Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:56:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ga ostaviti ako posle sedam god.veze ne zeli brak?
da ,naravno
ne ako ga volim
cekala bih ga do kraja zivota
uhvatila bih ga na dete
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cekati ili ziveti bez njega  (Pročitano 17176 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
... covek ima nekakav biznis i raspali brak iza sebe ... sta ce mu jos jedan brak ... ili deca da ga remete u sticanju imetka (pre ce steci predispozicije za infarkt) ...
... ne bih se ni ja zenio drugi put ... nema sanse ... moj savet ... ili zatrudni i hvataj na bebu, ko sto neko rece, mada je malo "trulo", ipak treba razmisliti  (bar ce ti ostati uspomena na njega, ako ne zeli dete ... a, i ti neces biti toliko opterecena njime ... a on se uvek moze pokajati ...) ... ili pici dalje ... tesko je kada imas toliko godina ... ali bolje i to nego vecna ne ostvarenost pored njega ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Coveku koji ocekuje sa 30ak godina sve na tacni...
On ce da lezi i odmara, a devojka ce da trci sa posla da mu donese dorucak u krevet jer se probudio u 15h.

Mislim da niko osim njih dvoje ne zna sta se tacno desilo...
Automatsko lepljenje uloga: on je los, on je los... stvarno nije u redu...

Citat
Kakvu konkretno pomoc da mu pruzi...
Da ga pusti da se psihicki izivljava jer ne zna sta ce od sebe, dok mu devojka radi, ili mozda da mu ista zaradjuje za cigare, dorucak ili oboje ... posto on ima "problem" lenjosti.

Izvini, ali ovo kao da se odnosi na nekoga iz tvoje okoline... Otkud ti znas kako se on ponasa?
Pomoc koju ja spominjem je razgovor... savetovanje... ne navaljivanje i ucenjivanje...
Najodvratnija stvar koju mozes da uradis osobi koju navodno volis je postavljanje ultimatuma...

Nisam mislila konkretno na njega, niti se odnosilo na bilo koga vec uopste.
Savetovanje, razgovor... ? Hm, pa sigurna sam da je ona to ucinila vise puta... I sigurno je pokusala sama da resi problem, pre nego sto je nas pitala za misljenje.
Meni se cini da on nema nikakav problem i da je prvenstveno lenj da bilo sta u zivotu pokusa. I apsolutno bi smela da garantujem da nikakav psihijatar njemu ne treba.

Odgovara mu da zivi na racun roditelja. Lici mi na onaj tip ljudi koji i kada zavrse fakultet stalno vicu " nema posla ". Za coveka koji zeli da radi uvek ima posla.
Nisam sigurna kako bi se ponasao da mu roditelji uskrate finansijsku podrsku, ( sto se nece dogoditi ), ali mislim da je suludo cekati njegov kasni period sazrevanja.

Slazem se ja da je ljubav veoma vazna, da treba istrajati i u zlu... Ali postoje neke konkretne svari koje se kasnije mogu jako lose odraziti po nju.
Cak i da joj veceras klekne na kolena i zaprosi je s najvecim izjavama ljubavi trebala bi dobro razmisliti.
U situaciji u kojoj se trenutno nalaze, trebalo bi da joj odgovara to sto on jos uvek ne zeli brak.
E sad ... Njena je stvar koliko zeli da mu jos da svog vremena. Koliko jos zeli da bude strpljiva i razumna.

Coca je cini mi se divna devojka, koja je puna razumevanja za svog nezrelog decka.
Cini mi se da je previse blaga prema njemu. Sto on koristi je apsolutno svestan ljubavi koju oseca prema njemu.
Sve je to divno, sjajno sada. I jos to moze da funkcionise kao i do sada jos nekoliko godina.

Uzmimo primer da pokusa da razgovara sa nim i da mu to vreme koje njemu treba, jer ga voli i ne moze da zamisli zivot bez njega... Jer su uslovljavanja ruzna.
I kad napuni 30 i neku, i sve ostane isto, konstantni razgovori postanu monotoni oboma i uguse ljubav. Krenu svadje, problemi...
Sta treba onda da radi... Ona je ta kojoj mnogo brze prolazi vreme i mladost.

Da je to hir, da su 5 godina mladji i sl. , bilo bi ruzno ucenjivati i uslovljavati.
Ovako nemam ni puno izbora, ni vremena.

Istina je da oni najbolje poznaju jedno drugo. I da je njemu ovo moze biti malo duza faza .
Ali isto tako moze biti i njegovo pravo lice...

Ona to najbolje zna, i samo je ona ta koja ce doneti odluku...
Sta god odluci mora poceti da mnogo vise voli i ceni sebe...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Hvala Bambi pisacu ti kasnije na pp Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Hvala na savetima.
Ja sam odlucila da idem dalje, makar ostala sama.  
Nadam se da necu, a bojim se da hocu.

@simijon
Htela bi porodicu i decu, ali nisam sigurna da cu to uspeti da ostvarim s obzirom da sam u narandzastom.
Cak i sad da upoznam nekoga ko ima iste teznje, pa da se skontamo itd, treba neko vreme sto znaci da necu radjati pre 35 godine.  :(

@mirjanammm
Volim ga, a on ne zna sta zeli u zivotu.  Hteo bi on zenu i decu, ali bi vise hteo da radimo na nasem odnosu.  To znaci da ja idem kod psihologa a on da ceka bolja vremena.  Meni vreme prolazi jako brzo.

@slatka. coca
Hvala na savetu.  Mislim da ti jos imas sanse da poradis na vasem odnosu.  Postavi uslove, trazi sta zasluzujes.  Odredi rokove i ne posustaj ako krene naopako.  Zelim ti mnogo srece i ljubavi.

Pozdrav svima. . .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Želim ti svaku sreću. Moja tetka (rođaka) je u sličnoj situaciji odlučila da rodi i gaju sina sama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
tacno, postoji i ta opcija.
za zenu nakon tridesete i kusur koja je sama iz bilo kog razloga, a ima uslove da sama odgaja dete, ta mogucnost je oslobadjajuca ideja. oslobadjajuca od navrat-nanos braka...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Hvala Bambi pisacu ti kasnije na pp Smile
Smile ceka te pp od mene! Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Paranoic hvala i srecno..

Bambi hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
pocelo obradjivanje  Smile Smile
zenama ne treba niko, nek zive same ili sa idiotima koje izaberu, posle im je kriv djavo kada im se ne svidja zivot Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC trophy
pocelo obradjivanje Smile Smile
zenama ne treba niko, nek zive same ili sa idiotima koje izaberu, posle im je kriv djavo kada im se ne svidja zivot Smile

...  Smile ... kratko i jasno ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:56:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.