Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čarlston za Ognjenku  (Pročitano 44609 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 6230i
ako neko zna gde ima da se skine ovaj film nek mi posalje pp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230i
Crni Gruja i kamen mudrosti
Mi nismo andjeli 2,3
Mrtav ladan
Potera za sreckom

Kakve su gluposti izlazile,a siguran sam i da ce izlaziti,ovaj film zasluzuje pohvale iako nije ispunio ocekivanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia Lumia 1020
Ovako, reći ću da je film ok, ali samo na osnovu toga što mi ni u jednom trenutku u bioskopu nije bilo dosadno Smiley
U suštini je glupa radnja (pogotovo kraj), ali je zabavno Smiley
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ljudi idu iz krajnosti u krajnost. Pošto je beše toliko najavljivan, većina je već napravila sliku u glavi kakav treba biti, kakav ne, i onda se razočaravaju, što zbog toga, što zbog činjenice da u svema nam čuči baka Averzija prema svemu što je izvikano i popularno, a opet nekima se toliko dopao samo zato što ima fensi efekte. Retko ko pokušava da izanalizira film. A umetnička dela se moraju analizirati da bi se objektivno (pr)ocenila. Toliko me je bavljenje time naučilo o tome...(ova rečenica ima smisla, majke mi...)

Meni radnja nije glupa, jer ja sam je doživeo kao pravu dramu, što i jeste ovaj film, ispod površnog sloja komedije.
A kraj je stvarno mogao biti malo bolji, malo dorečeniji...
« Poslednja izmena: 15. Feb 2008, 20:11:18 od alekzandar »
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mnogo polemike ima oko kraja...Film sam gledao 2 puta i drugaciji se utisak stekne kad se gleda drugi put,jer prvi put kas se gleda,svi gledaju efekte,fotografiju,golotinju,malo ko bas poveze dogadjaje...Mislim da kraj jeste nedorecen,ali...Da je kraj bio onako kako je pisalo u scenariju(vencanje Dragoljuba i Ognjenke),malo bi bilo glupo,jer joj je umrla sestra,a ona sad da pravi svadbu,hmm...Ovako nam ostaje Ognjenka sama,bez sestre koja joj je,iako mladja,ipak bila neki oslonac u zivotu...Ostaje sa Dragoljubom koji je voli,ali koji jedva ceka da skoci sa Palate Albanije...Otisla je u Beograd,upoznala slavu i sjaj,ali cim zasvira negde Carlston,ona se seti sestre,babe i Pokrpa,zbog toga svaki Carlston koji svira,svira samo za nju... Smile

P.S. Ona pesma kad prizivaju duh babe Boginje mi zaustavila disanje !!! Pesmu peva Olivera Katarina...
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E, konacno da se slozim sa nekim. Film definitivno nije na prvu loptu, nemeravam ovih dana da idem opet u bioskop da gledam. Odmah se videlo da je slojevit film, jedan od onih gde svakim gledanjem otkrijes novi sloj i  neku novu dimenziju. . .
Muziku je pisao neki japanac, a ja se ponadao da i mi umemo da iskomponujemo nesto takvo:(
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S
ako neko zna gde ima da se skine ovaj film nek mi posalje pp  Smile
Probaj preko torenta ako imas.Usput kakvi su vam prvi utisci na reklamu filma ustvari ako je neko gledao...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moram da priznam da se meni film jako dopao...isprva kad sam izasla iz bioskopa bila sam fascinirana specijalnim efektima uopste kako je film odradjen...a naglasavam da se tim stvarima uopste nesto ne odusevljavam...a onda posle nedelju dana sam pocela da razmisljam o samoj sustini film i mogu reci da je film vrlo dubok...vec je neko spomenuo pesmu koju peva Olivera Katarina koja je zaista vrlo dirljiva...u svakom slucaju obavezno cu pogledati film jos jednom u bioskopu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Moracu da ga odgledam...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0;MEGAU
   Ne mogu da se oduprem utisku da je vecina ucesnika u diskusiji, uzela zdravo za gotovo to sto je Charleston objedinio neke vrednosti koje ne krase bas mnogo domacih filmova. Posebno u poslednjih dvadeset godina. Briljantnu fotografiju, sjajne vizuelne efekte, neobicne kostime, nadahnutu muziku...
   Moram priznati da sam i sam posle prvog gledanja bio zatecen.   Uzivajuci u neobicnim i ponekad veoma poeticnim vizuelnim resenjima, gubio sam na mahove, narativnu nit filma. Da li se to desilo zbog predizajniranosti kadrova ili ja jednostavno nisam bio spreman na ovaj neocekivani upliv neobaroka u srpski film, jos uvek mi je tesko da procenim.
  U jedno sam siguran. Film me nije ostavio ravnodusnim, i posle nekoliko dana odgledao sam jos jednu projekciju. Zacudo, drugo gledanje ostavilo je na mene snazniji i doreceniji utisak. Nameravam da ga odgledam jos jednom pre skidanja sa bioskopskih repertoara jer ovo nije film koji se moze bez gubitka prenetoi na neki video format. Nadam se da ce ovaj film probiti led s nekim HD izdanjem kada za to dodje vreme.
   Umesto sto se takmicimo ko ce pronaci vise zamerki, bilo bi bolje da pozdravimo ovo neobicno ostvarenje, koje u Srpskoj kinematografiji nema pravog predhodnika, u nadi da nece ostati bez naslednika.

« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 21:44:09 od shutko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:17:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.