Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:46:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Celtic FC  (Pročitano 55993 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Galaxy
Au, u poslednjem kolu Smile

Cestitke Smile Smile

Тако ћемо и ми  Smile

Честитке  Smile Smile Smile

Jeste, imacete +3 na kraju. Smile

ne pametuj previse  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 00:52:44 od Almeyda »
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Hvala svima na čestitkama  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pride of Ireland !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Celtic se nakon gubitka Vukojevića tješi Lekom

Bhoys nakon neuspjelog pokušaja transfera Ognjena Vukojevića želi dovesti drugog hrvatskog defanzivnog veznjaka i nekadašnjeg Dinamovca, Jerka Leku.

Na internet stranici www.keep-the-faith.net navodi se kako je Celtic u potrazi za defenzivnim veznim igračem, a vrijednost Leke, koji ima još dvije godine važeću ugovor s francuskim Monacom, procjenjuje se na 3.2 milijuna eura.

Bivši igrač Dinama iz Zagreba 2002. godine potpisao je za kijevski Dinamo, nakon čega je 2006. došao u Monaco.

Nije poznato koliko je Celtic Monacu spreman platiti za otkup Lekovog ugovora, ali sigurno je da će eventualni transfer pričekati kraj Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj.

Sam Leko je prije mjesec dana izjavio kako mu je u Monacu lijepo, ali kako su otvorene sve mogućnosti oko nastavka njegove karijere sljedeće godine.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Leko i Klasnić zajedno u Celticu?

Celtic iskazuje interes za dovođenje Jerka Leke, a istovremeno Grk Samaras vjerojatno odlazi put Bremena. Celtic je zainteresiran i za Ivana Klasnića.

Dok se Jerko Leko intenzivno priprema za početak Eura, čini se kako Celtic namjerava povući konretne poteze za njegovo dovođenje na Celtic Park.

Hrvatski veznjak posljednjih se dana sve više povezuje s trofejnim škotskim klubom. Naime, škotski prvak bi htio dovesti Leku, kako bi pokrpao rupe u svojem srednjem redu. Škoti prodaju Massima Donatija u Sampdoriju te namjeravaju dovesti hrvatskog reprezentativca koji bi zauzeo njegovu poziciju.

28-godišnji Jerko Leko je, kako piše Glasgow Daily Record, na listi igrača koji mogu otići iz Monaca ako to žele, što znači da mu trener Ricardo omogućuje da nakon Europskog prvenstva pređe u neki drugi klub. Monaco je tako ionako najavio velike promjene u igračkom kadru tijekom ljeta.

Cijena otkupa Lekina ugovora bila bi između tri i četiri milijuna eura

Gordon Strachan je zainteresiran upravo za našega reprezentativca.

"Jerko je oduvijek želio igrati u engleskome ili škotskom Premiershipu. Voli britanski nogometni stil", prenose izjavu Lekina menadžera Damir Jozića Mail On Sunday i Daily Record.

"Znam da Celtic traži tip igrača kao što je Leko, agresivnog veznjaka, no moramo pričekati da vidimo što će se dogoditi između klubova. Jerko ima važeći ugovor s Monacom do 2010. godine i zadovoljan je u sadašnjem klubu. Monaco na Euru ima samo dva reprezentativca, tako da ne vjerujem da im je u interesu žuriti s prodajom. Priča se da na transfer listu stavljaju 15-oricu igrača, no vjerujem da je to ipak pretjerivanje", kaže Jozić.

"Mom je klijentu svejedno vrlo drago da se klub iz Lige prvaka interesira za njegove usluge. Mogu otkriti da za njega također imamo ponude iz Portsmoutha, Boltona i Šahtara. Vjerujem da je realna cijena otkupa njegova ugovora između tri i četiri milijuna eura. Ako ga Celtic baš toliko želi, neka se baci na posao. Uvijek postoji rješenje", objašnjava Jozić.

I Pršo nagovara Leku da se preseli u Škotsku

Također, Jozić je rekao da bivši napadač hrvatske reprezentacije Dado Pršo nagovara Leku da se preseli u Glasgow.

"Dado i Jerko žive blizu, Nice i Monte Carlo nisu daleko te se njih dvojica redovno sastaju. Pršo mu je rekao sve najbolje o Škotskoj i rivalstvu Celtica i Rangersa. Ako Celtic zaista želi Leku, dobit će ga. On ima dobro mišljenje o škotskom klubu te bi bio vrlo sretan igranjem u Ligi prvaka", zaključio je Jozić.

Dodajmo da u svakom slučaju ne bi bilo čudno da Ivan Klasnić također otiđe put Celtic Parka, jer su dva velika škotska kluba, dakle Rangers i Celtic, iskazivala interes za našega napadača. S obzirom da se sve više govori o tome da Werder kupuje napadača Celtica Grka Georgiosa Samarasa, ne bi čudilo da možda u zamijeni Ivan Klasnić završi u Celticu.

Preuzeto s index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Finija li dresova Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šimić: Volio bih zaigrati u Celticu!

Škotski Daily Record donosi izjavu Darija Šimića, u kojoj Milanov branič i hrvatski reprezentativac tvrdi da se za njegove usluge zanimaju Galatasaray i Celtic...

- Galatasaray me želi u svojim redovima, ali isto tako i Celtic. Kada bih ja mogao birati, nema sumnje da bih izabrao Celtic. Riječ je o velikom klubu sa sjajnom nogometnom tradicijom. Osim toga, što može biti uzbudljivije od igranja gradskog derbija protiv Rangersa? U Milanu razgovaram s odgovornima o mojoj trenutnoj situaciji, i nadam se da ću moći otići – prenosi Šimićevu izjavu Daily Record.

- Moja je želja otići iz Italije sljedeću sezonu. U Italiji sam proveo dugačko igračko razdoblje, u Interu i Milanu, a sada bih želio iskusiti neku za mene novu ligu – zaključio je Šimić.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Miodrag Krivokapić u Seltiku

Šampion Škotske Seltik angažovao je bivšeg igrača Crvene zvezde, Dandi junajteda i Madervela Miodraga Krivokapića za rad sa mlađim selekcijama. Krivokapić će početkom jula iz Beograda stići u bazu Seltika u Lenokstaunu, gde će uz Krisa Mekarta raditi na stvaranju omladinskog pogona iz kojeg će jednog dana izlaziti buduće fudbalske superzvezde.

"Presrećan sam što sam dobio priliku da radim u klubu kakav je Seltik. Unapred se radujem što ću imati prliku da u Lenokstaun dovodim najtalentovanije klince na svetu. To je veliki izazov za mene i nestrpljiv sam da počnem sa radom. Donedavno sam radio u Crvenoj zvezdi i već sam imao nekoliko ponuda da promenim klub, ali sam ih odbijao. Ovu nisam mogao i veoma sam srećan što se vraćam u Škotsku”, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je u Škotskoj kao igrač proveo 10 godina. Počeo je u Dandi junajtedu, a karijeru završio u Hemilton akademiku. Za Crvenu zvezdu igrao je od 1987 -1989. godine.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Celtic poslao ponudu Monacu za Jerka Leku

Prema pisanju talijanskoga nogometnog portala Tuttomercata, Celtic je krenuo u akciju kako u svoje redove doveo hrvatskog reprezentativca Jerka Leku...

Interes koji škotski prvak iskazuje za Leku traje već neko vrijeme, no škotski klub sada je bio konkretan i u Monaco odaslao zahtjev za Leku.

U suprotnom smjeru, prihvati li francuski prvoligaš ponudu, trebalo bi stići tri milijuna eura. Inače, prema transfermarktu, Lekina tržišna vrijednost iznosi pola milijuna eura više, no izgledno je da će spomenuta svota poslužiti tek kako bi se otvorili pregovori na relaciji dva kluba.

Leko ima ugovor s Francuzima do 2010. godine.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 12:46:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.