Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:10:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Black Ops 2  (Pročitano 34746 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4
Ja skinuo prije 2 dana Full Unlocked verziju i nisam je instalirao, cekao krek. Krek izasao maloprije i krenem da instaliram, kad trazi mi cd key?!!? Sta sad? Jovo nanovo 14 giga Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nec Vivaz U5i
Veoma bitna stvar http://pcgmedia.com/call-of-duty-black-ops-ii-is-fully-region-restricted/

Tako da se ne moze povoljno doci do Black Ops 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Skinuo domacu ili narodnu verziju,od Skidrowa izasao crack,probao par misija u kampanju,totalno se razocarao u sranje koje sam skinuo i mislim da ce danas pasti uninstall jel ovo govno je neigrivo kolko je glupo i lose,prosto zalim budale koje daju pare zo ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49680
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Call of Duty: Kakva nas budućnost čeka

Nastavak popularnog serijala video igrica “Call of Duty” od 13. novembra je u prodaji, donoseći novo, futurističko izdanje u kome aktivisti iz senke preko socijalnih mreža prete SAD.

“Call of Duty: Black Ops 2“ nastavak je prvog dela koji obuvata dešavanja za vreme Hladnog rata ove više nego uspešne franšize. Radnja se odvija u izmišljenoj 2025 godini u kojoj ratnici iz Nikaragve spremaju zaveru protiv SAD.

“Korak u blisku budućnost nam daje šansu da ispričamo priču kroz nekoliko generacija, kao i pristup potpuno novoj tehnologiji i oružju“ izjavio je Mark Lamia, presednik Treyarch studija koji je razvio igricu za američkog izdavača Activision.

"Tu 2025.godinu u koju smo smestili igricu, osmislili smo na osnovu udarnih vesti u današnjim medijima", rekao je Lamia i dodao da se ona ne preporučuje mlađima od 18 godine zbog svog nasilničkog sadržaja.

“Call of Duty: Black Ops 2“ je puštena u prodaju širom sveta za PlayStation 3, Xbox 360 i PC. Verzija namenjena za novi Nintendo Wii naćiće se u prodaji u isto vreme kada i konzola, 18. novembra u SAD i 30. novembra u Evropi.

Više od 250 ljudi dve je godine radlio na razvoju ove igrice, blisko sarađujući sa stručnjacima za naoružanje da bi što bolje predstavili oružje bliske budućnosti, od robota ratnika do sofisticiranih letelica, prenosi AFP.

Ukupna prodaja “Call of Duty“ franšize iz 2003. godine premašila je zarade poznatih filmova “Star Wars“ i “Lord of the Rings“, navodi Activision.

Poslednje izdanje ove igrice “Call of Duty: Modern Warfare 3“ ostvarilo je prihod od milijardu dolara svega 16 dana posle puštanja u prodaju. Čuvenom igranom filmu Avatar bio je potreban dan više.

Za novo izdanje igrice, prodavci poput Amazon i GameStop su već primili rekordan broj porudžbina. Prošle godine se više od dva miliona igrača prijavilo za igru na dan njene inauguracije. Glavni deo epizode omogućava oko 10 sati samostalne igre, a posle toga igrači mogu da se bore između sebe.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 13. Nov 2012, 17:49:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Radnja se odvija u izmišljenoj 2025 godini u kojoj ratnici iz Nikaragve spremaju zaveru protiv SAD.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4
Hajd nekako sam i igrao prve 3 misije...dvije u 1986. godini i jedna u moderno doba, moglo se nekako. Ali sad mi je na redu prva sa Fokama(Seals) i tad sam ugasio... Sta seru koji moj, kakvo taktiziranje sa robotima?!?!  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Sad gledam na netu multiplayer klipove.Dobra je igra, vidim ljudi se ne zale.Al brate 7000 din i da imam ne bi im dao za igricu.Nek se nose u kurac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia n95
sad bas gledam na youtubeu gamepley,i koliko vidim radnja kamapnje nimalo ne podseca na buducnost,sve lici na stari black ops,zombiji su kolko vidim ostali nepromenjeni,jedino mulitiplater deluje interesantnije mada je to sve isto kao i pre...nema sanse da ni da skinem ovo sa torenta kolko lose izgleda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49680
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Black Ops 2 postao Mass Effect

Dio pošiljki Black Opsa 2 umjesto drugog instalacijskog diska sadržavao je primjerke Mass Effecta 2. Zbunjeni? I mi smo!

Igrači na Steamovim forumima, Redditu i službenim Call of Duty forumima izvještavaju da su umjesto drugog instalacijskog diska u svojim Black Ops 2 kutijama dobili Mass Effect 2. Da, dobro ste čuli, u kutijama Activisionovog/Treyarchovog shootera nalazi se primjerak igre glavnog konkurenta - Electronic Artsa.

Jedan od igrača pogođenih ovim problemom na Youtubeu je objavio video (nalazi se ispod teksta) u kojem prikazuje kako svoj Black Ops 2 disk umeće u računalo, koje ga nakon toga pita želi li instalirati Mass Effect 2. Nepoznato je kako se Electronic Artsova igra našla u kutiji Activisionovog novog blockbustera, a službena reakcija još uvijek nije stigla. Greška je po svemu sudeći pogodila vrlo mali postotak igrača, a cijelu situaciju spašava činjenica da je Black Ops 2 moguće instalirati bez diskova, izravno sa Steama nakon aktivacije.

BioWare i EA su na cijelu priču reagirali prilično simpatično i odlučili su nagraditi dio pogođenih igrača besplatnim primjerkom Mass Effect trilogije. Tvrde da nije na njima da se protive univerzumu koji je odlučio da spomenuti igrači moraju igrati ME.

Black Ops 2 je izašao jučer i sasvim očekivano već ruši rekorde. U prvih pet minuta (!) distribucije u Velikoj Britaniji prodano je više od 10.000 kopija, pa je za pretpostaviti da ćemo za koji dan dobiti još jednu vijest o rekordnoj prodaji novog Call of Dutyja. U međuvremenu, recenzenti koji su igru već imali prilike isprobati imaju mahom pozitivne reakcije, pa igra na popularnom Metacriticu trenutno nosi ocjenu 84/100.

Daniel Lučić

Izvor: Bug.hr

Dva velika hita u jednom pakovanju. Uzmeš CoD i dobiješ Mass Effect 2 gratis. Ja se ne bih bunio.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nec Vivaz U5i
Sad gledam na netu multiplayer klipove.Dobra je igra, vidim ljudi se ne zale.Al brate 7000 din i da imam ne bi im dao za igricu.Nek se nose u kurac...
Ima za 30 eura da se kupi u madjarskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:10:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.