Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:21:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čarlston za Ognjenku  (Pročitano 44483 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Pa i ja bih izbacio scene sa Oliverom Katarinom za strano trziste....jer je stvarno suvisno. Smile
Ali moram da kazem da je film dobar po vizuelnim efektima i po erotskim scenama ostalo je tu prosecno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ponasam se bahato jer dolazim iz huda

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 374
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson w200i
Gledao pre par nedelja i smorio se ko jzma
sto ne videh ovu temu ranije
film je smor tezak
ima dobru pricu, ali je, po mom misljenju, debilski uradjen

nemojte gubiti vreme na ovaj film!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat: cesarica18 link=topic=68749. msg7291199#msg7291199 date=1246720400
sranje od filma.
jedino sto vizuelno izgleda dobro, inace je katastrofa.

Da vidim tebe da napravis nesto slicno. . .

To sto je neko navikao na mediokritetske filmove trivijalnih sadrzaja ne znaci da je kompetentan da jedno umetnicko delo oceni kao "sranje" ili "katastrofa".

Inace ja mislim da je film vrhunsko ostvarenje srpske kinematografije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako se Chalston moze smatrati vrhunskim ostvarenjem onda je Milos Brankovic sasvim pristojan i gledljiv film.  Smiley 1

(ne verujem da govorim ovo)
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Nokia 
Film je odlican,a muzika je jedna od najboljih za nas film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Film je samo po specijalnim efektima vrhunsko ostvarenje srpske kinematografije.Dok se ne pojavi sledeći sa većim budžetim i još boljim efektima.To što su isekli scene sa(izbrisali) Oliverom Katarinom je vrhunska svinjarija.Negde sam gledao Uroša Stojanovića koji je objašnjavao kako  je ime Olivere Katarine pomoglo da se snimi ovaj film.Od sponzora do kompozitora Shigeru Umebayashia.Čak je po raznim medijima reklamirala ovaj film kad je bio gotov i pred premijeru.Lepo su joj se odužili.        
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
mob
Nokia 
Shigera Umebayashi

da,japanski kompozitor,to,zato je vrh

Olivera Kataraina ponovo na filmu,yes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Dobro.Idemo iz početka.Olivera Katarina je svojevremeno kod nas i u svetu bila neko ime.Ako se neki od nas ovde  ponašaju ovako kako se ponašaju i brzo nekog zaboravljaju ne znači da i neki drugi u svetu rade tako.Pri tom ne mislim na ljude sa ovog foruma jer se većina rodila posle perioda o kpm pišem.Shigera Umebayashi je u ime te slave radio na ovom filmu.Inače je jedan od najboljih i naskupljih kompozitora Japana.Ispred njega je,po mom mišljenju i tiče se Japana,Ryuichi Sakamoto koji je široj publici poznat po muzici iz filma Poslednji Kineski Car(The Last Emperor)kog preporučujem i Mali Buda(Little Buddha).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Oliveru Katarinu nije izbacio niko iz srpskog tima koji je radio na filmu,vec je izbacio Lik Beson,kome se te scene nisu svidjale(  Smile Smile Smile Smile ) ....E sad,jbg on je velike pare ulozio u film,pa mu se moze...
Sto se tice filma,ako cemo ocenivati po fotografiji,kameri,efektima,muzici,kostimima-film je najbolji do sada kod nas,a i u regionu je medju najboljim..A sto se tice scenarija i glume,nije se proslavio mnogo,ali opet stoji medju nasim najboljim  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
  Mislim da je u celoj stvari najviše kriv Uroš Stojanović koji je popustio i učinio dosta ustupaka.Jedan od ustupaka je verovatno bila izmena scenarija jer ne može A.Radivojević baš toliko da omaši.To se vidi po tempu u prvom delu i da se Stojanović držao svoje prvobitne ideje mogao je da od filma napravi jednu vizuelno lepu i sadržajnu bajku.Popustio je pred sponzorima i u nastavku,kad sestre idu iz sela i vraćaju se, upropastio film.Umesto bajke dobilo je limunadu.Beson se,koliko znam,pojavio na kraju.Uložio je svoje veze i pare ne za snimanje već za promociju filma po svetu.To što je Stojanović zbog toga žrtvovao neke scene,pa i one sa O.Katarinom neka mu služi na čast.
  Najbolji je što se tiče specijalnih efekata.Dok se ne bude pojavio neki  novi sa još više para i još boljim efektima.Ali to ne čini dobar film.I upravo je u svemu tom ostalom što nije nabrojano i što čini dobar film podbacio.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 00:21:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.