Cekaj me, i ja cu sigurno doci, samo me cekaj dugo. Cekaj me i kada zute kise noci ispune tugom. Cekaj i kada vrucine zapeku, i kada mecava brise, cekaj i kada druge niko ne bude cekao vise. Cekaj i kada pisma prestanu da stizu izdaleka, cekaj i kada cekanje dojadi svakome koji ceka.
Cekaj me, i ja cu sigurno doci. Ne slusaj kad ti kazu kako je vreme da zaboravis i da te nade lazu. Nek poveruju i sin i mati da vise ne postojim, neka se tako umore od cekanja i svi drugovi moji, i gorko vino za moju dusu nek piju kod ognjista. Cekaj. I nemoj da sedis s njima, i nemoj da pijes nista.
Cekaj me, i ja cu sigurno doci, sve smrti me ubiti nece. Nek kaze ko me cekao nije: Taj je imao srece! Ko ne zna da ceka, taj nece shvatiti a nece znati ni drugi da si me spasila ti jedina cekanjem svojim dugim. Nas dvoje samo znacemo kako preziveh vatru kletu, - jednostavno, ti si znala da cekas kao niko na svetu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.