Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 09:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33314 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Junacki sine, kulturnije cu ti ceci, Drecun nema pojma i njegova cuvena predvidjanja se nikad ne ostvaruju. On je budala, nepostoji bolja rec za takvu ...sta god da je
Схватио сам шта си хтео да кажеш и први пут,само што ти је култура слабија страна,а и живчаниш пребрзо!Опусти се мало...изађу у град и онако те нико неће озбиљно схватити. Smile
А поготову кад ниси у праву,као сад!

Daj bre covece Drecun, nadji boljeg "analiticara". Zivimo u istom gradu znam ga bolje od tebe veruj mi.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Za Drecuna se ne bih slozio da daje lose procene situacije i buduci sled dogadjaja, secam se da sam redovno pratio njegovu emisiju Izazovi Istine i secam se da je odavno uopzoravao na vehabizam u Novom Pazaru i na koje dzamije i grupe treba obratiti paznju i da imaju par kampova i da svercuju oruzje i sve ostalo.... ne secam se da je neko pridavao vaznost tome iako je sve dokumentovao i podkrepio dokazima, ali se secam da je policija u par akcija skoro pohapsila neke pripadnike muslimanse zajednice koji su sebe klasirali kao vehabije i koliko se secam stavrno su imali i oruzje i te mini kampove tako da ne mozemo reci da on nema pojima i da je budala.
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung U900
Citat
Daj bre covece Drecun, nadji boljeg "analiticara". Zivimo u istom gradu znam ga bolje od tebe veruj mi.
Стварно?Да му ниси можда кућни пријатељ? Smile
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne strah, ali uznemirenje da. uvek se, barem na kratko, setim bombardovanja '99.

А шта, ниси тад био код газда, као твој идол Машан?!? По твом недостатку емпатије и жељи да после свега "американизујеш", рекло би се да јеси Smile
Ja mislim da bi Srbija bila primljena i kao clanica partnerstva za mir bez ulaska u nato.
Po meni je morbidno da nam traze da im budemo saveznici pod njihovom komandom, posle 99-e.
A i oni su toga svesni.

Рећи ћу само да се слажем. За мене је ипак прерано да те "частим патриотизмом" Smile

...

Ма ти си само неталентован... за мишљење својом главом.
А и шта ће ти - имаш Сорошеву Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
За мене је ипак прерано да те "частим патриотизмом"

Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70

Ja ovde ne bih nista menjala...bravo. Ovde jos u vek vazi pravilo da nisi muskarac, ako ne sluzis vojsku (iz bilo kojih razloga) Smile Smile Zar je vojska odraz muskosti? Smile Moj brat je stalno bezao iz vojske Smile Smile I potopuno ga podrzavam....kuci ga ceka devojka, a on se majmunise bez potrebe i radi tamo ko crnac....cemu to?

Ako je to bilo obelezavanje necijeg zavrsenog obrazovanja, zasto su morali da prolete avioni i helikopteri? Zasto recimo nisu prosli i tenkovi....vec samo avioni?

Od praistorije do dans muskarci su lovili prvo za pleme a kasnije su postajali  i lovci i ratnici-branili teritoriju ili osvajali novu.
Samo muska *i*ka ne moze izdrzati -sada je to 6 meseci- sluzenje vojnog roka. To debilcina samo radi.Odvajkada je u Srbiji bilo ponos porodici i familiji ispratiti sina u vojsku - nekada se sluzilo i po 2 - 3 godine. I vidim svi oni pocrkase od vojske.
Vojksa je od mnogih napravila ljude, ocelicila ih i zdravi , pravi i malo pametniji i zivotno iskusniji se vratitli kucama. Neki su i ozenjeni isli u vojsku i videli decu kada su se vratili iz vojske pa nikome nista nije falilo.
A sada ove narkomanske *i8ke ( jer samo takvi i mamine maze ) ne mogu da izdrze 6 meseci. Pazi molim te demagogiju, obrazovanje, usavrsavanje - u cemu u studiranju od po 10-tk i vise godina. Ceo zivot su krali bogu dane  a sada ne mogu da urade bar ,jednom postenu stvar u svom zivotu - da odsluze svoj vojni rok od 6 meseci a da pri tome svake nedelje imaju vikend i civilku, izlazak u grad kada hocu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Jbm ti kretencine.
A tenkove nismo mogli da isteramo na ulice jer ih isekli po naredjenju NATO -a i Tadica - ondasnjeg ministra vojnog.
Zato se ne pravi mnogo pametna. velike zemlje koje imaju tradiciju sa ponosom pokazuju svoje naoruzanje svom narodu i svetu., NArodu da zna za sta se odvaja para od njihovog davanja u budzet drzave a ostalima da se malo trgnu kada bi krenuli na tu drzavu.
 Mi nismo u mogucnosti da se sada prsimio ali sve zahvaljujuci debilima koji slicno misle kao Ceda i gosn "Izvinjavamo se mnogo se izvinajvamo".

Zemljace moj,da li ti razumes osnovno ljudsko pravo da covek ima taj izbor da odluci da li hoce ili nece nesto?
Ako neko ne zeli da ide u vojsku,zasto ga terati na silu?
Dokle vise te prazne price baba i djedova o vojsci...
Zato nam nikad nece biti bolje...
A sto se mene tice,ako se tebi toliko svidela vojska,slobodno idi opet,nemam nista protiv...Neka idu svi koji vide sebe u tome i kome je to OK.
Ali dosta ljudi jednostavno ne zele da gube vreme u tome,i opet kazem nije bitno da li je 6,9,12 meseci ili 2,3 godine...
A da, oni su ipak narkomani,lezilebovici,mamini i tatini sinovi... Smile
A svi koji su isli u vojsku su momci za primer.
Jako mnogo znam upravo takvih koji su primer kretenizma,debilizma...
Fakultet treba da vam je sveta rec,a ne da je poredite sa puskomitraljezom,kasikarom,i ostalim zatupljujucim stvarima.

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Zemljace moj,da li ti razumes osnovno ljudsko pravo da covek ima taj izbor da odluci da li hoce ili nece nesto?
Ako neko ne zeli da ide u vojsku,zasto ga terati na silu?
Zato nam nikad nece biti bolje...
A sto se mene tice,ako se tebi toliko svidela vojska,slobodno idi opet,nemam nista protiv...Neka idu svi koji vide sebe u tome i kome je to OK.
Ali dosta ljudi jednostavno ne zele da gube vreme u tome,i opet kazem nije bitno da li je 6,9,12 meseci ili 2,3 godine...
A da, oni su ipak narkomani,lezilebovici,mamini i tatini sinovi... Smile
A svi koji su isli u vojsku su momci za primer.
Jako mnogo znam upravo takvih koji su primer kretenizma,debilizma...
Fakultet treba da vam je sveta rec,a ne da je poredite sa puskomitraljezom,kasikarom,i ostalim zatupljujucim stvarima.

Ти си у средњој школи прескочио социологију, устав и права грађана, филозофију (у некој мери), историју...

Него си се родио научен да ТИ знаш како је војска непотребна и како нема потребе да се иде у њу јер је досадно???

Количина незнања и непознавања света је ненормална у твом ставу...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Citat
Po meni je morbidno da nam traze da im budemo saveznici pod njihovom komandom
Па то није савезништво него ропство!
Pa jeste ropstvo.
Cela je evropa porobljena. Svaka drzava u evropi ima pola miliona nezbrinutih izbeglica.
Uskoro ce i Rusija u ropstvu, samo se Srbija ne da.
Jel je to ropstvo kad ti kaze: sredi si vojsku da mozes sam da se branis, a ne da mi preko tvoje teritorije dolaze neprijatelji?
Ma kome ja pricam. Vi jedino sto ste naucili od geografije je da na kugli zemaljskoj postoji Srbija i svi njeni vidjeni i nevidjeni neprijatelji.
Ima jos jedna nebeska Srbija gde vlada Sveti Sava, a ostali sveci ni da primirisu.
Tamo je malo razumniji rat svetaca oko strateski vazne Srbije.
Svakako jedini konflikt na kugli zemaljskoj je Kosovo.
Jel moze neko da misli svojom glavom, kada tako odgovarate?
Hocete Siptarsku vojsku bez natoa? Mozda. Hocete da sprecite Hrvate, Makedonce i Albance da udju u Nato? Ove godine.
Bre balvani, burek i pivo koji vam daju da vam otmu glas sa strateski vaznom politikom: hocu nato, necu nato, taj burek i pivo su od zajmova sa zapada.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Feanor,

Mislim da čovek ne govori o nepotrebnosti vojske, nego o o nepotrebnosti obaveze služenja vojnog roka u zemlji koja u svom ustavu daje svakom građaninu pravo na prigovor savesti.

Profesionalna vojska + dobrovoljno služenje vojnog roka za svakog građanina koji to želi je recept koji danas primenjuje 90 odsto država u Evropi. Tako treba da bude i kod nas.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2007, 14:02:20 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat

Citat

Citat

Citat

Ово цитирано је мени довољно да увидим да дечко зна о тим питањима као ја о штрикању...а та питања су најбитнија ствар у људској заједници...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 09:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.