Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Modern Warfare 2  (Pročitano 258359 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E75
Smile
Mani se ti aplauza,ja i vecina nas ceka tvoj odgovor na to sa kojim programskim jezikom ti programisas to sto "programiras" i da nam svima otkrijes tajnu kako si za 3 dana stigao do Prestige 10 Level 70 i to redovnom igrom.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
čovijek programira u Qbasic-u, ipak je to jedan od najmoćnijih programskih jezika, a pogodan za stvaranje crni rupa u igrama ! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
 Smile

a nece da okaci statistiku iz igre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Da li vam je poslao link gde programira? Smile

p.s. Evo u mom potpisu ako neko hoce da baci pogled.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
vandemon   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

e ljudi jesam se danas ismio da sam plako:igram ja tako search and destroy(zbog challenga a i malo ovako dosadila sabotage i dm), i igra se favela. igra i jedan naš zemljak  sa mnom u timu, još neki fox i Mohammad RPG. i nazanimljiviji je dotični muhamed, lik se napalio na teroristu i samo nosa RPG, ništa drugo, znači ne uzima pušku ili pištolj. lik trči po mapi i samo roka. ovi se počeli ljutiti na njega, govore noob itd. a ja se sa zemljakom preko team chata dogovorimo da muhameda samo ložimo da igra sa rpg, mi gotovo nismo ni igrali samo pisali: mohammad pro, mohammad god,mohammad god with rpg, mohammad god of rpg ...... Smile Smile Smile.....a lik se loži na to ja nisam mogo da vjerujem...znači ja sam plako...  Smile Smile Smile
ali problem je što muhamed uopšte nije loš sa zoljom, ima 6 fragova, a nazanimljiviji rad muhameda je u jednoj rundi, svi mrtvi kod nas osim njega i mi svi gledamo njega sa killcamom, piše nama:whatch this....lik upali uav, ispali zadnju zolju  vazduh, i poče trčati, dođe do one kuće plave u donjem dijelu mape, uze bombu, aktivira je i drži u ruci, upade u kuću, njih 4 se uštekalo, puče bomba, ode sve u pm, i muhamed i ovi sa njim. Smile Smile Smile .... i mi pobjedišmo..istina da je na kraju bilo 10-2 zanjih ali nama rezultat nije bio važan. Smile Smile
p.s. možda vama ne izgleda smiješno ali da ste igrali sa nama plakali bi. Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 15:41:25 od JohnnY_PD »
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
vandemon   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

e ljudi jesam se danas ismio da sam plako:igram ja tako search and destroy(zbog challenga a i malo ovako dosadila sabotage i dm), i igra se favela. igra i jedan naš zemljak  sa mnom u timu, još neki fox i Mohammad RPG. i nazanimljiviji je dotični muhamed, lik se napalio na teroristu i samo nosa RPG, ništa drugo, znači ne uzima pušku ili pištolj. lik trči po mapi i samo roka. ovi se počeli ljutiti na njega, govore noob itd. a ja se sa zemljakom preko team chata dogovorimo da muhameda samo ložimo da igra sa rpg, mi gotovo nismo ni igrali samo pisali: mohammad pro, mohammad god,mohammad god with rpg, mohammad god of rpg ...... Smile Smile Smile.....a lik se loži na to ja nisam mogo da vjerujem...znači ja sam plako...  Smile Smile Smile
ali problem je što muhamed uopšte nije loš sa zoljom, ima 6 fragova, a nazanimljiviji rad muhameda je u jednoj rundi, svi mrtvi kod nas osim njega i mi svi gledamo njega sa killcamom, piše nama:whatch this....lik upali uav, ispali zadnju zolju  vazduh, i poče trčati, dođe do one kuće plave u donjem dijelu mape, uze bombu, aktivira je i drži u ruci, upade u kuću, njih 4 se uštekalo, puče bomba, ode sve u pm, i muhamed i ovi sa njim. Smile Smile Smile .... i mi pobjedišmo..istina da je na kraju bilo 10-2 zanjih ali nama rezultat nije bio važan. Smile Smile
p.s. možda vama ne izgleda smiješno ali da ste igrali sa nama plakali bi. Smile

Mohammad,očigledno,ozbiljno shvatio "kondicione pripreme" za Irak,Avganistan...Gledaću CNN narednih dana...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 16:34:21 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Programiram u C#,a onaj link saljem svakom kome je dosadno  Smile

A za igru i za MW 2 vise nemam vremena jer radim 8 sati dnevno (fizicki)

P.S ubacicu sebe za skin u MW2 i bizmarka isto bice mnogo realnija igra  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 16:47:23 od đakon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
@johny   jel znas mozda njegov ceo nik u igri kako mu je isao? jel bilo nesto pored muhamed?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia E75
Programiram u C#,a onaj link saljem svakom kome je dosadno  Smile

A za igru i za MW 2 vise nemam vremena jer radim 8 sati dnevno (fizicki)

Ti radis u C...e bas super jer sam ga i ja ucio na faksu,sad mozemo da razmenimo iskustva,bas da vidim sta znas iz ovog jezika,da te malo priupitam kolko je tvoje znanje programiranja i stvaranja tih crnih rupa.

I kako odjednom kad ti trazimo statisiku i dokaze radis fizicki posao i vise neigras,a ja eto slucajno znam KO si i koliko imas godina,jer smo nezaboravi iz istog mesta,a malo smo mesto i sve se ZNA.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.