Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:40:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cedistima smeta Vojska Srbije!!!  (Pročitano 33037 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
@vanja_gator
Mislio sam da si normalan decko,posle ovih komentara....no comment...

a ja sam mislio da bi bar moderatori na ovom forumu trebali da se suzdrze od glupih komentara.

ja sam za diskusiju, tako da mozes slobodno da obrazlosis sta ti se u mom izlaganju ne svidja.

samo nemam vremena, izlazim Wink uzivajte!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Citat
@vanja_gator
Mislio sam da si normalan decko,posle ovih komentara....no comment...

a ja sam mislio da bi bar moderatori na ovom forumu trebali da se suzdrze od glupih komentara.

ja sam za diskusiju, tako da mozes slobodno da obrazlosis sta ti se u mom izlaganju ne svidja.

Пожури, није у реду да касниш на геј парти!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
геј парти! 

pa trebao bi da znas da za nas to nije uvreda  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nije bitno da li prave buku ili ne, Kombi. Ti dobro znas sta hocu da kazem Smile Vojni avioni evociraju uspomene iz proslosti Smile

gupman
Pazi: nauci nesto, pre nego sto lupas Smile Remont toliko starih aviona je vrlo skup, a uz to se radi remont samo osnovnih uredjaja, tako da...

Vanja
Skole za kombi/kami ondzije su na ceni ovih dana Smile Smile

Ne moze jedna bedna Vojska da jace atribute jedne zemlje. Vojsci treba "remont" pod hitno, ali iz korena. Smile

Joooooooj.... Smile Smile Smile
Ej,hajde kazi mi sta ti podrazumevas pod "odrzavanjem osnovnih uredjaja",a da to pravi opasnost po stabilnost i rad aviona?

Pa,ja iz svog iskustva znam da se najvise daje(pored goriva za nalet,koje je do 2004 bilo problem jer nije postojala zelja tadasnje vlade za redovnim naletima nasih pilota) na zamenu i odrzavanje delova mlaznog motora kod Galeba,Orla i MIG 21 i komplet zamenu navigacionog sistema,dok se radari ne mogu znacajno modernizovati jer nemaju mogucnost instalacije zadnje generacije.Ova odrzavanja su "osnovna" i kljucna za rad.E,sad drugi problem je u tome na koji nacin se to radi.Jer ne odrzavaju se svi avioni na isti nacin.Postoji odredjen broj aviona koji se koristi cisto za skolsku upotrebu i na njima se vrsi zamena delovovima koji su ispravni sa aviona koji vise nisu u upotrebi(dve trecine od ukupnog br.aviona).Oni koji se koriste za vojne zadatke su u boljem stanju jer se za njih dobavljaju novi delovi(mahom iz Rusije) i to se radi o jednocifrenom broju aviona.
To je trenutno realnost naseg vazduhoplovstva.Ali, u svakom slucaju nema bojazni da oni mogu na bilo koji nacin da ugroze Beograd jer se na ovoj svecanosti nece koristiti avioni koji su neispravni.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Citat
геј парти! 

pa trebao bi da znas da za nas to nije uvreda  Smile
Па како сопствено опредељење некоме може бити увреда?!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Raven stvarno si panj Smile Smile
Panj koji zna u kojoj je sumi rastao...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Postavljač teme je u startu maximalno pristrasan i odmah vidim kakva je priča na temi.Deluje mi ko da se okupila ekipa hejtera i pljuvača i bljuju li bljuju.Samo napred-ne pada mi napamet da listam stranice ispisane u u nekakvoj mržnji.

Citat
"Predsednistvo LDP-a osuđuje jučerašnju demonstraciju ostataka vojne sile koja je razorila Jugoslaviju. Brišući letovi vojnih aviona koji su i tehnološko i ideološko staro gvožđe, izazvali su uznemirenje i ugrozili bezbednost građanki i građana, njihove dece i imovine", navodi se u saopštenju.
U pravu su!Usro sam se kad mi je preletao iznad na velikoj blizini-djavo ga odneo!Podseti me na bombe 99!Neznam kako to sa avionima ide preko ali jbt,ako lete mogu da idu gore,na 4-5000 metara a ne jedva na 1km i to iznad samog centra!Konjine jedne!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Cedistima sve smeta,a nisu svesni da njih 5% (sa Cankom i ostalim ustasama) smeta nama 95%
Ko je tu lud?  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E50

To,ciji su komentari glupi,pogledaj svoje... Smile
Nema tu sta da se obrazlaze...glupi ste totalno,to se vidi iz aviona,od Radikala ste gori,nije ni cudo sto vas posle ovakvih nebuloza(oko ozjava tipa ova tema) zovu narkomanima...ovo zdrav razum ne moze da zastupa,bez da je placen za to.
Back on topic... Smile
Pa,ja ne mogu da verujem,da ste takvi imbecili da dajete ovakve izjave... Smile
Ja se izvinjavam,ali ja i kao moderator imam pravo na sopstveno misljlenje...
Jeste li vi videli u svetu nesto slicno ovome sto ste vi danas saopstili???Da se osudjuje preletanje aviona,kao da su probijali zvucni zid,jesi li nekad na TV-u gledao parade iz npr.Pariza???ajde da ne mesamo ni Moskvu.ni Peking ni USA...
I,zamisli da se tamo pojavi skupina i oglasi se kao vi?
Sad ces da kazes da sigurno i jeste,i ja ti verujem...ali to su tamo,zaista narkomani i zgubidani,kojekakve komune protiv globalnog zagrevanja i ostali misevi...a nikako neko ko sanja da ce jednoga dana doci na vlast,i podariti nam svetliju buducnost.
I ti meni kazes da ja obrazlazem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Od svih "ratnih alatki", avionu su najmanje primjetni. Izgleda da ih Ceda sanja, to je problem. Manija.... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 08:40:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.