Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:24:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33469 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Ama kome smeta,zabole me za njihove parade...Verujem da ljudi imaju pametnija posla nego da komentarisu Vojne ili Grand Parade! Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ama kome smeta,zabole me za njihove parade...Verujem da ljudi imaju pametnija posla nego da komentarisu Vojne ili Grand Parade! Smile

Pa na istom su intelektualnom nivou i sluze samo za siroke narodne mase
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 00:15:05 od milance NeTalentovani »
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
BlackBerry 
I think that LDP maybe bode some military action soon ?!  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa na istom su intelektualnom nivou i sluze samo za siroke narodne mase

Na istom intelektualnom nivou je grand parada i airshow ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
prosechan LDP-ovac ne moze da se izdigne iznad nivoa grand-a pa zato sve pokushava da spusti na svoj nivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Pa Grand parada je u intelektualnom smislu isto ono sto i parada srpske vojske u tehnickom smislu Smile

Svasta ovde covek moze procitati  Smile
Zasto jednostavno ne spakujes kofere i odes negde daleko od Srbije kada ti je ovde sva tako fuj.
Ja bi na tvom mestu odavno otisao.

Edit:

@maleckaa ne vredjaj jer cu ti svaki post brisati,i ne odgovaraj na ovaj deo mog posta jer ako ti se ne svidja zali se  Smile

@soichiro jesi ti lud ili se samo pravis????
Jeli znas sta znaci rec Tema????
Ovo ti je prva i poslednja opomena!
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 05:39:52 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 177
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
Da znam, a ti? Smile

Vrati se i procitaj moj post opet... Smile Dont lupaj vise Smile

treba ti dati orden koliki si majmun, ja ti skidam kapu jer si i sam to dokazao.
IP sačuvana
social share
neko mi dirao potpis.. psiho.. a ti majstore kod prvog psihijatra, druge ti nema.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Овако може и до прекосутра...

Занимљив је став "више их је и јачи су, сатрће нас". Конформизам, незаинтересованост, подлегање пропаганди, кукавичлук... Ко ће га знати. Али, нема ту ни чојства ни јунаштва. Али има много лицемерја. Јер исти ти би се залагали у другој прилици за "више нас је и јачи смо, дај да их сатремо". Признају само право јачег, а згражавају се над убијањем животиња. Признају разна права разнима, али не и основна људска права људима. То је тип личности која једног дана навија за Партизан, другог за Звезду, а понекад и за Војводину. Зависи ко је први. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Ja ovde ne bih nista menjala...bravo. Ovde jos u vek vazi pravilo da nisi muskarac, ako ne sluzis vojsku (iz bilo kojih razloga) Smile Smile Zar je vojska odraz muskosti? Smile Moj brat je stalno bezao iz vojske Smile Smile I potopuno ga podrzavam....kuci ga ceka devojka, a on se majmunise bez potrebe i radi tamo ko crnac....cemu to?

Ako je to bilo obelezavanje necijeg zavrsenog obrazovanja, zasto su morali da prolete avioni i helikopteri? Zasto recimo nisu prosli i tenkovi....vec samo avioni?

Od praistorije do dans muskarci su lovili prvo za pleme a kasnije su postajali  i lovci i ratnici-branili teritoriju ili osvajali novu.
Samo muska *i*ka ne moze izdrzati -sada je to 6 meseci- sluzenje vojnog roka. To debilcina samo radi.Odvajkada je u Srbiji bilo ponos porodici i familiji ispratiti sina u vojsku - nekada se sluzilo i po 2 - 3 godine. I vidim svi oni pocrkase od vojske.
Vojksa je od mnogih napravila ljude, ocelicila ih i zdravi , pravi i malo pametniji i zivotno iskusniji se vratitli kucama. Neki su i ozenjeni isli u vojsku i videli decu kada su se vratili iz vojske pa nikome nista nije falilo.
A sada ove narkomanske *i8ke ( jer samo takvi i mamine maze ) ne mogu da izdrze 6 meseci. Pazi molim te demagogiju, obrazovanje, usavrsavanje - u cemu u studiranju od po 10-tk i vise godina. Ceo zivot su krali bogu dane  a sada ne mogu da urade bar ,jednom postenu stvar u svom zivotu - da odsluze svoj vojni rok od 6 meseci a da pri tome svake nedelje imaju vikend i civilku, izlazak u grad kada hocu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Jbm ti kretencine.
A tenkove nismo mogli da isteramo na ulice jer ih isekli po naredjenju NATO -a i Tadica - ondasnjeg ministra vojnog.
Zato se ne pravi mnogo pametna. velike zemlje koje imaju tradiciju sa ponosom pokazuju svoje naoruzanje svom narodu i svetu., NArodu da zna za sta se odvaja para od njihovog davanja u budzet drzave a ostalima da se malo trgnu kada bi krenuli na tu drzavu.
 Mi nismo u mogucnosti da se sada prsimio ali sve zahvaljujuci debilima koji slicno misle kao Ceda i gosn "Izvinjavamo se mnogo se izvinajvamo".
« Poslednja izmena: 17. Sep 2007, 09:30:06 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Да ли се ви стварно трудите да некоме од њих доказујете...

Ето то доноси демократија и либерализам! Гомилу младих мајмуна који не знају ништа о историји и људском роду и како то функционише. Мисле да је свет настао онда кад су се родили и да се цео врти око њих...

Зато сам већ милион пута рекао да је демократија глупост...
Јер људи су као стока (имамо примера овде доста) и нису способни да управљају собом а камоли неким другим...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:24:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.