Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:46:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubila se u zamrzivaču!  (Pročitano 1641 puta)
28. Jul 2006, 12:23:52
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Morbidno
UBILA SE U zamrzivaču!

Rozalija Lazarević (51) iz Iriga popila celo pakovanje lekova, a onda legla u zamrzivač, u kome je preminula

Morbidno....

Smrznutu Rozaliju pronašli ukućani koji su slučajno otvorili zamrzivač!

IRIG - Rozalija Lazarević (51) iz Iriga popila je celo pakovanje "bromazepama", a onda legla u zamrzivač, u kome je preminula posle nekoliko sati! Tragedija se dogodila prekjuče u porodičnoj kući u Miletićevoj ulici u Irigu kod Novog Sada. Njeni ukućani, koji su u sredu ceo dan bili van kuće, bili su šokirani kada su uveče slučajno otvorili zamrzivač i videli smrznutu Rozaliju!
Kako Press nezvanično saznaje u sremskomitrovačkoj bolnici gde je Rozalija odnesena na obdukciju, ona je u sredu u osam časova ujutru, u trenutku duševnog rastrojstva, uzela kompletno pakovanje "bromazepama". Rozalija je onda legla u poluprazan zamrzivač sandučar, koji je smešten u hodniku kuće.
- U svojoj dugogodišnjoj karijeri nisam video da se neko na ovakav način ubio! Prizor koji smo zatekli bio je stravičan. Nesrećna žena bila je potpuno smrznuta, jer je bila u zamrzivaču više od 12 sati! Mogu samo da pomislim na kakvim je mukama bila pre nego što su je lekovi uspavali, jer je bila u letnjoj garderobi - kaže za Press izvor blizak istrazi, i dodaje:
- Njena rodbina bila je u potpunom šoku. Oni su došli kasno sa posla i mislili su da je Rozalija u nekoj od soba. Hteli sa da pripreme večeru. Njena rođaka otvorila je poklopac od sandučara i skoro se onesvestila kada je videla smrznut leš - priča naš sagovornik.
Komšija ove porodice koji je želeo da ostane anoniman kaže da je ceo Irig u šoku posle samoubistva Rozalije Lazarević.
- Ne mogu da verujem da se Rozalija ubila! Ne znam zašto je to uradila, jer potiče iz ugledne porodice. Istina je da sam poslednjih dana nekoliko puta viđao Rozaliju, koja mi je izgledala umorno, ali sam to pripisivao ovim vrućinama, zbog kojih smo svi iscrpljeni. Prosto ne mogu da poverujem da je Rozalija tako čvrsto rešila da umre da je prvo popila lekove, pa legla u zamrzivač - kaže ovaj komšija, i dodaje:
- Rozalija je zaista bila stabilna i čvrsta ličnost i znam da je komšijama često pomagala. Kada nešto kaže, to i uradi, i ljudi su uvek mogli da se oslone na nju. Nažalost, bila je tako odlučna i kada je odlučila da se ubije. Mislim da ni ukućani nisu mogli da je spasu i da su znali za njenu odluku, jer je ona sigurno bila konačna - priča komšija.

Izvor: Blic \ A. PAVLOVIĆ
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
posle celog pakovanja lekova dobro je i stigla do zamrzivaca..nema sta..kad pamet ode...nema povratka
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
tacnije... strucnjaci kazu da ako odmah uzmes citavu kutiju, samo ces nadraziti stomak ... ali.. ako uzimas malo po malo uobicajenu dozu... e...to je vec nesto drugo....

hm.. previse gledam tv...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Citat
hm.. previse gledam tv...   Smile

xaxa... Smile
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
JEZIVA SMRT

Samoubistvo Rozalije Lazarević (51) iz Iriga šokiralo njene komšije i poznanike. Ne znaju zašto se nakljukala lekovima, pa legla u zamrzivač, u kome je preminula

Njena ćerka Ljilja otvorila je zamrzivač i videla smrznutu majku

IRIG - Smrt Rozalije Lazarević (51) iz Iriga koja se nakljukala lekovima, pa legla u zamrzivač, u kome je preminula posle nekoliko sati, šokirala je njene poznanike i komšije! Niko ne zna zašto je ova mirna i povučena žena, koja se nikada nije žalila na probleme, odlučila da se ubije na ovakav način. Novinar Pressa pokušao je juče da razgovara sa članovima njene porodice, ali oni nisu želeli da komentarišu ovu tragediju.
U čitavom Irigu, malom sremskom mestu na obroncima Fruške gore, ovo samoubistvo je izazvalo pravi šok, jer su Rozaliju i njenog muža Savu svi znali kao poštene i vredne ljude.
- Sin Siniša bavio se poljoprivredom, a ćerka Ljilja, koja je i pronašla majku u zamrzivaču, zaposlena je u Institutu u Sremskoj Kamenici kao medicinska sestra. Rozalija je radila kao blagajnik u opštini - kaže za Press vlasnica kafića u centru Iriga koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:
- Danima se u Irigu priča o ovoj nesreći. Reč je o porodici koja je u svemu bila uzor. Ipak, selo k'o selo, svašta se govori! Priča se da se možda ubila zbog problema sa njenim bivšim zetom Mladenom Marićem, inače poznatim kao svedokom saradnikom na suđenju narko-dileru Nenadu Opačiću. On je juče napao neke novinare i pretio im. Međutim, sumnjam u tu priču, jer se Mladen odavno razveo od Rozalijine ćerke Ljilje - kaže naša sagovornica.
Komšinica porodice Lazarević kaže da je bila iznenađena kada je čula kako se Rozalija ubila.
- Šta da vam kažem. Oni su divni ljudi i pravi prijatelji, koji su svakome hteli i umeli da pomognu. Ovo je strašno, niko ne zna zašto je to uradila. Neke komšije viđale su je proteklih dana neraspoloženu, ali niko nije mogao da pretpostavi da je mogla tako nešto da uradi. Ne verujem u neke priče koje kruže selom, da su njeni ukućani znali da je imala psihičkih problema, ali da nisu hteli da je šalju na lečenje. To je laž, znam kakvi su Lazarevići - priča komšinica.
Rozalijina poznanica kaže za Press da se ona sigurno danima pripremala na samoubistvo.
- Znala je kada će njeni ukućani biti odsutni ceo dan. Zato je izabrala sredu, jer su rano ujutru otišli njen suprug, sin i ćerka. Oko osam časova popila je celu kutiju "bromazepama". Posle nekoliko minuta otvorila je zamrzivač sandučar, koji se nalazi u hodniku porodične kuće, i legla u njega. Bila je u letnjoj garderobi. Ne smem ni da pomislim šta se dalje dešavalo. Ne znam kada su lekovi počeli da deluju, ali sigurno je da nije odmah zaspala - kaže kroz suze naša sagovornica. Ona kaže da je čula da je njena ćerka Ljilja otvorila zamrzivač i videla smrznutu majku.
- Porodica se tek uveče okupila u kući, znači 12 sati posle njenog ulaska u zamrzivač. Mislili su da spava. Ljilja je počela da sprema večeru i slučajno je otvorila zamrzivač. Ovo je stravično - priča poznanica Rozalije Lazarević.
A. PAVLOVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stvarno bizarno..a inace,ako bi uzimao jednu po jednu ali u razmaku od po sat vremena verovatno bi izbegao povracanje,ali ako bi povecavao dozu iz dana u dan dosao bi ladno do toga da cela kutija ne moze da te ubije ni na eks...imao sam prilike da vidim sta sve neko moze da proguta kad se navikne

a ovo...ulazenje u zamrzivac,pa cini mi se da ih ima ovde na forumu,ili je barem bilo,koji bi bili u stanju da urade tako nesto,jer se secam dobro teme o najlepsoj smrti...cini mi se da je dosta njih reklo smrzavanje i jos su to opisivali kao nesto lepo i uspavljujuce
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 18:46:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.145 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.