Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 15:44:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: casovi gitare  (Pročitano 11564 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0
A sta imas od programa za ucenje?
IP sačuvana
social share
Ica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock n Roll

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 320
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.51
mob
Samsung E900
Ima i na internetu samo kucaj skola gitare i detaljno i opsirno, ima cak i kako da nastimujes gitaru i skale ti odsvira
da ih cujes bas bas sve, bilo bi dobro kada bi ti neko pokazivao ali eto tako sam ja naucio da sviram i ne zvuci lose
nikad nije kasno, ali ja sam majstora za Bas gitaru tako nisam bas za akustaru a i imas da kupis veoma jeftinu novu akusticnu gitaru u beogradu ja sam kupio za 7400 din. ima sjajan zvuk akustara za metalne zice stvarno je super i nikad nije kasno evo ti i dokaz isao sam u muz. skolu doduse za harmoniku i sa mnom je isao jedan lik koji je imao 60 godina
IP sačuvana
social share
Rock 'n' Roll all night long
We will take it nice and smooth, nice and smooth, you know what i mean....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
evo ti i dokaz isao sam u muz. skolu doduse za harmoniku i sa mnom je isao jedan lik koji je imao 60 godina

Smile Al sam ja poranio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Rock n Roll

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 320
Zastava Obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.51
mob
Samsung E900
A ja sam tad imao 12. godina mozes misliti....
IP sačuvana
social share
Rock 'n' Roll all night long
We will take it nice and smooth, nice and smooth, you know what i mean....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Tesko je sa 60 godina pocinjati jer se tada mozak mnogo teze uci sviranju (cast izuzecima Smile). Najbolje je poceti sa manje od 12 godina jer se tada sluh pravilno formira. Posle toga, kod vecine individua se moze oformiti samo relativni sluh (u odnosu na neku notu, npr E ). E sad reci cete...
Nikad nije kasno i ako je neko uporan (ali bas uporan Smile) imace rezultate za dve godine, i to jako dobre, ali ako neko ima preferencije da svira samo akorde i popularne pesme moze ih bre nauciti i samostalno za mesec dana+mesec dana za pevanje. Ali nemojte se prevariti, i to je umetnost, napraviti danas popularnu pesmu, (citaj harmonski jednostavnu) nije nimalo jednostavno. Za sve treba rad, ali organizovan rad, a ne ono kao danas cu da uzmem gitaru na tri sata, a u narednih 4 dana nijednom. Bolje je uzeti barem jednom dnevno i po 15 minuta nego. I vezbati polako!! TO je karakteristika velikih sviraca na gitari, da sve sto pocnu da uce uce od "nule" pa makar bili Vai, Satriani i slicni. Staviti lepo metronom na 60 (da li sam rekao da je metronom obavezan :[115]Smiley i krenuti za celim notama ( pustiti da otkuca 4 puta ) pa lepo svaku notu sa minimalnim ucinkom snage i tako u beskraj....
IP sačuvana
social share
Ica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Dobro pricas druze, ali dost6a ti je vise reklame, ako devojka hoce da uci preko kompa... Pusti je nek uci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Ako hoces da krenes polako sa ucenjem koristi ovaj link, neki amateri iz moje okoline su tako krenuli i za nekih 2-3 meseca naucili da sviraju dosta pesama
http://host.sezampro.yu/gitara/Lekcije/Lekcije.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Dobro de...
Ako treba poslacu ono sto imam na kompu, a imam svasta naravno free, ako vec znas akorde Am, Cdur, i Em imam kolekciju pesama VIno i Gitare, i jos tako neke simpaticne knjizice koje bi dosta pomogle
IP sačuvana
social share
Ica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Bilo bi lepo da postavis jer sam upravo pre neki dan kupio sestri akusticnu gitaru jer je izrazila zelju da pocne da svira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko zna nekoga ko drzi casove gitare uporedo sa osnovama teorije muzike i solfedja,ali sviranje prstima a ne trzalicom,hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 15:44:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.