Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 03:48:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čemu ban iz igre?  (Pročitano 936 puta)
04. Sep 2013, 12:16:50
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Dobio sam juče ban nakon greškom postavljenog linka za pesmu na javnom mesto na pp, i nastavio normalno da igram još neko vreme.  Kada sam se malo prije pokušao ulogovati da odigram neku uz jutarnju kaficu, kakav mi je več običaj postao, kaže mi da mi je nalog banovan.  Šta je sad pa to? jedno je da ne mogu da pričam , ali da me zbog toga odstranite iz igre. . .  Ili je trajno? molim odgovor i razlog.  Stari nalog sam odavno prijavio, još dok je shone rado. .     KnightofLCh                            
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Full je na jedan dan. Po isteku bana imaces pristup nalogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Hvala ti na odgovoru.  Dobih full znači. . .  Niste fer, al ko sam ja da sudim.  Uživajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
1 dan. Ne permanentni. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
zasto meni ban ????? Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Verovatno i smaram, al hoćeš li mi objasniti, svaki put kad se dobije ban posle izlaska iz igre ne može se ući dok ne istekne? Il je ovo kao neko treniranje strogoće, pored svega što se dešava na serveru. Pomalo mi je jasno kako ste pogubili igrače. Prijatan dan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
zasto meni ban ????? Smile
Tebi jos nije. AL' ako budes Permanentno u Centru Paznje, moz' se desi. Smiley

Verovatno i smaram, al hoćeš li mi objasniti, svaki put kad se dobije ban posle izlaska iz igre ne može se ući dok ne istekne? Il je ovo kao neko treniranje strogoće, pored svega što se dešava na serveru. Pomalo mi je jasno kako ste pogubili igrače. Prijatan dan
Ne. Vec koji put kolege pored bana u igri daju i ban istog trajanja na nalog.

I molim te jedno. Ban je tebi dat, nema potrebe za patetikom kako se i mis sveta bori za mir, sto ne bih i ja. Pa na Grenlandu se prodaju zamrzivaci ili sto je jadan deda Pera nema pare da nekoj umrsi 3 dlacke.  Mislim sigurno ne kukas kako je tebi nanesena nepravda sto neko skocio s mosta i udavio se ili jede ono sta se ne jede a i ti bi to uradio. A mi ne damo. Smile

Eto, ja sebe kada imam slobodne dane, sam sebe banujem pa ne ulazim na igru Smiley I to jos 2 ili 3 dana.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2013, 13:26:19 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 03:48:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ban emu
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.