Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:19:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ga ostaviti ako posle sedam god.veze ne zeli brak?
da ,naravno
ne ako ga volim
cekala bih ga do kraja zivota
uhvatila bih ga na dete
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cekati ili ziveti bez njega  (Pročitano 17274 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... anea  Smile ...
... lupas, al nema veze ... naravno da ima veze u koje je vreme tvoja majka radila ... ko je mogao da da otkaz zeni zato sto je trudna ??? ... sad ces ti reci da i danas niko ne sme da otpusti trudnu zenu ... ok 9 meseci ... a sta se posle desava ... otkaz ... i kao nije bilo lakse ostati u drugom stanju u socijalizmu ... a i u jednom periodu su zene radile svega 4h po povratku na posao ... danas postoje zakoni, ali ih niko ne postuje ... i kako zena da se ostvari ??? Opeglao sam planinu pelena i presvukao dete bar 2 put dnevno i prao guzu i hranio dete i setao ga ... ma sve to ... ali nikako to nije pomoglo mojoj zeni da se ostvari u karijeri ... jer je zena dipl. masinski inzinjer, a posla nigde za nju ... trazimo posao, al niko nece zenu koja ima malo dete ili nema dece ... naravno da je proslo vreme vodilo racuna o zenama ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
I ja sam veliki pobornik rodne ravnopravnosti u smislu da muškarac treba da se bavi detetom, da skuva, opegla ili prišije. Isto tako žena treba da vozi, promeni osigurač, frezuje slavinu ili popravi utikač. Ali rodna ravnopravnost ne menja biološku specijalizaciju.

Kinkel taj problem će postojati sve dok ne bude postignuta visoka zaposlenost. Jeste nepravedno ali je i logično da poslodavac gleda svoj interes. U nekim zemljama poslodavci su kroz snižene dažbine stimulisani da zaposle žene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Citat
Sem toga diskutovali smo o lenjim muskarcima. Ti si to u neku ruku opravdala.

Ne, ja sam rekla da ako nece da nadje stalan posao, neka nadje honorarni...

Ja ne smatram da ljudi kroz zivot treba da idu kao na pokretnoj traci i da treba rasturati vezu ili brak ako neki od partnera ima neki problem...
To je jadno...

Citat
Slazem se sa tobom da muskarac moze ponekad otici na pijacu , pripaziti dete i sl. Ali to ne treba da bude njegova obaveza. Ima on mnogo toga sto ne bi smeo da zapostavi i ne bi smeo da ostavi svojoj neznijoj polovini.

Ja ne poticem iz patrijarhalne porodice, ali moj decko potice, ali... meni je moj buduci svekar rekao: "Meni nikad nije bio problem da vodim racuna o deci ili radim kucne poslove ako mi ona kaze, a ja nikad nista nisam uradio pre nego sto se posavetujem sa njom." Prema tome... mislim da samo materinim mazama koji su mazeni i pazeni najvise odgovara podela na muske i zenske poslove... A za takvo ponasanje su krive isljucivo zene... prvo njihove majke, a zatim i njihove zene...

Citat
.. lupas, al nema veze ... naravno da ima veze u koje je vreme tvoja majka radila ... ko je mogao da da otkaz zeni zato sto je trudna ??? ... sad ces ti reci da i danas niko ne sme da otpusti trudnu zenu ... ok 9 meseci ... a sta se posle desava ... otkaz ... i kao nije bilo lakse ostati u drugom stanju u socijalizmu ... a i u jednom periodu su zene radile svega 4h po povratku na posao ... danas postoje zakoni, ali ih niko ne postuje ... i kako zena da se ostvari ??? Opeglao sam planinu pelena i presvukao dete bar 2 put dnevno i prao guzu i hranio dete i setao ga ... ma sve to ... ali nikako to nije pomoglo mojoj zeni da se ostvari u karijeri ... jer je zena dipl. masinski inzinjer, a posla nigde za nju ... trazimo posao, al niko nece zenu koja ima malo dete ili nema dece ... naravno da je proslo vreme vodilo racuna o zenama ...

Zavisi gde si ziveo i sta si radio... Ja samo kazem da ni tada situacija nije bila nista bolja... Wink
Ne kazem da je zenama danas lako, ali nije bilo ni tada... Moja mama je bila na porodiljskom 6 meseci.. radila je do par dana pred porodjaj... do trece godine sam bila sa bakom i tetkom... znaci, toliko o socijalizmu i mazenju i pazenju zena...
Moja majka je dipl. ing. biotehnologije, pa je sa malim detetom i sama jer je moj otac radio u drugom gradu uspela da postane treca osoba u svojoj firmi...
Ah.. da.. zaboravila sam da kazem, ona je rodjena u jednom, skolovala se u drugom mestu, a posao nasla u trecem mestu - 200km od mesta rodjenja... Wink
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 11:17:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo sa honorarni posao nije nikakvo resenje.
Pogotovo za zrelog muskarca koji treba da razmislja o porodici.
Ne treba rasturiti vezu kad se pojavi problem, ali i tekako je treba okoncati ako taj problem doticni ne zeli da resi...

Samo glupa zena se drzi nesposobnog muskarca, iz straha da nece naci drugog... jer sebe dovoljno ne ceni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Pa da po tome su svi koji vole glupi..ne daj Boze da tom tvom nesto fali pa da prestane da bude savrsen jer ces ga ti ostaviti brzinom svetlosti..Lako je rasturiti vezu kad nesto krene naopako...phe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa da po tome su svi koji vole glupi..ne daj Boze da tom tvom nesto fali pa da prestane da bude savrsen jer ces ga ti ostaviti brzinom svetlosti..Lako je rasturiti vezu kad nesto krene naopako...phe

Kako mozes da volis nekog ko radi samo ono sto mu odgovara, bez obzira da li to tebi odgovara ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma to sve su mnogo delikatne stvari za koje samo ti coco možeš da nađeš meru. Malo pritisni, malo poguraj, malo plači, malo ucenjuj, malo oroči i naljuti se ponekad, a malo i diplomatiši.

Mnogo bi ti pomoglo ako njegovi prestanu da plaćaju cehove produžene mladosti.

Naravno ako za pola godine ne postigneš baš nikakav napredak onda se spasavaj jer znači da to nije privremena kriza nego njemu nije stalo do tebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Vidi ne bojim se da ako ga ostavim necu naci drugog..cak lepseg,vrednijeg,pametnijeg..ali on je moja druga polovina...Ne zelim da ga ostavim cim upadne u krizu..E sad jeste da ta kriza traje previse dugo ali ja se nadam da ce se on vratiti u normalu..Razumes?!Zelim da budem s njim a ne sa bilo kim..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidi ne bojim se da ako ga ostavim necu naci drugog..cak lepseg,vrednijeg,pametnijeg..ali on je moja druga polovina...Ne zelim da ga ostavim cim upadne u krizu..E sad jeste da ta kriza traje previse dugo ali ja se nadam da ce se on vratiti u normalu..Razumes?!Zelim da budem s njim a ne sa bilo kim..

Razumem... Ali previse si strpljiva i konstantno mu povladjujes!
Problem je i u tebi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Pa ok..ima i toga..slazem se..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:19:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.