ни само реш о неким новим изумцима, већ и о надоградњи и бољој примени старих. Ту се заправо показује креативност. Много ствари су Европљани покупили и усавршили. Барут јесу жути измислили, али је тај барут створен као еликсир бесмртности. Smile Белци су му само нашли мало бољу примену. Smile

Што се тиче наше пропасти у 2.С.Р. мислим да је време да погледамо себе у очи и признамо неке ствари. Наравно да се милион људи није само убило. Међутим нас (понављам по хиљадити пут на овом форуму Smile ) нико није терао да улазимо у тај рат. Имали смо сјајан договор са Хитлером. Мусолини је такође био великодушан, обзиром да смо се с Италијанима граничили (самим тим смо били ривали) и да смо имали доста неразјашњених питања, пре тога.
« Poslednja izmena: 04. Jun 2008, 11:50:02 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
О разлозима зашто је допринос белаца (зар није боље рећи Европљана?) већи од других је мало цела једна тема. Ја предност дајем географским факторима који су северњачке народе натерали да грабе природне ресурсе. Великог утицаја има и касније наизменично појављивање и нестајање трговине са Истоком. Такође је "црна смрт", епидемија куге, имала изненађујући резултат - пошто су огромна земљишта рашчишћена дошло је до укрупњавања поседа, што је искористила напреднија пољопривреда. Вишак становништва је отишао у градове или колоније. Последња два фактора Европа у великој мери дугује Џингис Кану. Оно што је за расправу о "расама" битно је да су сви ови фактори деловали не пре 20.000 година, када су се одвојиле "расе", него много касније.

Иначе, дошао сам до докумената са заседања немачког научног и привредног врха о економској унији Европе. Веома је занимљиво видети колико су заправо темељи Европске Уније нацистички. Биће о томе посебна тема на историји, а овде само линк. Stay tuned, што би рекли наши непријатељи.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Ja do sada nisam čuo za postojanje konc. logora u EU
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Стварно?!
Па наравно да ниси када су европски колонизатори све прљаве послове изводили далеко у колонијама. А јеси ли чуо за тактику спржене земље коју су примењивали Французи у Алжиру? Или можда за нуклеарне пробе које су се "случајно" догађале док се Алжир борио за независност? Или можда за крваво гушење устанка Сепоја у Индији? Или за убиство хиљада мирних демонстраната у Индији око 1920? Јеси ли чуо за Опијумски рат, наметнут са јединим циљем да Британци неометано продају дрогу Кинезима? Јеси ли чуо за трговину робљем? Јеси ли чуо за злочине Белгијанаца у Конгу, који укључују и убиство генсека УН? Јеси ли чуо за продавање америчким Индијанцима ћебади заражене великим богињама?

... После је лако у својој кући бити "демократа" Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Стварно?!
Па наравно да ниси када су европски колонизатори све прљаве послове изводили далеко у колонијама. А јеси ли чуо за тактику спржене земље коју су примењивали Французи у Алжиру? Или можда за нуклеарне пробе које су се "случајно" догађале док се Алжир борио за независност? Или можда за крваво гушење устанка Сепоја у Индији? Или за убиство хиљада мирних демонстраната у Индији око 1920? Јеси ли чуо за Опијумски рат, наметнут са јединим циљем да Британци неометано продају дрогу Кинезима? Јеси ли чуо за трговину робљем? Јеси ли чуо за злочине Белгијанаца у Конгу, који укључују и убиство генсека УН? Јеси ли чуо за продавање америчким Индијанцима ћебади заражене великим богињама?

... После је лако у својој кући бити "демократа" Smile

Da ali to je van EU i dešavalo se pre 45' a sada je 2008-a
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Sekiro, opet citati iz biblioteka Pavla Korchagina?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Da ali to je van EU i dešavalo se pre 45' a sada je 2008-a

Мани ме се тих "аргумената"... Као ономад што је Данило доказивао предности "демократске" Француске и Енлеске над Немачком, при чему су први имали у колонијалним империјама пола света, а други фабрику кобасица у Тањгањики. Наравно, милиони кулија поданика колонијалних империја не улазе у скор "демократије", као што ни данас не улазе они који раде за долар дневно.
Онда, када се Европа накрала, а после ДСР пребацила и терет одбране на Сједињене Државе, могла је себи дозволити луксуз "демократије".
Дај ми десет милиона ојра и адекватну заштиту, па да видиш како ћу бити поштен Smile

п.с. Белгијски и француски злочини су били добрано после '45... Станко, бежао си са часова историје, а сад солиш памет другима.
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.