Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čanak: Uskoro predlog za sankcionisanje negiranja zločina  (Pročitano 17233 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Budi malo pristojniji momce.Nije lepo da tako pricas  Smile Smile Ipak je ovo samo polemisanje(koje nekad izmakne kontroli).Tebe briga za Canka a opet nervira te ako neko kaze da je lopov.  Smile Znaci ipak si na njegovoj strani  Smile

@marshalka

Ti si predstavljas kao demokrata.To je naravno OK,ali nije mi jasna jedna stvar  Smile Zasto koristis radikalski recnik ali u suprotnom pravcu.Citao sam kako pises :"Ma oni su prljavi,primitivni,debili,otpad drustva..."Imam osecaj da bi ako se iznerviras mozda napisala:"Ma ja bi te radikale po kratkom postupku...."To je Cankova retorika:"On bi sve zabranio,pohapsio a mozda cak i pobio:Ko zna sta bi bilo kad bi imao vojsku ili policiju.Ja ne volim ni LSV ni SRS ali nikad necu reci:"E ovaj mi se ne svidja hapsi,zabranjuj..."Ajde da suprotstavmo misljenja pa da vidimo ko je bolji i zasto.Cankova politika u Vojvodini nije zezanje.On stalno potpaljuje vatru.Ne prestaje dok se zezanje ne pretvori u nesto drugo.Ne kazem da je SRS bolji po tom pitanju.I Vucic samo ceka da kaze:"Necete vi nas da dirate ima da vas sve prebijemo..." U situaciji kade rane jos nisu zarasle pametni Canak izlazi i kaze:"Ajde da hapsimo masu koja nosi majice"Jesi svesna koliko ima ljudi kojima je dosta svega i koji cekaju samo da ih neko dira. Canak je kao pametan i racionalan  Smile
Cak je javno rekao za glasace radikala da su g... i retardirani.To je tebi demokratski recnik i "car".Znas kako su zvali Canka 90 godina?Vojvodjanski Seselj..... Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Eh dragi Boro,da smo poslusali Chanka 2000. godine,ne bismo ni morali da se opterecujemo SRSom.To mozda jesu radikalni predlozi,ali meni se cini da u Srbiji neke stvari moraju da se tako rese.Da smo narod imalo svestan sopstvene nesvesti ne bismo bili crna rupa na karti Evrope.Npr,meni je prvo palo na pamet kao primer represivne ali pozitivne metode uvodjenje obaveznog glasanja u nekim zemljama.Mislim da je i nama tako nesto hitno potrebno.E sad,dolazimo do vecite dileme oko makijavelizma "Cillj opravdava sredstva".Ja verujem da opravdava,ako je cilj pozitivan,a sredstva nikog ne ugrozavaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Osim ako taj neko nije prethodno nekog ugrozio,i za to mora da odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Tebe briga za Canka a opet nervira te ako neko kaze da je lopov. Smile Znaci ipak si na njegovoj strani Smile

Nisam za Chanka, bio jesam za DOS, ali to nije ni bitno
Nervira me kada neko nazove nekog lopovom a pritom podrzava politiku onih koji su u koaliciji bili sa SPS-om i JUL-om.A  valjda je i malom detetu jasno shta su te 2 stranke predstavljale u Srbiji

Eto kad moram da ti nacrtam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja sam za razliku od Canka i tebe demokrata koji ne bi  nikoga hapsio,zabranjivao.....  Smile Ako je dokaze da je  neko iz  SRS krao neka ide u zatvor,ako se dokaze da je neko iz SRS ucetvovao u zlocinima ili kriv po komandnoj odgovornosti sto je njegova jedinica vrsila zlocine nek ide u zatvor. Tu nema puno pameti.Tako se radi u norm zemlji.Nema sta Canak da zabranjuje nekoga.Nije on sud.Pa sta cemo da radimo ako pojedinci budu hapsili i zabranjivali.Mozda se meni ne svidja sta misli moj komsija pa ajde da ga strpamo u zatvor.  Smile Meni se na primer uopste ne svidja glasacko telo LDP,Canka i kompanije.Mislim da je njihova politika losa po drustvo i da moze da izazove sukobe koji nam ne trebaju.Opet ako je ovo demokratska zemlja imaju prava da budu politicki aktivni.Tako isto mislim da SRS prica demagogiju i da njihova politika laznog patriotizma i zatvaranje zemlje nije dobro.Poenta je da nam se misljenja svima razlikuju ali zbog toga ne treba uvoditi novi komunizam u Srbiju  Smile

« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 16:29:41 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A kako ti znash da je on lopov?
Jel su ti to rekli isti oni od kojih si skinuo taj potpis

Shto nije u zatvoru onda?

Jebe mi se za Chanka i za njegovu stranku, ali te smrdljive radiklaske fore on je lopov, shpijun itd. su skroz neosnovane

Pa oni su bili na vlasti dok su krali.

A shta je Chanak sad? Opzicija kao i radikali. Po chemu je Chanak veci lopov od Vuchica?

Ja sad mogu da kazem Vuchic je lopov, krao je u Zemunu dok su bili na vlasti i shta onda? Nema dokaza kao shto nema ni za Chanka

Ne branim ja nikoga, ali shto ga ne tuze ako je lopov? Ne drzi on sudove i ostale pravne ograne pa da mu ne moze niko nishta

E pa konachno tu smo  Smile

Upravo zato mi je i zasmetalo to shto je Chanak gore nazvan lopovom

Ispade da je Chanak jedini lopov, a da su svi ostali fina i poshtena gospoda a to upravo prichaju glasachi radikala koji su bili u koaliciji sa Julom[b][/b]

E najbolje da cu da otvaram temu o Vucicu. Jako mudo. Pichkica najobichnija, jak je samo na rechima
Uzgred njega sam uzeo kao primer

Onaj koga sam citirao je radikal zato sam se njemu i obratio. Boli me tuki da li ti mrzish Chanka vishe nego on ili neki od demokrata

Чанак није лопов зато што га нико није тужио. Да је лопов, тужили би га (јер је он сада у опозицији и нема утицаја на правосудне органе) и он би био у затвору. У ствари, он јесте лопов, али није једини, и свакако није већи лопов од Вучића. Ма тебе "боли туки" за све, него си ето решио да поделиш са нама своје мишљење...  Smile

Eh dragi Boro,da smo poslusali Chanka 2000. godine,ne bismo ni morali da se opterecujemo SRSom.To mozda jesu radikalni predlozi,ali meni se cini da u Srbiji neke stvari moraju da se tako rese.Da smo narod imalo svestan sopstvene nesvesti ne bismo bili crna rupa na karti Evrope.Npr,meni je prvo palo na pamet kao primer represivne ali pozitivne metode uvodjenje obaveznog glasanja u nekim zemljama.Mislim da je i nama tako nesto hitno potrebno.E sad,dolazimo do vecite dileme oko makijavelizma "Cillj opravdava sredstva".Ja verujem da opravdava,ako je cilj pozitivan,a sredstva nikog ne ugrozavaju.

У Србији дефинитивно морају неке ствари радикално да се реше... Доста је било демократије и парламентарне већине!!! Ништа нам добро то није донело!! Од сад ћемо реципрочном методом, што мање гласова странка освоји на изборима - то више мандата у Скупштини!! Али то нећемо јавно да саопштимо овом ретардираном народу него ћемо пушком да их натерамо да гласају!!!  Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
@xristianbg

Ne moras da mi crtas  Smile Smile Ja sam samo rekao da nisi realan jer je i Canak lopov kao i SPS.To sto nije dokazano..E pa nije ni Mirko Marjanovic zavrsio u bajboku a pljackao je 10 godina Srbiju.On je umro zvanicno kao posten covek i nije osudjen ni 1 dan zatvora  Smile To ti je politika u Srbiji bato.Politicari su zasticeni kao beli medvedi.Da ja ili ti ukrademo 10 evra isli bi da gulimo krompir a oni maznjavaju po 10 miliona evra pa im niko ne moze nista.Ali to su svi ne samo SPS i LSV i kompanija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
А како се овај спортски грађен младић није сетило да донесе закон који забрањује  негирање да је у Сребреници убијено 20 милиона људи............... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Мораћемо сваки дан пред најмање три сведока, да ијавимо да је у Сребреници убијено 20 милиона муслимана. У супротном не гине нам робија.

Ја Комбионџија изјављујем да је у Сребреници убијено најмање 20 милиона муслимана.

Надам се да ће ме овај пост спасити да не завршим у затвору?!

Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 17:07:58 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zaokruži brate odma na 100 miliona, Srbin nije cicija... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.