Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Četvrti rajh? ~ Desnica na vlasti u većini država EU  (Pročitano 20955 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
@sekiro, opet tvoje boljsevicke knjige? Uzeli od gladnih?
Pa nisu imali nista, ni drzave ni teritorije ni granice, do samo su se jeli jedni druge na kazane.
Cije je bre to bilo? Bilo gde belac otovori farmu izbijaju ratovi da se zaposle kod belca.
I dan danas.Slobodni su do daske imaju svoje vodje, a vodje jedu malu decu za dorucak.
Jel ti verujes kad ti kazem da crnci iz Juzne Afrike zale za apartheidom? Imali su uredjenje. Sada jedan mali broj crnaca jebe mater ovim drugima. Gladni zedni bez plate imaju crnacku upravu. Ko im j mater.Hoces tod a demokratizujes. Evo koje muke imas u Srbiji, koja ima tradiciju drzave i institucija. Ima tradiciju uredjenja, a ima i generacije strvina koje cekaju da im Toma dodje na vlast (karikiram ) da nesto dobije, da mu da da ima prava. Nema leba od toga.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Uzeli od gladnih? Pa nisu imali nista, ni drzave ni teritorije ni granice, do samo su se jeli jedni druge na kazane.

Ма да, Кина и Индија биле одувек бедне, не знам само одакле онда ово

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Dokle god nisu presle na kapitalizam, dokle god nisu poceli da igraju lihvarsku igru crkavali od gladi, a ovo sto ti pokazujes je izgradjeno sa milionima robova. Kad je bilo gotovo i oni su pocrkali. Lepo uredjenje nema sta. Maharadza sa 5000 zena, krese jednu u 10 godina a 5 miliona robova crkavaju ne od gladi nego od zedji. San mu je gutljaj vode pred smrt. Kad maharadza crkava (verovatno ide u nebesku Srbiju), pale i zene zajedno sa njim da ih neko ne kresne slucajno. Uredjenje jebalo mater, taman da se takvi kao ti dive.
Aleksandar veliki je usao u legende svih tih naroda, jer je uneo malo duha covecnosti medju njima.Nema jedan narod gde je 'osvajao' a da ga nema po dobrom u legendi. Kako god okrenes civilizacijska misao je kod nas u Evropi. Preko Grka, Rimljana i na kraju preko Hriscanske civilizacije ekspanzije uma.
Pogledaj danas Indiju, koliko je uzela od engleske demokratije, koliko je Kina uzela od americkog lihvarstva. Tek se onda masa malo oslobodila i pocela da zivi.
Iako u Indiji su jos kaste i te kako prisutne.
Detinjast si sekiro.
Hajde da nas Bog pozivi na ovom forumu kroz deset godina, pa da razgovaramo, kada se budu poceli topiti automobili po svetu usled nedostatka goriva.
Primenice lihvari Hitlerov nacizam za redukovanje populacije ohohohohoho.
Sva sreca smo u onom delu sveta predvidjen za opstanak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Шкорпи, предлажем те за неку адекватну награду за промовисање "европских вредности", "отвореног друштва" или нешто слично... После овако надахнутог цивилизаторског говора просто нема шта додати, нити одузети Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007.1)
Maki

Jel ti gledas te slicice u zamnenu za usluge intimnog prijetalja?  Smile Smile

Odakle ih samo izvacis?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Маки не схвата питање Smile

Боље читај шта ти пише Шкорпи. Лепо човек износи евопејску идеју у оригиналу. Није као они мамлази типа Чеде Јовановића који је прво дизовао ручицу све носећи мајцу са келтским крстом, нешто пре тога га крстио лично Амфилохије, а сад је као антинационалиста Smile
Лепо рече делфијско пророчиште Спознај самог себе и буди то што јеси...
А не ко "модерни" у Аверикс јакнама који се крију иза свачега и воле све што воле млади Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Шкорпи, предлажем те за неку адекватну награду за промовисање "европских вредности", "отвореног друштва" или нешто слично... После овако надахнутог цивилизаторског говора просто нема шта додати, нити одузети Smile
Smile Smile Smile
Ti sekiro, moras da znas da sam ja po struci energeticar. Cista inzenjerska kalkulacija.
Znas koja je nasa sreca? to sto smo mozda na najplodnijem mestu na svetu.
Nema sanse da 6 milijarde izdrzi ova planeta!!!!!!
A sama cinjenica da se trose stotine milijardi za naoruzanje a ne za hranu i nove tehnologije, sve govori.
Mnogo pameti treba zasto? Pa Iranci mora da pripaze, da ameri ne bace koju atomsku sa njihove teritorije a ne da oni to hoce da uniste svet. Smile Smile Smile
Ja sam sa arapima radio dugo. nema tog arapina na svetu da moze da zapamtu dve stvari odjednom. Jedna od dve mora da omane. I sada tamo neki arapi bacaju u vazduh kule bliznakinje.Antraks, variola itd itd. nemoj mi pricati da to ima Sadam? To ti je ono: Cheda oterao ruske tenkove, peschanik prodao Kosovo, a shkorpi stavlja Soroseve lokatore po Srbiji, i svako vece javlja papi koliko je stavio.
Ne budite bre naivni. Razradjene tehnologije.Malo smo zatalasali na Kosovu i ubili svog coveka. (Srbi opet ubijaju) Smile Smile Smile
ne mora meni niko da vceruje, ali to je tako. Lihvari su od nacista uzeli svu srz novog poretka.
Samo sto zbog enegetske krize ce morati sve da se ubrza.

Mi smo Srbi genetski stvoreni da idemo uz qrac, u mesto da budemo sila.Tek smo posle sto godina krenuli pravim putem, kad nas je uhvatila bolest bratstva. Iz bratstva smo izasli iskasapljeni i prepolovljeni. Tek smo posle 110 godina stvorili svoju aristokratsku elitu, kad smo nasli da je dobro da ih sve pobijemo. Sta ce nam pismeni, lepse je kad je pola nacije nepismeno i svi na kazan.Bolje da se prepoznajemo po smradu nego po uzvisenosti. Smile Smile Smile

To ne menja stvar, buducnost sveta je u manje od dve milijarde ljudi. Tesi me sto cemo biti prisutni. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Lihvari su od nacista uzeli svu srz novog poretka.

Ово је срж свега. Толико ми се свидело да иде у потпис. У праву је Симијон, дуго је ту био Ксеркс... Ајмо нешто модерније, рецимо из 1942. Smile

А што се тиче ко уз шта иде, и то је тачно, али информација сувишна... Оно што не можеш изменити, боље и не дирати. Само ће те боли глава. Зато је и Бора Чорба углавном био у праву (што се тиче потписа).
А има и оно "у говнима пливање, право је уживање" Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230
Pa to je i sustina evropske unije. Razvijanje nacije po standardima lihvara.
Srbin iz Rumunije je Rumun, Madjar iz Srbije je Srbin itd itd.
Nationality ide po pasosu koji nosis, a ne po tome sto bi ti hteo da budes.
Razvite deco nacional socijalizam ali sa nasim parama. Ima vecito da nam vracate.
Na televiziji ces videti koga treba da mrzis, koga treba da volis i naravno da cujes da zivis dobro i da ti je lepo.
Zar ne vidis kako se miris evricha priblizava kako jenjava Solana i Kosovo prvo ime Srbije? Smile Smile Smile
Hajde bre, znaju lihvari da gladnom coveku treba kilo hleba a ne kilo Kosova!!!
Jos kad vidis tamo neke Ivanovice, kako kazu: dok ja izbrojim evrichi, ti brani Kosovo.
A tek kako je lihvarska politika dovela do toga da i socijalisti i ds imaju iste interese. Smile Smile Smile
Dakle 20 godina odbrane Kosova je trebalo Tudjmanima, Slobama, Kucanima da stvore svoje Miskovice i ostale poverenike novih srpkih bicevalava po grbaci.
Jebes Kosovo, sto rece Betoven ne sipa se patriotizam u traktore. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2008, 16:41:12 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26

Али не, Јевреји су натерали друге да признају "Kosova", вероватно су нас Јевреји и нападали 1914, 1941. и 1999... а не неки "аријевци" Smile

za 1999 znaju i vrapci da su nas napali jevreji (olbrajt,klark,klinton ... da ne pominjem one sitnije ribe poput holbruka i rubina(rabina  Smile ) ).

1941 su nas napali nemci - zato shto je nasha "elita" hrabro odbila "sramni" trojni pakt - gde se samo trazila nasha neutralnost.  Smiley 1 . koliko su para dobili od engleskih masonskih krugova i danas se nagadja ..

shto se 1914 tiche - opshte je poznato da su uparvo jevreji u K&K monarhiji najvishe zaradili na izbijanju ww1. ko ne veruje nek proveri malo ko je lobirao da se srbiji uputi ultimatum i da se odbije dosta ponizan odgovor srpske vlade ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.