Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:21:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cemu ovo?  (Pročitano 1054 puta)
09. Avg 2012, 19:45:48
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ <3

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 439
Zastava MJ
Browser
Chrome 21.0.1180.75
mob
Nokia MJ
da li je ovo slika javnog chata kakav su SF i Anea zeleli? zaposliti nove moderatore koji ce satro kontrolisati sta se pise? od 15 poruka, 7-8 su ih zeleni otkucali Smiley meni ne smeta, naravno, ali ako cete vec ljudima treskati banove zbog 2-3 poruke, onda nema smisla da se moderatori ovako ponasaju.. eno malopre IvanaNis83 ispricala celu istoriju od kulina bana sa nekih okupljanja, a i lepo je u 15 redova svima dala do znanja kako se veceras nalazi sa jos nekim ljudima.. msm devojko, ako drugima dajes ban i izigravas autoritet, onda predji i ti na pp pa se tamo dogovaraj

jednostavno nema smisla ovo uvodjenje novih moderatora.. pa upravo oni i guse ovaj javni chat  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

hehe.jpg
(120.54 KB, 439x703)
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 19:46:44 od samo Milana »
IP sačuvana
social share
MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ MJ <3
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Qtek 666
Hvala na sugestijama.
lock
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Mislim da je izuzetno pametno sa tvoje strane, posle svega sta si uradio, i na koji nacin, da isterujes pravdu.
Devojke su nove, uhodavaju se.
Ukoliko imas i malo tolerancije, koju smo mi u ogromnim kolicinama tebi ukazali, trebalo bi da se pokrijes usima i da cutis.

Da li je nekome od vas palo na pamet da tim devojkama pomogne na bilo koji nacin?
Da li je neko od vas razmislio o tome kako je trenutno njima?
Docekane su na noz od svih vas, samo zato sto smo ih mi izabrali.
Za to nisu one krive, to su nase odluke.
Krivi nas, kritikuj nas. Ne njih.

U krajnjoj liniji mi iza svojih postupaka stojimo.
Da li ti to mozes da kazes za sebe?

IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
S obzirom da ovih deset dana pratim javni chat, moram da priznam da sam vise nego zadovoljna njihovim radom i svaka im cast na posvecenosti.

Takodje, s obzirom da je cilj ovog performansa isterivanje pravde jer su vam banovani svi nalozi zbog zloupotrebe , mislim da je red da i ja objavim screen shot...

Objektivnosti radi Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 19:21:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: cemu ovo
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.249 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.