Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Modern Warfare 2  (Pročitano 258626 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E75
Zamisli kolko moras biti lud da poverujes u takvu laz,da je samo za par dana od pocetka krenuo sa igrom i da je presao igru 10x ispocetka,kad bi samo jednom pokusao da predje redovno do 70 levela video bi kolko se treba potruditi i namuciti,a jos prvi put igra,nezna table,nezna modove,sve ostalo u igri mu je novina jer prvi put igra,ajd nas ovde nekoliko smo onda jos i cepali redovno,ja sam dogurao do redovnog levela 70 i otkljucao prestige 1 ali nisam hteo da idem na prestige jer se svi challengesi resetuju i krece se iz pocetka,a hteo sam sto vise toga odraditi i postici.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
dobro si rekao za prestige
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E75
Lepo mu je ovde receno na slici 1 se vidi ocigledni chit,a na slici 2 nema nista.
Zatim doznaje se u programiranje,kad bi jos neko u to poverovao,pa kad zna zasto nije ovde napisao u kom programskom jeziku i u kojoj bazi radi.
I ako i dalje stoji u svojoj lazi zasto nece da napravi screenshot i da dokaze svoju tvrdnju.
Kao niko nezna za taj level hack,pa to ima za svaki CoD,neki koriste,neki ne,ja sam na CoD4 3x puta gubio prfil i nikad ga nisam korsitio jer mi drze igrati normalno i prirodno se levelovati nego odmah napiciti levele sa tim sranjem.
A da stvar bude gora imali ste adresu gde on prodaje WH,zar je pored toga vise ista potrebno reci.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
a je li vama palo na pamet da se lik bavi pravljenjem chitova? Smile  Smile  Smile konta se u porgramiranje, stvara crne rupe(  Smile ), pa onda na forumima prodaje chitove i hackove. hahahah.....a kompanije mu se zove, da pogađam    " Đakon Cheating and Hacking ProHolding", jesam li pogodio? Smile
ps. jel ti treba kakavo partnerstvo?  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E75
a je li vama palo na pamet da se lik bavi pravljenjem chitova? Smile  Smile  Smile konta se u porgramiranje, stvara crne rupe(  Smile ), pa onda na forumima prodaje chitove i hackove. hahahah.....a kompanije mu se zove, da pogađam    " Đakon Cheating and Hacking ProHolding", jesam li pogodio? Smile
ps. jel ti treba kakavo partnerstvo?  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
hahahahahahahaha............dobro receno,kakav si kralj.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kad nije mogao da igra MW2 ja sam postavio jedan lepi koment i mislio sam da ste shvatili ali jbg vi niste.

Citat
Što se tiče cheatera, na forumu postoji poseban deo za prijavu. Svi adekvatno prijavljeni dobijaju trajni ban. Desi se da igram ceo dan a da ne naletim na cheatera.
Busted.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
Bizmark : Hvala brate! Smile

a jel mi može neko objasniti perk Scramber, gotovo sve  perkove sam unaprijedio, osto mi je One Man Army, Marathon(20/26miles) i on. Znači da li kada njega imam mene ne vide na radaru ili šta?
od perkova koristim najviše: Bling, Scaveger, Stopping Power, Hardline, Commando i Stady Aim.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia E75
Scramber perk sam koristio ono jos ranije kad se igralo preko steam-a i to mu dodje nesto kao counter uav,znaci ometas neprijateljski radar ,a One Man Army je zesce noobovski perk,znaci ja sam ga korstio iz spednje jer je toliko noobvski da bi me bilo bruka i sramota koristiti ga u redovnoj igri,taj perk ti dodje da u svakom trenutku mozes promeniti klasu,znaci to svi praktikuju da naprave ovakvu klasu:
na nekoj assault pusci stave gl pa onda obavezno klejmor i ta slicna sranja onda lepo postavis klejmor sa jedne strane da se obezbedis onda odes na drugu i roknes oba gl-a,zatim koristis taj perk i menjas u par sekundi klasu i uzimes opet istu klasu pa postavis novi klejmor i opet rokas sa dva gl-a i bacas drugu bombu i tako u krug,kako potrosis sve to tako preko tog perka uzmes sve to ponovo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Tel.Me Your.Number
Scrambler je takođe noob perk. Radi na foru "toplo - hladno", što se više približavaš neprijatelju sa tim perkom to ti se više ometa radar, tako lako možeš da provališ gde se skriva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia E75
Nas poznati gejmer i programer Đakon Cheating and Hacking ProHolding se nesto utihnuo,jos uvek nam nije  dao zeljene odgovore,nismo dobili odgovor sa kojim programskim jezikom programira,sa kojom bazom radi,gde je screenshot iz baracks da vidimo da je stvarno igranjem za 3 ili 4 dana dogurao do Prestige 10 level 70.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.