Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:29:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ga ostaviti ako posle sedam god.veze ne zeli brak?
da ,naravno
ne ako ga volim
cekala bih ga do kraja zivota
uhvatila bih ga na dete
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cekati ili ziveti bez njega  (Pročitano 17100 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Pa da.. nas dvoje smo 80.god..znaci jos 2 pa 30 Smile..i naravno da ja zelim porodicu kao sled.korak i u vezi i u zivotu uopste..Inace zeli i on ali eto taj"on hold"fazon mi kvari sve..Hajde pitaj drugaricu pa mi napisi..Hvala unapred Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Moj sadasnji decko je imao vezu od 5 godina kada smo se upoznali... Njih dvoje su imali zajednicke planove za buducnost i razgovarai o njima. Cesto joj je govorio da saceka jos malo, jer je pokusavao da pronadje bolju... I kada je upoznaop mene hteo je da je ostavi, medjutim posto je 11 godina stariji ja sam mu rekla da ne raskida odma i da vidi kako cemo se ja i on slagati. Sve vreme dok sam se ja premisljala bio je sa njom (ona nista nije sumljala)...
I kad sam ja rekla da cu biti sa njim, ostavio je za 2 dana...
Samo ti kazem da se pazis...
Qq Ramazzmazena ubi me u pojam..Salim se...Znam da ima takvih ali znam pouzdano da me ovaj moj ne vara..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
Jesi li pokusala nekad da ga ostavis?
Bar da vidis kako ce reagovati?

... to ponekad pomaze ...
... evo sta sam rekao koleginici sa posla ... oni su se zabavljali 5-6god. Ziveli u iznajmljenim stanovima i sve je bilo ok ... onda je ona zavrsila fax, a i on posle godinu dana nakon nje ... ona se zaposlila kod mene u firmi, a on u nekoj stranoj sa super platom ... znaci imaju sve preduslove za dobar pocetak ... medjutim, on stalno radi, nema vremena da pricaju na temu zajednickog zivota i tako to ... kada mi se poverila i ispricala o cemu se radi ... rekoh joj, "idi ti kod njega sa koferima, reci da si ostala bez stana i cao ... ili ce da te ostavi ili ce te poceti da zivite zajedno" ... znaci, dovedi ga u situaciju samo sa dva izbora ... na srecu, odabrao je da zive zajedno ... i sada spremaju vencanje ... naravno da nije otisla sa koferima kod njega, ali mu je postavila konkretno i direktno pitanje ... mislim da je tako najbolje, jer znas na cemu si .. od cekanja nema nista ... znaci dogovorite se i ako imate zajednicku zelju da se veza zavrsi brakom ... radite na tome ... a ako i dalje kaze cekaj ... daj mu neki rok ... i vidi kako ce da se ponasa ... ako ga boli uvo ... trazi dalje ... surovo, al moras tako ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj sadasnji decko je imao vezu od 5 godina kada smo se upoznali... Njih dvoje su imali zajednicke planove za buducnost i razgovarai o njima. Cesto joj je govorio da saceka jos malo, jer je pokusavao da pronadje bolju... I kada je upoznaop mene hteo je da je ostavi, medjutim posto je 11 godina stariji ja sam mu rekla da ne raskida odma i da vidi kako cemo se ja i on slagati. Sve vreme dok sam se ja premisljala bio je sa njom (ona nista nije sumljala)...
I kad sam ja rekla da cu biti sa njim, ostavio je za 2 dana...
Samo ti kazem da se pazis...
Qq Ramazzmazena ubi me u pojam..Salim se...Znam da ima takvih ali znam pouzdano da me ovaj moj ne vara..

Nije je varao. Samo smo se vidjali ovako... I onda je ostavio... Budi oprezna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Moj sadasnji decko je imao vezu od 5 godina kada smo se upoznali... Njih dvoje su imali zajednicke planove za buducnost i razgovarai o njima. Cesto joj je govorio da saceka jos malo, jer je pokusavao da pronadje bolju...  

e ovoga se i ona plasi. da okleva jer misli, svesno ili ne, da mozda moze da ima/nadje bolju.
mada je to uzasna pomisao i za nju, i za njega ako on to zaista misli  Smile
razmazena, na svu srecu si jos mlada i ne planiras nista previse konkretno s njim, jer bih se ja na tvom mestu takodje pripazila...  Smile

coco, pitacu je, al ne tako uskoro  Smile ko zna kad cemo se videti nasamo...
javicu ti u svakom slucaju, mogu i na pp  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Pa  na kraju mu dodje na isto... emotivna prevara...Hvala u svakom slucaju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Moze na pp machkaz..Iz prilozenogse vidi da sam strpljiva tj cekacu tvoj odgovor Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moj sadasnji decko je imao vezu od 5 godina kada smo se upoznali... Njih dvoje su imali zajednicke planove za buducnost i razgovarai o njima. Cesto joj je govorio da saceka jos malo, jer je pokusavao da pronadje bolju...  

e ovoga se i ona plasi. da okleva jer misli, svesno ili ne, da mozda moze da ima/nadje bolju.
mada je to uzasna pomisao i za nju, i za njega ako on to zaista misli  Smile
razmazena, na svu srecu si jos mlada i ne planiras nista previse konkretno s njim, jer bih se ja na tvom mestu takodje pripazila...  Smile

coco, pitacu je, al ne tako uskoro Smile ko zna kad cemo se videti nasamo...
javicu ti u svakom slucaju, mogu i na pp Smile

Ne bojim se...
Mene vec odavno moli da se udam za njega, ali ja sam mlada i zelim karijeru i jos mnogo mnogo uspeha pre braka.
To sam mu i rekla.  Ako mu se ceka, neka ceka, ako ne... srecan put.
Ja sam veoma iskrena!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao prvo hvala Vam svima(oblachak,machakz,dare,kinkel,razmazzena,simijon,b@mbin@,smrtko,orfamelin,lolana..)Svaka rec,misljenje,iskustvo,savet...koji ste mi dali mi je bio od pomoci da lakse sagledam svoju situaciju..
Koliko vidim jedino mi preostaje da cekam mog dragog i dalje...Koliko god to bilo...i naravno pod uslovom da u medjuvremenu ne odlepim pa ga ubijem Smile

Odlepices sigurno, a onda ces ga prebiti Smile salu na stranu... nije jednostavno, definitivno. To cekanje moze da ode u nedogled. Sedite i ozbiljno porazgovarajte, na taj nacin ces najbrze doci do zakljucka sta ti je ciniti dalje. Srecno  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Jesi li pokusala nekad da ga ostavis?
Bar da vidis kako ce reagovati?

... to ponekad pomaze ...
... evo sta sam rekao koleginici sa posla ... oni su se zabavljali 5-6god. Ziveli u iznajmljenim stanovima i sve je bilo ok ... onda je ona zavrsila fax, a i on posle godinu dana nakon nje ... ona se zaposlila kod mene u firmi, a on u nekoj stranoj sa super platom ... znaci imaju sve preduslove za dobar pocetak ... medjutim, on stalno radi, nema vremena da pricaju na temu zajednickog zivota i tako to ... kada mi se poverila i ispricala o cemu se radi ... rekoh joj, "idi ti kod njega sa koferima, reci da si ostala bez stana i cao ... ili ce da te ostavi ili ce te poceti da zivite zajedno" ... znaci, dovedi ga u situaciju samo sa dva izbora ... na srecu, odabrao je da zive zajedno ... i sada spremaju vencanje ... naravno da nije otisla sa koferima kod njega, ali mu je postavila konkretno i direktno pitanje ... mislim da je tako najbolje, jer znas na cemu si .. od cekanja nema nista ... znaci dogovorite se i ako imate zajednicku zelju da se veza zavrsi brakom ... radite na tome ... a ako i dalje kaze cekaj ... daj mu neki rok ... i vidi kako ce da se ponasa ... ako ga boli uvo ... trazi dalje ... surovo, al moras tako ...  Smile
Hvala Kinkel...imacu to na umu..
A hvala i tebi oblachak... Smile..Inace i ja mislim da cu isprebijati na kraju
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:29:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.343 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.