Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:45:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čarlston za Ognjenku  (Pročitano 44354 puta)
Clan u razvoju

You'll never walk alone

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ehej, ljudi, evo malo novosti sa Carlstona. Montaza je u toku, rade se dosnimavanja scena i cak idu do granice da neke scene, koje su vec snimljene, izbacuju iz filma i skracuju ga maksimalno, samo da bi pokusali da ga posalju na Kanski festival. I sad, postavljam ja pitanje, ko je lud, a ko zbunjen u svemu tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia E72
Jebeš mi sve ako znam. . . Pa oni nisu normalni. Ja sečem karu ako od tog filma bude nešto valjalo. . . Pa čak i špica. . .
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia E72
Malo je tema zapala na treću stranu, pa rekoh da je vratim. I time malo poboljšam. Naime, pošto film još uvek neće izaći, jer je reditelj nesposoban, rešio sam da objavim scenario na forum.burek.com

Evo ovako počinje:

EXT.                       PODNO@JE PALATE ALBANIJE                    SUMRAK

NATPIS - BEOGRAD      1923.

Terazije. Sa svih strana pristi`u ljudi u automobilima, ko~ijama, volovskim zapregama. 
Sve~anost otvaranja Palate Albanije. U podno`ju oblakodera stoje prodavci gibanice, sladoleda, {e}erlema, novina i radoznalci. Svi gledaju ogromnu ku}u ~iji se vrh gubi u oblacima. Odjednom, upale se svetla na svim prozorima Palate. ^udo moderne arhitekture zablista u no}i. Gomilom prostruju uzdah odu{evljenja.

OGNJENKA /OFF/
Ja sam, za svoje godine, videla ~uda puna kapa. Ali, najbolje ~udo je ova Palata Albanija. Zovu ga Oblako-Der. Zato {to viri malo iznad oblaka.

EXT.                                 VRH PALATE ALBANIJE                SUMRAK

Na krovu Palate Albanije, iznad oblaka, po~inje velika mondenska zabava povodom otvaranja oblakodera.  Orkestar svira muziku za ples. Ispred orkestra je mali podijum sa mikrofonom. Oko plesnog podijuma nalaze se ~a{e sa {ampanjcem, poredjane jedna na drugu, u obliku velikih piramida.
Mladi parovi iz beogradskog visokog dru{tva ple{u.

OGNJENKA /OFF/
Svako treba, s vremena na vreme, da proviri iznad oblaka. Tu je sve nekako druga~ije.
Ovde gore se sve zaboravlja.  I rat, i la`ne suze narika~a, i prave suze izgubljenih ljubavi.
Ovo je kraljevstvo ^arlstona.
Na podijumu se pojavljuje vitka mu{ka prilika u fraku. Lice mu je u senci. Histerija na vrhu Palate. Po~inje ples.
OGNJENKA /OFF/ (CONT'D)
A sve je to po~elo s mojom sestrom, Boginjom, kad smo i{le da krademo mu`eve, a ukrale ~arlston.
On zapeva "^arlston za Boginju".  Plesa~i potpuno podivljaju. Na trenutak se u~ini da oblakoder ne}e mo}i da izdr`i ~arlston - zemljotres. Jedna devojka posko~i u ritmu i spadne joj cipela. Cipela pada s vrha Palate Albanije. I pada. I pada.
OGNJENKA /OFF/ (CONT'D)
Sad moram da za}utim. To je ta pesma za kojom su svi poludeli! Slu{ajte! Ovo je ^arlston za Boginju.
[PICA
OGNJENKA (19) ~u~i pored Boginjine Bare. Na povr{ini plivaju lokvanji i par pataka. Kroz bistru vodu vidi se morska zvezda. Ognjenka je posmatra zadivljeno. Zatim pruzi ruku da je dohvati, ali je, sa strahom na licu, povu~e nazad.
MALA BOGINJA (OFF)
Ajde kukavice, pipni je ako sme{.
MALA BOGINJA (17) Ognjenkina sestra, gleda Ognjenku sa prezrenjem u o~ima.
Ognjenka kao hipnotisana posmatra morsku zvezdu.
Morska zvezda svetluca kroz namre{kanu vodu.
OGNJENKA (OFF)
Ovo malo ~udo se zove morska zvezda. Tako bar mala Boginja ka`e, a Mala Boginja mnogo voli da la`e. Jer more niko iz sela nije video, pa ni ona, a zvezde su, ja bi rekla, onako bele, sitne i prili~no nikakve. Mala Boginja jo{ kaze da morske zvezde rastu samo u moru i ovde, u Boginjinoj bari.... Zato {to je valjda i to more slano i gorko, ko suze.
Mala Boginja gurne Ognjenku, ustaje. Razvezuje maramu, skida sa sebe haljinu, ostaju}i u suknenom donjem ve{u. Onda zagazi u baru. Pravi nekoliko koraka ka sredini bare. Ognjenka je gleda kao da je si{la s uma.
OGNJENKA (CONT'D)
Mala Boginjo! [ta radi{ to?!
Mala Boginja kro~i u vodu i napravi par koraka.
OGNJENKA (CONT'D)
Ej! Stani! Jesi poludela? Jel treba stoput da ti ka`em da je ta bara ukleta?!
Mala Boginja udje do pojasa u vodu. Pocne da prska Ognjenku koja se u strahu povuce par koraka unazad.
MALA BOGINJA
[ta, ja sad treba da se ne kupam zato {to je ukleta?!
Mala Boginja pogleda Ognjenku izaziva~ki, sko~i u vodu i zapliva.
OGNJENKA (OFF)
U suzama ^ukunbabinim je na{la da se kupa moja sestra Mala Boginja. Svi u selu znaju da je ovu baru isplakala nasa ^ukunbaba Boginja....
EKST.  POLJANA  - DAN 
FLE[BEK
Mlada `ena stoji na poljani ispod velikog hrasta. Prilaze joj dva mu{karca, sa {ubarama i kuburama za pasom. Nesto joj saop{tavaju. Iz usta mlade `ene otme se krik. Mlada `ena potrci u prvi plan, ka kameri. Iz o~iju joj liju suze.
OGNJENKA (OFF)
.... kad se ~ukundeda nije vratio iz bune Crnog Djordjija. Plakala je osam dana i osam no}i.
ELIPSA. Ista `ena stoji u vodi do kolena i pla~e.
ELIPSA. Sada joj je voda do struka.
ELIPSA. Samo glava joj viri iz vode. Od velikog hrasta ostale su samo grane koje vire iz vode.
OGNJENKA (OFF) (CONT'D)
...A onda je ^ukunbaba Boginja shvatila da je dosta, otplivala je do obale i zarekla se da }e od sad pa zauvek srce da joj bude od kamena. A po{to nije znala da radi ni{ta sem da pla~e, postala je narika~a, najbolja na celoj planini...
ELIPSA. @ena izlazi iz jezera.
EXT.           SEOSKO GROBLJE          DAN
Pokret je ubrzan - 16 slika u sekundi - kao nemi film
EKST. GROBLJE  -  DAN
Pet sve`e otkopanih raka, jedna pored druge. ^ukunbaba Boginja urla i ~upa kose pored prve rake, onda dotr~i do druge, malo i tu po~upa kose, pa nastavi do slede}e...Svaki put od o`alo{}enih dobije po nekoliko nov~i}a.
OGNJENKA (OFF)
...To su `ene koje pla~u, al ne onako bez veze, ko ostali, nego za pare... Posla je za narika~e na na{oj planini uvek bilo preko glave, pa je ^ukunbaba svoju }erku morala da uposli kada je ova imala samo godinu dana.
Kod sledece rake ^ukunbaba Boginja ostavi kolevku sa bebom koja ima crnu maramu oko glave. Beba se zacenjuje od pla~a, nadja~avaju}i rodbinu pokojnika. Bebin pla~ odjekuje planinom.
OGNJENKA (OFF) (CONT'D)
Tako je, s kolena na koleno, cvetao na{ mali porodi~ni zanat.

EKST. SEOSKO GROBLJE  - DAN 
Isto groblje, samo mnogo ve}e. Pored groba stoje PETOGODI[NJA OGNJENKA I TROGODI[NJA MALA BOGINJA. Pla~u. Stvarno. Pored njih klekne Baba - Boginja. Daje im dve bombone umotane u {areni papir.
OGNJENKA /OFF/
Nas je u posao uvela na{a Baba Boginja, onog dana kad nam je mama umrla. E, tad smo prvi put plakale, moja sestra, Mala Boginja i ja. Al ne kako treba, nego iz srca, izistinski. I onda nam je baba rekla ono.....
BABA - BOGINJA
Ove bombone nisu poklon. To vam je {to ste plakale za moju }erku. Ja ne mogu, jer su moje suze tanke ko pi{a}ka i za nju ne valjaju.... i od danas nemoj da sam vas ~ula da placete za d`abe. Ljubav za ljubav, a suze za.....
OGNJENKA (OFF)
... a suze za pare....
EXT.           SEOSKO GROBLJE     DAN
Ognjenka i Mala Boginja, sada ve} odrasle, stoje pored prostog ~amovog sanduka u kome mrtva le`i Baba Boginja. Baba ima bla`eni osmeh na licu.
OGNJENKA /OFF/
Baba Boginja bi pucala od sre}e i ponosa da je samo mogla da nas vidi kako smo je oplakale, kad je i njeno vreme do{lo.
MALA BOGINJA
Sad }u ja tebi da dam trijes... dobro, dvaes pet dinara, da je otpla~e{ za mene. Sve po redu - ~upanje, grebanje, kako dolikuje. A onda }e{ ti meni...
OGNJENKA
Dobro, dobro... evo i tebi dvaes pet dinara... Ali da ne zakida{ na grebanju, ko {to ima{ obi~aj.
MALA BOGINJA
Babi rodjenoj da zakidam!? O}emo na tri~etrisad? Tri, ~etri, SAD!
OGNJENKA /OFF/
Babi bi bilo toplo oko srca da zna da }emo nas dve uvek imati svoj zanat i svoje par~e leba. A Baba je uvek govorila da nema na svetu boljeg sela, bolje planine, ni bolje zemlje za narika~e od ove na{e.
INSERT - SELO -DAN 
Mali de~ak stoji pored velike pu{ke. Meri se. Di`e se na prste. Ne vredi. Pu{ka je veca od njega bar 10 santimetara.
OGNJENKA (OFF)
Kod nas u selu, kad mu{ko dete naraste da je ve}e od pu{ke, to odma zna~i da je zrelo za rat. Ratova je uvek bilo kolko voli{...
INSERT - SELO - DAN 
Isti mali de~ak stoji pored duplo kra}e pu{ke. Meri se. Od ove pu{ke je vi{i za glavu. Nasmeje se zadovoljno.
OGNJENKA (OFF)
... A pu{ke sve kra}e i kra}e.
EKST. SEOSKO DVORISTE - DAN
Igra kolo na sred dvorista. "Svatovac". Igra mlado`enja do MLADE, crne bucmaste devojke. U kolu su prete`no `ene, tek poneki, postariji mu{karac. I harmoniku razvla~i jedna od seoskih `ena.
OGNJENKA (OFF)
Svadbu sam u `ivotu videla samo jednu... Pola svadbe.
Pored svadbe prolaze vojnici. Svatovi im odu{evljeno ma{u. Bacaju cve}e na njih. Mlada gleda zadivljeno vojnike. Dva vojnika prilaze mlado`enji, uhvate ga, svaki sa po jedne strane i povuku ga za sobom. Mlado`enja se koprca, ali bez uspeha. Mlada vrisne, u`asnuta. Svatovi kli~u.
INSERT:
Fotografija, na fotografiji brkati naociti oficir, pored oficira konj, na konju sedlo s vojnim oznakama iz Prvog Svetskog Rata. Iza konja  JE SAKRIVENA GLAVA ^OVEKA, VIRE MU SAMO NOGE U OPANCIMA.
OGNJENKA (OFF)
Tatu sam videla samo na onoj jednoj muljavoj fotografiji....Eto ga. Ma ne taj, to je neki oficir, zgodan bogami...nego ovaj ovde...Nije ~ak ni ceo tata... samo mu noge vire. Ali konj je divan. Ka`u da je moj tata bio najbolji konju{ar u celoj vojsci. NJegovi konji su znali da nadtr~e i avione one {vapske. Ali od celog tate su nam vratili samo ove opanke.
INSERT -
Smenjuju se likovi mu{karaca razlicite starosti. Svi su oni sredjeni, obrijani i ocesljani i svi leze u mrtvackim sanducima.
OGNJENKA (OFF)
Sve u svemu, ne znam ja ba{ ne{to mnogo o mu{karcima - onako izbliza, vid'la sam ih samo na groblju, kad postanu musterije... Al to u Pokrpu i nije neka sramota.
EXT.                   SEOSKO GROBLJE          DAN
Ognjenka i Mala Boginja nari~u rutinski.
Vidimo o`alo{}ene - medju njima nema vise ni jednog muskarca. Same, ucveljene zene.
[venk na -
Groblje, kameni spomenici s uklesanim likovima nasmejanih brkatih vojnika.

OGNJENKA /OFF/
Ovde mu{kih glava nikad ba{ ne{to nije bilo za bacanje.
Devetsto osamneste je spala knjiga na dva slova. Iz rata su se vratili samo Ozren i Jordan. Ali, i oni su brzo zavr{ili ko mu{terije. Prvo smo oplakale Ozrena.
EKST. DVORISTE - DAN
Kazand`ija lezi krvav. Na grudima mu je veliki nedovr{eni kazan za rakiju.
OGNJENKA (OFF)
Na{li ga jedno jutro skrckanog pod kazanom...
EKST.  DVORISTE - DAN
Isto mesto, pet minuta ranije. Kazand`ija, mrtav pijan, s fla{om u jednoj, a ~eki}em u drugoj ruci, poku{ava da kuje kazan. Ispadne mu ~eki}. On se sagne da ga dohvati, ali, teturaju}i se, gurne kazan koji ga poklopi.
OGNJENKA (OFF)
...Jedni ka`u - "sam se zgnje~io, budala pijana."
EKST. DVORISTE - DAN
Isto mesto, druga verzija. Kazand`ija sedi pored istog kazana i ljubi se s MAROM, kaplarevom `enom.
OGNJENKA (OFF)
Drugi ka`u - "ubio ga Jordan kaplar. Zbog `ene."
Kazan padne pravo na kazand`iju koji ostane na mestu mrtav. @ena vristi. Iza kazana stoji Jordan. On uhvati `enu za kosu i vu~e je tako po zemlji.

EKST. DVORISTE - DAN
Isto mesto, tre}a verzija. Kazand`ija sedi pored istog kazana i ljubi se s Jordanom.
OGNJENKA (OFF)
Ima ~ak i zlih jezika koji ka`u - "ubila ga `ena. Zbog Jordana kaplara."
Kazan padne pravo na kazand`iju koji ostane na mestu mrtav. Jordan vristi. Iza kazana stoji Ozrenova zena, Zagorka. Ona gadja Jordana cekicem. Jordan pobegne.
EXT.          VINOGRAD                     DAN/NO]
Jordan zakopava mine u vinogradu.
No}. Jordan i dalje zakopava mine u vinogradu.
Jutro. Jordan i dalje zakopava mine u vinogradu.
OGNJENKA /OFF/
A onda je Jordan video da je vrag odneo {alu. Znao je da on ne mo`e sam sa svoje dve ruke da brani sve ovo pusto `ensko.
Zato je on lepo u ~itavom vinogradu zasadio minsko polje. Nije on nigde pribele`io raspored tih paklenih naprava - pla{io se da ta artija ne padne u ruke nekim budu}im neprijateljima.
Jordan {eta minogradom, zadovoljan.
OGNJENKA /OFF/ (CONT'D)
Ali, nije mu ni trebala artija. Jordan je uvek imao ono... fotografsko pam}enje.
Pored minograda prolazi Zagorka. Pogleda Jordana mrko. On se u{eprtlja, zgazi na minu i odleti u vazduh.
EXT.               NEBO               NO]
Jordan leti nebu pod oblake, sme{e}i se zadovoljno.
OGNJENKA /OFF/
Dok je leteo ka nebu, Jordan je bio ponosan na sebe i svoje minsko polje. Nije mu palo na pamet da je ~itavo selo, sem, Bogu hvala, mene i moje sestre, `ivelo od vinograda koji je sada bio zasejan minama.

Mi ga od tada zovemo minograd.
EXT.          PORED MINOGRADA          DAN
@ene izvla~e slamke. Jedna si}u{na mr{avica izvu~e najkra}u slamku.
OGNJENKA /OFF/
E, sad. U minograd mora da se ide. Nema tu ho}u-ne}u. Izvu~e{ slamku, pa {ta ti Bog da.
EXT.            MINOGRAD                  DAN
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Ognjenka još nije naučila čarlston

Uz veliko zakašnjenje, autori srpskog filmskog spektakla nastavili snimanje na Smederevskoj tvrđavi

Masovne scene i specijalni efekti - recept za srpsku verziju "Prohujalo sa vihorom"

U smederevskoj tvrđavi nastavljeno je snimanje filma Uroša Stojanovića "Čarlston za Ognjenku", uz nadu da će se epopeja oko snimanja ovog filma konačno završiti. Bilo je planirano da film bude završen za deset meseci, ali se snimanje odužilo na više od godinu dana.
Glavne role u ovom specifičnom srpskom vesternu igraju Olivera Katarina, koja se posle dve decenije vraća na veliko platno, potom Sonja Kolačarić, Katarina Radivojević, Stefan Kapičić i Nenad Jezdić. U filmu još igraju i Danijela Vranješ, Nada Šargin, Danica Maksimović, Radmila Tomović i Elizabeta Đorevska.
Autori obećavaju spektakularnu zabavu u holivudskom stilu:
- Film se snima u sinemaskopu sa mnoštvom masovnih scena, velikim brojem epizodista i statista uz mnoštvo specijalnih efekata, rekao je asistent režije Vladimir Mančić, i dodao: - To je veoma ambiciozan poduhvat koji će, kako očekujemo, biti postmoderni odgovor filmu "Prohujalo s vihorom". Očekujemo da "Čarlston za Ognjenku" revitalizuje filmsku industriju kod nas - rekao je Mančić.
Producent filma, kuća "Blu Pen", planira premijeru "Čarlstona za Ognjenku" na Kanskom festivalu naredne godine.
(M. S. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E72
 Smile

E moji kreteni. . . Zbog vas čovek samo da plače. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Odigran ČARLSTON
Svetska prava za film "Čarlston za Ognjenku" otkupila je najveća evropska distributerska kuća "Vajld banč", a premijera je planirana za početak maja 2006.

Odigran Čarlston

Reditelj Uroš Stojanović je na realizaciju filma čekao "čitavu olimpijadu", a Olivera Katarina više od tri decenije da bi se vratila na veliko platno

Na starom smederevskom groblju i tvrđavi konačno je okončano snimanje debitantskog filma Uroša Stojanovića "Čarlston za Ognjenku", projekat za koji reditelj veruje da će biti srpski postmoderni "Prohujalo sa vihorom". Tako nešto, dodaje, u srpskoj kinematografiji nikada nije snimljeno. Stojanović je na realizaciju filma čekao "čitavu olimpijadu", a Olivera Katarina više od tri decenije da bi se vratila na veliko platno. Pored reditelja, na scenariju su radili Aleksandar Radivojević, Srđan Dragojević i Stevan Koprivica.
Producent Batrić Nenezić, vlasnik kuće "Blue pen", film "Čarlston za Ognjenku" smatra "svetskim ostvarenjem na srpskom jeziku". Svetska prava otkupila je najveća evropska distributerska kuća "Vajld banč", a premijera je planirana za početak maja 2006. Ali vreme izgleda ima drugačija merila od filmske ekipe, koja je računala da će snimanje biti gotovo za deset nedelja. Zamisao se pokazala preambicioznom, ali se ipak došlo do kraja.
Prva klapa filma pala je u Smederevskoj tvrđavi prošle godine krajem avgusta, potom je usledilo stotinu lokacija, od Đavolje varoši, Kuršumlije, Bora, Fruške gore, do Bele Crkve i Beograda, da bi se, umesto u oktobru prošle godine, kako je planirano, ekipa u Smederevo vratila ovog avgusta. "Čarlston za Ognjenku" treba da vrati veru u domaći film, posebno komediju. Budući da postoje planovi da "Čarlston" bude prikazan i na festivalu u Kanu, svi veruju da će film, a posebno Olivera Katarina, posle tolikih godina ponovo zaseniti svetske zvezde, kao nekada, kada je igrala u "Skupljačima perja".
(M. S. P.)

Lov na muškarce

Od naizgled jednostavne fabule filma očekuje se da zaokupi pažnju gledalaca dok posmatraju prošlost sa humorne strane: neposredno posle Prvog svetskog rata u zemlji vlada nestašica svega, a žene najviše pogađa obeshrabrujuća nestašica muškaraca. Kriterijumi se menjaju: važno je dokopati se muškarca, pa je i patuljak kao i kovač podjednako izgledna prilika za brak. Potražnja je tolika da patuljak traži spas u bekstvu. Situacija se menja kada na vašar u zabitu srbijansku varoš stižu prvi srpski supermen, akrobata Dragoljub Aleksić (Nenad Jezdić) i Arsa (Stefan Kapičić), pevač čarlstona. Da bi "namirile nestašicu" dve sestre, Ognjenka (Sonja Kolačarić) i Mala Boginja (Katarina Radivojević), kreću po Srbiji u lov na muškarce, kakvi god da su. Bez dobrog šerpasa ne može se po vrletima Srbije loviti muškarac, pa je Velika Boginja (Olivera Katarina), prababa lepotica, tu da pripomogne savetima i taktikom ako se i kada na vašaru pojavi muški primerak vrste. Katarina u filmu ima kompleksu ulogu: od savetnika lepoticama željnih muškog daha i dara, preko interpretatora pesama koje će se prvi put čuti u "Čarlstonu", do profi narikače na pogrebima.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Da li sam ja nešto propustio, ili premijera nije bila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson T310
evo linka za trejler ako neko hoce

http://www.bluepen.net/trailerpage/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
borkes jel znas kad ce premijera? Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Ovaj film nikad neće izaći. Počeće da snimaju drugi deo a drugi deo će izaći pre prvog Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 09:45:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.