Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:18:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty:Black Ops 2  (Pročitano 34864 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
@drugari

'Ajd prekinite prepucavanja. Držite se teme. Ako vas neki komentari nerviraju zaobiđite ih. Nema nikakve potrebe za ličnim prozivkama.

Samo da dodam na kolegu:

Ukoliko nastavite da prijavljujete poruke koje se vama licno ne svidjaju i koje nicim ne krse pravilnik foruma, bicete udaljeni sa foruma.
Dovoljno puta vam je skrenuta paznja da se smirite.
Sledeci put ako naletim na neku prijavu od strane nekoga od vas dvojice i da je pritom prijava samo na osnovu toga sto se vas dvojica ne podnosite, necu dalje razmisljati, bicete sankcionisani.

Smirite se i nastavite kao svi normalni clanovi, ukoliko to mozete...  Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Nec Vivaz U5i
POzz drugari imam jedan viska black ops 2 u inventory: http://steamcommunity.com/profiles/76561198044883757/inventory/#753_0 pa ako je neko zainteresovan neka mi se javi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung Galaxy S24

Pogledao sam ovaj gameplay. Toliko podsjeća na CS da to nije dobro. Gdje nestade originalnost koja je krasila prve COD igre?
« Poslednja izmena: 01. Sep 2012, 00:19:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Pogledao sam ovaj gameplay. Toliko podsjeća na CS da to nije dobro. Gdje nestade originalnost koja je krasila prve COD igre?

Zasto na CS.Vise na Crysis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia n95
ma podseca na 137474924 prethodnih delova cod-a,a najgore sto se iz treyarcha hvale da su uveli velike novine u serijal samim tim sto se igra odvija u buducnosti al zapravo ja nevidim nista novo osim mozda par novih killstreakova i novih pusaka i to je to...primetio sam da su opet ubacili onaj RC-XD autic koji je svima isao na zivce u black opsu 1,a i kerove koji postoje od codwaw  Smile ...valjda se plase da uvedu prave novine u serijal kako nebi izgubili igrace   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung Galaxy S24
Black Ops 2 neće na XP

Activision je objavio da korisnicima Windowsa XP koji žele zaigrati Black Ops 2 ne preostaje ništa drugo nego nadograditi sustav

Ola ola-e ma neće Black Ops na Ikspe... ahem, Activision je službeno objavio ono što je većina igrača pretpostavljala već od prve najave - Call of Duty: Black Ops 2 neće biti moguće pokrenuti na Windowsima XP.

"Budući da smo svoj engine prilagodili radu na DX-u 11, Windows XP više nije podržan. Igra zahtjeva Windows Vistu ili noviji OS." - stoji u službenoj objavi. Za igranje Black Opsa 2 tako će vam trebati Windows Vista SP2, Windows 7 ili najnoviji Windows 8.

Istina, Call of Duty na PC-u nije ni približno bitan kao na konzolama, no još uvijek se radi o jednoj od najvećih igara koje izlaze ove godine, što jasno pokazuje da je Microsoftovom Windowsu XP odzvonilo.

Osim operativnog sustava koji će biti potreban za igranje objavljeni su i ostali sistemski zahtjevi. Preporučeno računalo tako sadrži Intel Core 2 Duo E8200 ili AMD Phenom X3 8750, 2 GB memorije za x86 odnosno 4GB memorije za x64 sustav, te Nvidia GeForce 8800GT ili ATI Radeon HD 3870 grafičku karticu.
Daniel Lučić

Izvor: Bug.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
http://www.bravo.rs/screenfun/black-ops-2-pc-igraci-dobili-dx-11-izgubili-windows-xp-podrsku/

Minimum System Requirements:

CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
GPU: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
« Poslednja izmena: 04. Sep 2012, 12:15:08 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24

'Ej, zombije u COD igri. Smile

Zar se  nikome neće smučiti franšiza?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Zar se  nikome neće smučiti franšiza?

meni se smucila.do pre mesec dana sam hteo da uzmem.sad i da hocu nemam vremena a ni keša.Samo odigram cod 2 kad stignem, a nepada mi na pamet da uzimam isto sranje kao i prosle godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nec Vivaz U5i
Pa sta sa tim COD5 je imao zombije i to onaj Nazi zombi mod je bio dosta popukaran pa i black ops 1 ima DLC-ove za to..to nije nista novo,a i modovi su odlicni sa zombijuma..dosta njih su u igraonice isli da igraju u lan-u to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 12:18:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.