Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Modern Warfare 2  (Pročitano 258328 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
HTC 
Ček´,ček´...lvl70...znači,sad´ste svi k´o onaj djakon ?

desava se to da upadnes i ubijes trojicu i dobijes 70lvl.  ja dokle sam to igrao mi se desilo i sa 40. na 70.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Samsung C3050
može mi neko reći kako se otvara konzola u igri, msm ne ono da stalno letim na desk pa kucam šta hoću pa se vraćam u igru....treba mi jer ovi likovi iz AlterIwnet Balkan Community stalno šalju IP adrese servera koji su oni napravili pa hoće da igramo zajedno,.
PS :alterIWnet stranica je o5 ON.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Igra li ko jos ovo cudo u multiplayeru,ja iz dosade poceo pre neki dan,tj. samo nastavio gde sam stao,onaj AlterIwnet se nadogradio i moze se igrati bez problema,mada opet postoji jedan problem,a to su kolko sam primetio nove mape i vidim na netu da je u Julu izasao paket sa novim mapama pod nazivom Resurgence Map Pack,sve bi to bilo OK, da meni kad god dodje do neke od tih novih mapa nezablokira komp i moram sa ctrl+alt+del gasiti igru,pokusao sam naci na netu te mape i nesto sam nasao,prebacio tamo gde su inace sve mape ali nece da ih ucita,zna li neko o cemu se radi,kako resiti problem sa tim sugavim mapama da se mzoe igrati,jer vidim da ostali nastavljaju igrati i ako je u pitanju piratski server,a meni izbacuje............ Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mislim da instalacija DLC-a ti je isto kao i pečovanje igre. Kad je jednom krakuješ, nema viša nikakvih dodatnih instalacija, ukapira igra da imaš pirata.

Jedini lek ja mislim je kompletna reinstalacija, i instalacija DLC-a pre krekovanja. Mada, ne drži me za reč.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Ma kad sam je pokrenu nakon par meseci neigranja,pokrenuo sam onaj alteriwnet klijent,poskidao nesto sa neta,vidim dole u uglu da pise da je sad na vecoj verziji i jos nesto tamo pise,nisam mnogo obracao paznju ali izgleda da mi nije skinuo te nove mape,probao sam ga par puta ponovo terati na skidanja ali nece i nece,izgleda da ima neka fora sa time.......... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Tel.Me Your.Number
Skini updater http://alteriw.net/content/aIW-37a-10802.zip

Ako on ne uradi ništa probaj ovo http://alteriw.net/content/aIW-37a-10802.zip ovo je jedna od mapa koja je falila

... ako ti ni to ne pomogne onda skini ceo dlc http://www.megaupload.com/?d=DB8VLURC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Ma nocas sam stavio u torent sve te stvari da se skidaju,pregledao ceo alteriwnet sajt,pokupio sve sto su imali u ponudi i nabacio na skidanje,sad jos sve to da ubacim u igru pa da testiram,ali jbg nema se toliko vremena,prvo posao pa onda ce videti dali sta radi............sto bi rekao Ekrem  kuca-posao-kuca-posao i valjda malo ce biti vremna za igranje.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
LG KU990 VIEWTY
ja igram ko lud Smile xD
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Evo proradilo i kod mene,sad sam igrao na staroj tabli iz CoD4 Strike i na onoj Carneval.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.62
mob
LG KU990 VIEWTY
jel mozemo nekako zajedno da igramo ?
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.037 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.