Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:25:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ceca- uzor tinejdzerima?!  (Pročitano 19683 puta)
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG viewty
Ja sam ˙91. pa prezirem te grand džibere..... kao i gomila mojih vršnjaka tako da ti je ta definicija da deca rođena devedesetih ne znaju za bolje malo netačna!!  Smile   Šta će ko da sluša zavisi od toga u kakvom je društvu i šta mu se svidi..... Samo debili mogu da vole i slušaju samo ono što im servira pink i kompanija....    mada ima i takvih primeraka ali oni su posebna priča...  Smile
Sta ti slusas, adje sad reci. Sta slusas kad odes u diskoteku.
Deca samo slusaju ono sto im se servira... Zato prvo treba ukuinuti one sto pustaju Cecu i slicne na TV pa onda blatiti tinejdzere. Pobogu, to su deca rodjena '90-ih... U to vreme su Srbijom harali dizelasi i turbofolk... Znaci, ne znaju za bolje...
Ma jeste, sad! Ma mi smo debili 90- pa na ovamo. Da, da, verujem...
E, da nemamo Cecu i njoj slicne,prcvetala bi kultura u Srbiji. Smile
Ja iskreno neznam kako da shvatim da na chuj! nazovi koncert Cece dodje puna Marakana dece i slusa tu glupavu sponzorushu i za to jos plati.Bolje da se drogiraju ,manje je stetno Smile Smile Smile
Eh, samo jos toliko! Pa oi tvome smo veoma kulturni! Smile

Nisam rekla da ste debili... Nemoj da mi trpas reci u usta... Deca rodjena '90-ih su sada tinejdzeri... ako se ne varam..

Inace, za tvoju informaciju, postoje klubovi u koje mozes izaci a da ne slusas Cecu, Seku, Karleusu i ostatak ekipe iz granda!
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Živela Rebeka!!  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Citat
Sta ti slusas, adje sad reci. Sta slusas kad odes u diskoteku.
Slušam house, techno i ostale stvarčice koje mi se svide, a tamo gde puštaju te grend mrtvake ni ne idem osim ako ne moram.......  Smile
A na ekskurzijama? Tamo pustaju i techno i grandovce.
IP sačuvana
social share
O porodici Jelene Karleuse:
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Pa ja na exkurzijama slušam te grandovce kad moram....  A i na exkurziji valjda možeš da odeš u neku diskoteku ili kafić gde ne puštaju te gadarije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Pa ja na exkurzijama slušam te grandovce kad moram....  A i na exkurziji valjda možeš da odeš u neku diskoteku ili kafić gde ne puštaju te gadarije...  Smile
Imas organizovane disko veceri.
IP sačuvana
social share
glupo pitanje, oni su cuvena slovensko - srpska plemicka porodica sa dubokim korenima u kraljevskoj lozi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Hvala što si me obavestio...  Smile  Smile
Pa niko tebe ne tera da budeš na tim disko večerima.... Lepo šmugneš negde i boli te uvo...  Smile  A i ja kad sam bio u osnovnoj na exkurzijama, nešto se ne sećam da su nam na tim disko večerima puštali grand ološ..... Bilo je domaćih pesama, nije da nije, ali to su bili npr. čola, flamingosi.....  a ne miki, viki, smoki, stoja, koki  Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 18:49:15 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2308
Zastava Srbija, NBG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6500c
Hvala što si me obavestio...  Smile  Smile
Pa niko tebe ne tera da budeš na tim disko večerima.... Lepo šmugneš negde i boli te uvo...  Smile  A i ja kad sam bio u osnovnoj na exkurzijama, nešto se ne sećam da su nam na tim disko večerima puštali grand ološ..... Bilo je domaćih pesama, nije da nije, ali to su bili npr. čola, flamingosi.....  a ne miki, viki, smoki, stoja, koki  Smile Smile
Sine, gde si ti is'o! Kod nas pola noci tehno,house, posle toga narodnjaci, stariji pop, eventulano domaci rock... Sve zavisi, ako je u sklopu hotela, ti iz diskoteke mozes lako izaci, ali je problem kad je negde drugde (za tebe, ja se zezam opusteno). Nego, jesi li ti ikad odslusao neki narodnjak, to mi samo reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Da  Smile    Samo što u narodnjake ne spadaju samo grandovi smradovi.... Nije fora u tome šta u nekom trenutku slušaš nego šta voliš! Ja recimo znam da su seka, stoja, sinan i kompanija debili i mrzim ih, ali ipak ponekad odslušam neku njihovu pesmu kada sam u takvoj situaciji... jebiga ne mogu da pobegnem iz diskoteke čim čujem turbofolk
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 20:12:59 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ја т-фолк подносим само под дејством алкохола. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ја т-фолк подносим само под дејством алкохола. Smile
a ja sam prestao da pijem da ne bih morao podnositi turbo folk Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 11:25:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.