Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty7:Black Ops  (Pročitano 162883 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ma dajte ljudi manite se prepucavanja, politike i drugih gluposti, a ti Kubatovicu, leba ti, mani se teorija zavere itd. rekao si da ti se ne sviđa, ne moraš nikoga da ubeđuješ, a to što ti se ne sviđa država ne moraš da pričaš na delu foruma koji je namenjen igrama i zabavi, nego u onom delu koji je za politiku. dajte mi lepo da pričamo ko je imao bolji skor na kraju partije i ko je pobio više zombija a ne da se prepucavamo, jer tako može do sutra...

elem belem, ja pikam s botovima, i ono, baš mi je zabavno. nisu ni botovi boza, ali nisu ni nešto specijalno teški... realno, imaju neke tripove da te pogode kad te ni ne vide, da provale de si itd, što pravi ljudi nikada nikada ne bi uspeli, ali jbg. ipak su to botovi. šteta samo što ne može da se napreduje ili BAR da se koriste killstreakovi, ali bože moj, šta je tu je Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia E75
Znaci i u Black Ops botovi koriste WH  Smile
Jbt ista stvar je bila kad smo testirali neke nove mape pre 2-3 godine za CoD4 i onda sam prilikom testiranja modova i mapa koristio botove pre nego krene u zvanicnu optrebu,isto su jebeni botovi pucali kroz zidove i mnogo pre nego se negde pojavis,bila je opcija u konzoli da upises kolko da budu pametni ali to u igri/tokom testiranja nije nista menjalo,bilo je vise nego ocigledno kao da imaju WH.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2010, 11:38:15 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ma nije da imaju WH, nego eto jbg, znaju da si tu iako bi prava osoba bilo totalno nesvesna tvoje pozicije.
recimo: mene napucaju, ja padnem na zemlju sa utokom, ali u visoku travu (second chance, tj. last stand iz MW1) i pojavi se neki bot iz piz. mat. i u fazonu spiči me snajperom. pravi čovek ne bi ni u ludilu video gde sam bio.
pa onda ja skočim s prozora, pa iza nekog lima, a bot trči pravo pravo i ja da mu dođem iza leđa kad ono on već zalazi za moj ćošak i šuri me.
onda ja sprintam iz kuće, zalazim za dovratak i bot me kolje bez problema. ja mu posle gledam killcam i on me bukvalno nije ni video ni tog trenutka kada je povukao nož, nego je jednostavno znao da sam tu.
ali nema veze, ne žestim se ja, zanimljivo mi je, vežbam se pomalo Smiley

jedino mi je truba što oni napreduju po nivoima i imaju bolje oružje od mene :S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC 
to je zato sto nisi bot kao oni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Tel.Me Your.Number
Ubi bota pa mu uzmi oružje. Ili sačekaj da ti ubiju saborca pa uzmi njegovo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ma to i radim, ali botovi SISE, ubiju me čim uzmem novu pucu...
imaju konzolne komande da se ubaci oružje, tako da ću to da koristim, jbg Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@ Kubatovic Без увреде али овде се понашаш као трол. Ја разумем да ти се игра не свиђа и то је у реду.Чули смо твоје мишљење. Али не мораш да тролујеш и набијаш осталима то на нос.  Smile
Још нешто, да знаш за шта су све одговорни шиптари и остала багра не би тако причао. <Крај>

@ BogdanPFC,bizmark,hindza Треба мало политике али не и превише. Ако неко претера и иде у другом правцу, игноришите га. Један reply је довољан. Ако желите расправу ваша ствар.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 176
Zastava Belgrade
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

@ BogdanPFC,bizmark,hindza Треба мало политике али не и превише. Ако неко претера и иде у другом правцу, игноришите га. Један reply је довољан. Ако желите расправу ваша ствар.

slažem se i upravo sam to i uradio...

nego... ovi s alterOps-a nikakve vesti da izbace već dan, dva...
ali npravili su gun game i sticks and stones modove za alterIW, sunce im jbm., gube vreme na to mesto da nama naprave peč!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Замисли да си у њиховој кожи.  Smile
Иначе гледам на твитеру и видим неки дебил написао кад ће бити време доласка AlterOps-а.Они написали нешто типа не тражите време доласка. И он написао нешто типа не тражите донације. А они нису тражили донације.  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 17:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.