Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Modern Warfare 2  (Pročitano 258357 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
@johny   jel znas mozda njegov ceo nik u igri kako mu je isao? jel bilo nesto pored muhamed?
čitaj Džoni(JohnnY)
a pisalo je ovako Mohammad >R<P>G< (uglavnom su bili ovakvi simboli između RPG)

IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
i danas nakon 22 sata igranja nabio sam 70lvl, istina to mi ništa ne znači, ali želim reći da nema teorije da mislim otvarati prestige!(otvorio sam ga jednom, još kad se davno mogo igrati mw2 i tad sam im jebo majku milosnu), jer ne bi mjenjo one svoje challenge ni za šta u igri. Smile

muhamed o5 u akciji  Smile
ponovo ja danas igram, ustvario igro sam do prije 10 min, i isto search and destory, i pogodite na koga ponovno naletim, na mohammeda RPG, i opet mi u istoj ekipi.igramo 4 na 4,Karachi kod nas 2 poginula, nas dvojica čuvamo target kod onog autobusa, tamo im je bomba, pogino lik od mog klejmora.
Mene lik sredi sa nožićom, boc boc,......gledam killcam: a muhamed se ušteko u busu, postavi lik bombu, iskoči muhamed ispali rpg ubi lika i skače oko bombe a ona odborjava, i ludak je nije deaktivio i onda ekspolirala i ubila njega. ovi govore ;muhamed moron, idiot, ja opet muhamed pro....kad se lik javlja preko team speak-a(onaj  turski naglasak engleskog):Mohammad is terrorist, mohammad dont defuse bomb, he plant them!!!
ja zaceno, počo plakat od smjeha  Smile Smile Smile Smile
a evo dotičnog
ovo je druga runda nakon dotičnog događaja

ovo je druga mapa, pogledajte chat pričaju da igraju bez muhameda u ovom meču je bio očajan

IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Propitaj ti Mohammada da li voli i Microsoft Flight Simulator,pa ako potvrdi (bliži se septembar !!!) - da zovemo Jenki ambasadu i nadležnog Dačića koji voli da ´apsi po svetu !   Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
pametno Torivoje, ma ovaj kakav je lud, jebo me svako ako ne bude terrorista Smile
a što se tiče simulatora daću mu ja svoju drugu igru(prva je bila Wolf 3D) Microsoft Combat Flight Simulator iz 97. Smile njemu bolje i ne treba
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Odmah mi bilo sumnjivo kada si pomenuo Karači,Pakistan (koji je,znamo,blizu jedne druge zemlje u kojoj vole RPG-ove),dizanje neprijatelja u vazduh...
Što se mene tiče,ja bih mu rado kupio  original Flight Simulator-a,da se čovek što bolje obuči,a onda iskokao kokice,uzeo durbin i seo da čekam septembar,sve gledajući ka Njujorku.Kad začujem jedno "Pufff!" i vidim bljesak eksplozije,pustio bih srećnu suzicu,znajući da sam pametno utrošio lovu na školovanje "bratskih" studenata iz nesvrstanih zemalja....    Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 22:10:08 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Apple iPhone
Sav offtopic ispod crte ide u kantu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
"O.K. then !" - retardirana igra,metiljav single player,jedino varijable kao pomenuti Mohammad (Zukorlić) u multiju mogu da joj udahnu malo života .
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 00:55:50 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
skino sam danas i stimulus map pack i nisam nešto prijetno iznenađen,  Smile , ima 5 mapa
2 iz cod4:
crash i overgrowe- mape su iste znači ništa im nisu mjenjali, samo prebacili
ostale
salvage-tf141 vs spezsnaz, zima, auto otpad(nije loša za sd, sabotage, ctf)
storm-tf141 vs spezsnaz, napišteno industrijsko postrojenje,kiša, totalno campovanje na mapi
bailout-rengers-spezsnaz, američko predgrađe, dosta lijepa mapa, meni je najbolje legla od svih.

i sad gledam, vjerovatno će se uskoro sa alteriwneta moći i skinuti Resurgence map pack. Smile
ali iskreno stimulus map pack ne vrijedi 2 $ a kamoli 15$ sa kojom se cjenom prodaje
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC 
ja kad  sam malo igrao,igrao sam samo overgrowe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia E75
Danas sam imao tu ludu srecu li ti bolje reci nesrecu da na istom serveru budem sa nasim dragim Djakonom,koji je i pored toga sto je bio ukljucen KillCam razbijao ubijajuci,znaci dovoljno je bilo gledati KillCam i sve je bilo previse ocigledno,ajd da vara pa da to malo sakrije i igra pazljivije ali on ide i kad mu se neko priblizi odmah dize nisan i iste sekunde kad se neko pojavi odmah roka,znaci bilo je prozivanja i na sledecoj partiji se kurvanjski povukao.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 214 215 217 218 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.