Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33358 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ja vojsku najviše volim da vidim na paradama i vežbama, ali nažalost to nije njihova jedina i primarna namena. uzgred, mogu li ja na frontu da budem u tenku? da gazim šipce Smile

Samo ti gazi i lepo se provedi
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
@milance

Da li tebe neko bije po usima da ides na front?

Ako se desi u buducnosti neka vojna svecanost, jel treba da se sakrijem ispod kreveta? Jel svecanost sinonim za poziv na front?

O cemu ti pricas?

Pa alergican sam na vojsku i na sve sto ima veze s njom, jednostavno ne vidim nista lepo u njoj. I sve te vojne parade su cista farsa, i narvirajume me oni koji se loze na takve stvari pa pricaju svasta ko sto ih ima na ovom forumu.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 18:59:59 od milance NeTalentovani »
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
Da ali te parade ili svecanosti nismo izmislili juce. To se svuda u svetu odvija i ne vidim apsolutno nista lose u tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Impossible is nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 880
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia N95
Brate ba jel vidis da sam kaze da je netalentovani Smiley
IP sačuvana
social share
С вером у Бога, за Краља и Отаџбину! Живела Краљевина Србија!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Nikom normalnom ne smeta Vojska Srbije,pa ni Cedi,Peri...Ali mnogima u Srbiji smeta politika obaveznog sluzenja vojnog roka.Znaci,nista protiv nemam da onaj ko voli uniformu i oruzje,da se tim bavi.A ostale pustite da rade u zivotu ono sto mogu,hoce,zele,jer 6 ili 9 meseci je zaista mnogo da se nekom u 21.veku tek tako uzmu...
Mnogo je kada sedis pred kompom i buljis u razne gluposti. Izgubi se vise u zivotu od tih pisljivig 6 imeseci obaveznog vojnog roka.
Sada su mladici koji treb ada sluze vojsku postali razmazene mamine maze.
Uostalom ko ce sutra da brani nasu zemlju od bilo cega  ako ne mi sami. ne mozemo cekati da se neko smiluje i da nas brani. Izgleda da ti mislis da posto su Srbi nebeski narod da Bog treba da ih stalno brani.
Ajde bre prestanite da kukate .
Vojska je sada godisnji odmor u odnosu  na vreme kada sam ja ili starije generacije sluzile vojni ork od 18 pa neki i po 2 i vise godina.
Mi smo izgubili u zivotu.
Nista nisam izgubio -oduzio sam neki dug prema domovini ( dug je figurativno) ali smatram da Srbija pored vas pekmezastih nema sanse u buducnosti. tate i mame vam sve obezbedile pa ajde *upe u kraj. Oznojte ga bar jednom za ovuu drzavu u kojoj zivite - a to sto je , mozda i ne volite, sram vas bilo.

Razmisljas o tome ko ce da brani zemlju?
Pa ako ce je braniti takvi kao ti,Veliki Srbi,onda definitivno nista nece ostati od ove zemlje.Taj film smo vec gledali,sve ove godine... 
Vecina normalnih i zdravih ljudi,ne razmislja uopste o ratu i ostalim sranjima,vec o tome kako da prezivi u ovoj nesretnoj drzavi.Kako da prehrani porodicu i zivi neki normalan zivot.(ma niste ti i takvi kao ti vredni price..)
Apsolutno sam protiv obaveznog sluzenja vojnog roka.
Mislim da je to gubljenje najlepsih godina u zivotu jedne osobe.(da li to bilo 6,9,12 ili ne znam ja koliko,nebitno je...)
Ali proci ce i to vreme, i parole - Da ne postajes covek dok ne odes u vojsku,i slicne prazne price...

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Znaci, niko juce nije slusao govor predsednika republike.. Smiley
Ne cudi me.. ipak je on clan DS, a ne LDP... i verovatno zato sto je govorio da rata nece biti...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Znaci, niko juce nije slusao govor predsednika republike..
Ма слушао сам га неко време, али говор ми нешто није вредан спомињања...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Ne... ne.. to se odnosilo na ove sto misle da ce sutra izbiti Treci svetski rat, a da je parada bila demonstracija vatrene moci  Smile
Ocigledno su bili zauzeti skrivanjem po podrumima, pa nisu stigli da cuju govor... koji je na opsti uzas govorio o miru i Partnerstvu za mir...   Smile
Pretpostavljam da su ocekivali da ce Tadic da naredi desant na Kosmet.. . Smile

Jer... samo LDP stremi evropskim vrednostima... to je njihovo ekskluzivno pravo...

I da... jedan od diplomaca vojne gimnazije nastavlja skolovanje na Vest Pointu... uaaa... potencijalni ubica...  Smile
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 20:39:53 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Nexus 5
Pa ako ce je braniti takvi kao ti,Veliki Srbi,onda definitivno nista nece ostati od ove zemlje.Taj film smo vec gledali,sve ove godine... 
Vecina normalnih i zdravih ljudi,ne razmislja uopste o ratu i ostalim sranjima,vec o tome kako da prezivi u ovoj nesretnoj drzavi.Kako da prehrani porodicu i zivi neki normalan zivot.(ma niste ti i takvi kao ti vredni price..)
Mislim da je to gubljenje najlepsih godina u zivotu jedne osobe.(da li to bilo 6,9,12 ili ne znam ja koliko,nebitno je...)
Ali proci ce i to vreme, i parole - Da ne postajes covek dok ne odes u vojsku,i slicne prazne price...

Aj samo smireno. Vrati se sada polako na prvu stranu i procitaj oko cega se vodi polemika. Sto se tice vojnog roka, uvek se mozes zaliti odboru za ljudska prava i sta ti ja znam.

Pokusaj da ispratis temu, ako mozes....Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Ja ovde ne bih nista menjala...bravo. Ovde jos u vek vazi pravilo da nisi muskarac, ako ne sluzis vojsku (iz bilo kojih razloga) Smile Smile Zar je vojska odraz muskosti? Smile Moj brat je stalno bezao iz vojske Smile Smile I potopuno ga podrzavam....kuci ga ceka devojka, a on se majmunise bez potrebe i radi tamo ko crnac....cemu to?

Ako je to bilo obelezavanje necijeg zavrsenog obrazovanja, zasto su morali da prolete avioni i helikopteri? Zasto recimo nisu prosli i tenkovi....vec samo avioni?
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 21:15:50 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.