Чеда је стални гост "Даке", "Митологије", "Лагуста", "Доријана Греја", "Пастис" ... У овим ресторанима је оставио десетине хиљада евра. Његови скромнији дневни трошкови нису били мањи од 1.000 евра. На ручкове је понекад водио и по петнаестак својих пријатеља. Шампањац "моет" и "дом перињон", од 250 и 500 евра, текли су у потоцима. Чеда не штеди ни на гардероби, па смо му сваких неколико дана куповали италијанска одела и ципеле, а има и колекцију од неколико изузетно скупих сатова. Најјефтинији сат је вредан 20.000 евра.
Новац му капље са свих страна. Преузимању новца нисмо присуствовали, али је пред нама бројао паре из коверти и торби. Кроз руке му пролазе буквално милиони! Он и Беба су се често састајали у највећој тајности. Понекад би у мимоходу, из аутомобила, размењивали торбе. Да ли је у њима био новац или нешто друго, не знамо.
Када бисмо поменули покојног Ђинђића, рекао би нам: "Пустите Зорана, он је део прошлости. Сада је моје време. "
После гласина да је наркоман, свих сумњи и проблема које је правио, затекли смо га како шмрче на задњем седишту џипа. Зауставили смо ауто и рекли: "Ово је крај!" После тога цело обезбеђење је Чеди дало отказ. Урлао је, хистерисао, претио својим везама у полицији и одбио да нас исплати. Узели смо џип и рекли да ће га добити назад кад нам исплати поштено и крваво зарађене плате. Донео је новац после само два сата и ми смо му вратили џип.
Био је хиперактиван. Спава по само неколико сати, а нормалном човеку је потребна коњска снага да издржи тај темпо. Једном су нас испред ресторана "Ке паса" зауставили полицајци због рутинске контроле. Чеда је почео да хистерише, да их вређа и да се свађа. Ћушнуо је нешто кроз прозор, а затим изашао из аута и сјурио се сам у ресторан.
Бивше обезбеђење лидера ЛДП-е. Владимир Маћешић (36) Далибор Јањушић (36)
Чедино пашче се зове "ЛИФЕ". С обзиром какав му је стари мали је још и добро прошао, могао је да се зове и ИНТЕГРАЦИЈА, ЕВРО, РЕАЛНОСТ, ПРАГМАТИСТ, ЂИКИМАЛИ, ПЕТИОКТОБАР, ШЕСТИОКТОБАР, САД, ПРЉАВАРУКА, ПУНШАХТКЕША, НЕАЛТЕРНАТИВЕУ, ОКРУГДВА, ОЖЕНИЋЕТЕЧЕДА...
Najsimpaticnije mi je da ga ovi iz obezbedjenja pitaju za Zorana Djindjica( ej obezbedjenje pita za Djindjica), a i to sto su oni isli da mu kupuju odela Odela kupuju drugi samo za mrtvace.
Чеда је стални гост "Даке", "Митологије", "Лагуста", "Доријана Греја", "Пастис" ... У овим ресторанима је оставио десетине хиљада евра. Његови скромнији дневни трошкови нису били мањи од 1.000 евра. На ручкове је понекад водио и по петнаестак својих пријатеља. Шампањац "моет" и "дом перињон", од 250 и 500 евра, текли су у потоцима. Чеда не штеди ни на гардероби, па смо му сваких неколико дана куповали италијанска одела и ципеле, а има и колекцију од неколико изузетно скупих сатова. Најјефтинији сат је вредан 20.000 евра.
To, pravi Srbin domacin, ne cicijasi na prijateljima i hrani ko Svaba il Englez, i jasno, elegantan, nece valjda da vozi bicikli u nekoj polovnoj garderobi ko "demokrate" na zapadu
Био је хиперактиван. Спава по само неколико сати, а нормалном човеку је потребна коњска снага да издржи тај темпо. Једном су нас испред ресторана "Ке паса" зауставили полицајци због рутинске контроле. Чеда је почео да хистерише, да их вређа и да се свађа. Ћушнуо је нешто кроз прозор, а затим изашао из аута и сјурио се сам у ресторан.
Isto pravi Srbin, ne da da ga svako zeza, nije ovo bre zapad gde daju ostavke kad ne placaju TV pretplatu Nece valjda da zaostaje za Ruskim politicarima, mada je opet on tu sitna riba naspram njih
Valjda su u celoj prici najludji oni koji veruju u ovakve price pa ih kao senzacionalno otkrice postavljaju na forum
Ali ovo za psa, da kritikuju ime psa,to je stvarno unikum. Pas se zove Life i sada mi iz imena psa trebalo bi da zakljucimo da je Jovanovic lopov,bagra,narkoman.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2010, 17:00:50 od Rayela »
Najsimpaticnije mi je da ga ovi iz obezbedjenja pitaju za Zorana Djindjica( ej obezbedjenje pita za Djindjica), a i to sto su oni isli da mu kupuju odela Odela kupuju drugi samo za mrtvace.
Yeti se nada da ce i on, kada dodju njegovi radikalni sa zvakom o Mega Srbiji, moci tako da se bahati.