Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:42:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Canabis  (Pročitano 21337 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Siemens 
koristio sam je.duze vreme je ne koristim i ne osecam neku potrebu za njom,tako da mogu da kazem da nema nista od zavisti,zato cigarete nemogu da ostavim,mislim da je nikotin veci problem.e sad problem kod mladih je taj sto misle da uvek mogu vise i jace tako da tu lezi zec.mislim da nasi mladi jos treba dosta toga da nauce o drogama da bi pravili razliku.do tad ne treba legalizovati.mada sam ja za.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG M4410
koristio sam je.duze vreme je ne koristim i ne osecam neku potrebu za njom,tako da mogu da kazem da nema nista od zavisti,zato cigarete nemogu da ostavim,mislim da je nikotin veci problem.e sad problem kod mladih je taj sto misle da uvek mogu vise i jace tako da tu lezi zec.mislim da nasi mladi jos treba dosta toga da nauce o drogama da bi pravili razliku.do tad ne treba legalizovati.mada sam ja za.

To si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

trazim nesto

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8677
Zastava NEDODJIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson ukraden
kod nas je legalna
IP sačuvana
social share
sanjar
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Znaci da Smile Smile[img][/img]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
cigarete ne mozes da ostavis zato sto proizvodjaci stavljaju razne supstance u duvan da bi se ljudi navukli....
dva primera..moj drug,moje godiste zebavao se ko niko...onda se uhvatio u neko drustvo i poceo prvo da pusi,pa da duva...
ja sam mu reko da prestane dok jos moze on je imao stav kao vi,da nije zavistan itd...posle je poceo da prodaje pa trodoni,ekseri...
i eto pre tri dana se predoziro ispovraco lokvu krvi,poslali su ga u bgf i jedva ga izvukli
drugi primer...jos veci sportista,dok je trenirao trening nije propustio...
opet lose drustvo,pa mu uvali jedan "drugar" da prodaje,on je pricao kako nece da prob,pa posle isla prica kako probo pa mu se ne svidja,pa posle kaoko nije zavistan,pa smo ga lemali da prestane ali nije, i eto prekjuce ga uvatila murija,izvukao ga je jedan lik ali sad paze na njega i samo cekam kad ce da dodje bez par zuba i modar.....
zajebite sa marihuanom.
a za ove life fast,ne mora da bude jos faster
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
LG M4410
cigarete ne mozes da ostavis zato sto proizvodjaci stavljaju razne supstance u duvan da bi se ljudi navukli....
dva primera..moj drug,moje godiste zebavao se ko niko...onda se uhvatio u neko drustvo i poceo prvo da pusi,pa da duva...
ja sam mu reko da prestane dok jos moze on je imao stav kao vi,da nije zavistan itd...posle je poceo da prodaje pa trodoni,ekseri...
i eto pre tri dana se predoziro ispovraco lokvu krvi,poslali su ga u bgf i jedva ga izvukli
drugi primer...jos veci sportista,dok je trenirao trening nije propustio...
opet lose drustvo,pa mu uvali jedan "drugar" da prodaje,on je pricao kako nece da prob,pa posle isla prica kako probo pa mu se ne svidja,pa posle kaoko nije zavistan,pa smo ga lemali da prestane ali nije, i eto prekjuce ga uvatila murija,izvukao ga je jedan lik ali sad paze na njega i samo cekam kad ce da dodje bez par zuba i modar.....
zajebite sa marihuanom.
a za ove life fast,ne mora da bude jos faster

Tebi je sve pre tri dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ovaj sto se preoziro predoziro se pre (sad vec) 5 dana...
a ovaj je poceo da duva za vreme reaspusta...a pre neku nedelju je rekao da mu je i nos prljav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja imam dosta  iskustva sa svim drogama i mogu da vam kazem da 90% ljudi krene sa travom i zavrsi na koki  ili na dopu
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Working class hero

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1218
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja imam dosta iskustva sa svim drogama i mogu da vam kazem da 90% ljudi krene sa travom i zavrsi na koki ili na dopu
bezveze
IP sačuvana
social share
In hiding
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
nije bezveze istina je 100% svaki dan to gledam
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 15:42:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.